Meniu

Ecografie cardiaca Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de la medicul de familie sa efectuezi cat de repede o ecografie cardiaca in Ploiesti, acest articol te va ajuta sa iei o decizie buna in acest sens. Iti prezentam in continuare clinicile medicale din municipiu, in care locuitorii din intreg judetul Prahova se pot prezenta pentru o investigatie amanuntita a activitatii cardiovasculare.

Ecografia cardiaca poate semnala numeroase probleme: anomalii structurale ale inimii, tromboze sau cheaguri de sange, hipertrofie, miocardita, afectiuni ale valvei cardiace, modificari ale fluxului sanguin catre inima. Oricare ar fi problema pentru care medicul ti-a recomandat o ecografie cardiaca, poti afla in continuare care sunt clinicile din Ploiesti la care te poti programa pentru aceasta investigatie noninvaziva.

Cat costa o ecografie cardiaca in Ploiesti?

Pretul unei ecografii cardiace in municipiul Ploiesti este diferit de la clinica la clinica, in functie de diferite criterii. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife, care te vor ajuta sa-si faci o idee asupra bugetului pe care trebuie sa-l aloci pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 180 Ron
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Medici cu experienta in cardiologie si ecografii cardiace
 • Aparat ecograf performant
 • Personal profesionist si empatic
 • Conditii moderne
 • Uneori nu se respecta programarile
Clinica As Medical
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Consultatii cu bilet de trimitere
 • Medici cu experienta
 • Ecografie cardiaca si alte investigatii cardiologice
 • Personal amabil la receptie
Cardio Team
190 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 190 Ron
 • Cardiologie si chirurgie cardiovasculara
 • Echipa formata din medici de elita
 • Ecografie cardiaca si ecografii Doppler arterial, venos, artere carotide
 • Monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale
 • Teste de efort
 • Buna comunicare medic-pacient
Munmedica
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Cabinet de cardiologie in care se fac numeroase investigatii
 • Clinica spatioasa si curata
 • Buna comunicare intre medici si pacienti
 • Timpi mari de asteptare
 • Aglomeratie
Centrul Medical KSC
220 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 220 Ron
 • Oferta numeroasa de specialitati medicale
 • Cabinet de cardiologie dotat cu echipamente moderne
 • Medic primar cu experienta in cardiologie
 • Ecografie cardiaca si ecografii Doppler
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o ecografie cardiaca in Ploiesti?

Iata, asadar, care sunt clinicile medicale si medicii la care merita sa-ti faci o programare pentru o ecografie cardiaca in Ploiesti.

1. Policlinica cu Plata

Datorita faptului ca Policlinica cu Plata din Ploiesti a fost dotata cu un dispozitiv inovator cu ultrasunete Vivid T8 de la GE Healthcare, se poate efectua aici atat ecografie cardiaca, cat si alte tipuri de ecografii (abdominala, de parti moi, de tiroida, mamara, endovaginala, de aparat urinar, testiculara). In cadrul policlinicii sunt oferite solutii complete de diagnostic, investigatie si tratament in mai multe specialitati. Dr. Bogdan Manoliu, medic specialist imagistica medicala efectueaza ecografii la Policlinica, dar sunt si medici specialisti cardiologi cu competente in ecografia cardiaca: dr. Aura Vijiiac si dr. Maria Marinescu.

O ecografie cardiaca are un pret de 180 de lei la aceasta clinica. Pentru un pachet promo, din care fac parte: consultul, ecografia cardiaca si EKG, tariful este de 340 de lei.

In mare parte, prahovenii sunt foarte multumiti de serviciile oferite in aceasta locatie. Ei spun ca au descoperit personal profesionist, empatic si amabil cu pacientii si conditii moderne. Sunt insa si cateva nemultumiri pe care oamenii le-au enumerat in mediul online, printre care faptul ca uneori nu se respecta programarile si ca se creeaza aglomeratie.  

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Clinica As Medical

In clinica As Medical din Ploiesti sunt puse la dispozitie servicii medicale complete, tratamente personalizate si aparatura ultramoderna, astfel ca poti merge cu incredere pentru o ecografie cardiaca. In cadrul cabinetului de cardiologie se realizeaza investigatii cardiologice diverse (ecografii, holter TA si EKG, electrocardiograma, test de efort, analize de laborator) pentru stabilirea unui diagnostic corect. Dr. Monica Elena Lucaci – medic specialist cardiologie are experienta si o pregatire solida in acest sens.

Pretul unei ecografii cardiace este de 200 de lei, iar consultatia in care se efectueaza si EKG si ecografie are un tarif de 350 de lei.

Pacientii acestei clinici sunt, in mare parte, foarte multumiti de medici si de personalul de la receptie. Cei care au numai cuvinte de lauda spun ca au fost intampinati cu amabilitate si ca experienta lor a fost placuta de la inceput si pana la final, totul decurgand rapid si fara probleme. Sunt insa si persoane care au sesizat cateva probleme: anularea unor programari, consultatii superficiale sau preturile mari.

3. Cardio Vascular Team

In acest centru de boli cardiovasculare din Ploiesti te poti prezenta pentru numeroase servicii de specialitate, dintre care ecografia cardiaca este un instrument deosebit de popular. Echipa policlinicii este alcatuita din cadre medicale cu o pregatire superioara si cu o vasta experienta, respectiv dr. Nadia Corina Iorga si dr. Victor Iorga. Serviciile din cabinetul de cardiologie cuprind, pe langa ecografia cardiaca: monitorizare holter ECG, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale, electrocardiograma, programarea stimulatoarelor cardiace, ecografie Doppler arterial si venos, test de efort.

Ecografia cardiaca are pretul de 190 de lei la Cardio Vascular Team Ploiesti.

Unii dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici de cardiologie sustin ca au fost multumiti de servicii, pentru ca au fost consultati de medici buni si dispusi sa comunice deschis despre problema descoperita si rezolvarea acesteia. 

4. Munmedica

Munmedica este o clinica de medicina muncii din Ploiesti in care se efectueaza si ecografie cardiaca si in care sunt puse la dispozitie si alte specialitati medicale (medicina interna, medicina de laborator, oftalmologie,  ORL, recuperare medicala si fizioterapie, pneumologie, ortopedie, psihiatrie etc.). Clinica a fost infiintata in anul 2002, iar in cabinetul de cardiologie se pot efectua numeroase servicii de diagnostic, investigatii si tratament, care includ: ecografie cardiaca, ecografie Doppler, EKG, test de efort, holter tensiune arteriala, holter ECG.

Ecografia cardiaca are aici un tarif de 200 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in privinta calitatii serviciilor oferite in aceasta clinica medicala din Ploiesti. Unii pacienti sustin ca au fost tratati cu amabilitate si ca a existat o buna comunicare cu specialistii. Altii sunt de parere ca ar mai trebuie puse la punct anumite aspecte, mai ales in ceea ce priveste faptul ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare este mare. 

5. Centrul Medical KSC

KSC Medical Center este o clinica medicala din Ploiesti spre care te poti orienta, de asemenea, pentru o ecografie cardiaca. O paleta vasta de specialitati medicale se afla la indemana pacientilor din intreg judetul Prahova: cardiologie, chirurgie generala, ecografii, stomatologie, medicina de familie, reumatologie, endocrinologie, medicina interna, psihiatrie. In cabinetul de cardiologie, dotat cu un ecograf cardiovascular si cu un electrocardiograf Cardio M, este prezenta dr. Aurelia Stoica, medic primar cardiologie si un specialist cu experienta, care efectueaza consultatii, controale si diverse investigatii de specialitate.

Tariful unei ecografii cardiace este de 220 de lei la acest centru medical.

Pacientii spun despre serviciile de aici ca sunt de buna calitate si ca au avut parte de competenta si seriozitate din partea personalului medical si a celui auxiliar. 

Concluziile noastre

Daca locuiesti in judetul Prahova, ai numeroase posibilitati in ceea ce priveste ecografia cardiaca in Ploiesti. Dupa cum ai putut sesiza din articol, sunt multe clinici medicale in ale caror cabinete de cardiologie se realizeaza aceasta investigatie.

Recomandarea noastra este sa tii cont de informatiile din acest articol, astfel incat sa iei o decizie buna in ceea ce priveste programarea la ecografia de cord, o investigatie pe baza careia se poate face o evaluare completa si corecta a activitatii inimii, pentru un tratament corect sau pentru evitarea problemelor cardiace.