Meniu

Ecografie cardiaca Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a-ti evalua in mod corect sanatatea inimii, poti efectua o ecografie cardiaca in Tulcea, prin care sa afli daca suferi de anumite problemele cardiologice. Ecografia cardiaca este cea mai sigura investigatie ultrasonografica prin care medicul poate stabili un diagnostic precis cu privire la diverse patologii ale inimii pe care le poti experimenta. Din pacate, multe dintre acestea sunt asimptomatice. Din acest motiv, medicul specialist recomanda efectuarea regulata a acestor investigatii, mai ales daca esti o persoana predispusa la astfel de afectiuni.

Cu toate ca nu exista atat de multe variante de clinici disponibile in Tulcea in cadrul carora sa se efectueze ecografii cardiace, tot vei avea posibilitatea de a beneficia de ajutorul unui medic cu experienta. Odata ce te confrunti cu primele simptome, trebuie sa te asiguri ca apelezi de urgenta la una dintre clinicile amintite mai jos.

Care sunt costurile unei ecografii cardiace in Tulcea?

Daca te-ai hotarat sa ceri ajutorul unui cadru medical specializat in efectuarea ecografiilor cardiace in Tulcea, cu siguranta iti doresti sa afli si care sunt preturile practicate in oras. Din fericire, exista si institutii medicale private care au contracte incheiate cu CAS, demers prin care poti beneficia de servicii decontate. Din pacate, fondurile alocate acestor servicii sunt, de regula, limitate. Iata care sunt si tarifele aplicate pentru aceasta investigatie, in cazul in care nu prinzi loc la ecografie cardiaca gratuita:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Medici amabili, responsabili, cu experienta
 • Diagnostic precis
 • Nerespectarea programarilor
Medical Center Spital
130 Ron
 • Pretul Ecografiei cardiace porneste de la 130 Ron
 • Aparatura performanta si de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Investigatii multiple
 • Diagnostic precis
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia cardiaca in Tulcea

Daca experimentezi dureri toracice si dificultati de respiratie, ar trebui sa iei in considerare efectuarea unei ecografii cardiace in Tulcea prin care medicul specialist sa identifice care este cauza problemei si cum poate sa o amelioreze. In cele ce urmeaza ti-am pregatit doua clinici de renume si de incredere din orasul tau la ajutorul carora poti apela cu incredere. Iata ce ar trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Routine Med

Routine Med este un centru medical localizat in Tulcea, care a fost infiintat in anul 2010 si in cadrul caruia se pot efectua si ecografii cardiace la o calitate superioara. Principalul obiectiv al cabinetului este sa ofere pacientilor servicii medicale de o calitate superioara si investigatii precise, prin intermediul carora sa obtina un diagnostic precis. Routine Med dispune de o aparatura de inalta calitate si performanta, prin intermediul careia se pot efectua investigatii exacte si proceduri ireprosabile. Nu sunt mai prejos nici echipamentele medicale utilizate in timpul consultatiilor de specialitate. In plus, echipa medicala este formata din medici cu experienta si o buna pregatire in efectuarea procedurilor de diagnostic si de tratament in functie de necesitatile pacientului. Pe langa ecografia cardiaca, clinica mai ofera si urmatoarele servicii ale departamentului de cardiologie: consultatie, control, monitorizare si interpretare holter EKG, monitorizate ABPM, interpretare analize.

Pretul pentru o ecografie cardiaca este de 200 lei.

Parerea pacientilor care au apelat la ajutorul clinicii Routine Med este in general buna. Echipa medicala este profesionista, amabila, responsabila si cu o experienta vasta in desfasurarea unui act medical ireprosabil, iar tratamentul recomandat este stabilit in functie de afectiunile existente. Aparatura utilizata este de ultima generatie si reuseste sa identifice un diagnostic precis, iar atmosfera din cabinet este primitoare. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite probleme in legatura cu programarile, care nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Routine Med
Vezi Pareri

2. Medical Center

Medical Center Spital este locul in care poti veni cu incredere daca vrei sa efectuezi o ecografie cardiaca in Tulcea la o calitate superioara. Comunicarea dintre personalul medical si pacient se realizeaza eficient, spitalul prioritizand pacientul si nevoile sale. Principalul obiectiv consta in asigurarea unor servicii medicale ireprosabile, astfel incat toata lumea sa poata obtine un diagnostic corect si un tratament personalizat. Personalul medical este calificat, experimentat si competent, oferindu-i pacientului sprijinul necesar. Conditiile de igiena sunt deosebite, fiind totul curatat cu solutii premium de dezinfectare, iar aparaturile utilizate pentru efectuarea investigatiilor si procedurilor medicale sunt de ultima generatie. In plus, spitalul se afla in parteneriat cu CNAS, ceea ce inseamna ca multe dintre serviciile medicale sunt decontate de stat. Pe langa ecografia cardiaca, pacientii mai pot beneficia si de: tratament medicamentos injectabil sau perfuzabil, analize de laborator, EKG, verificarea tensiunii arteriale, monitorizare holter TA, monitorizare holter EKG, indice glezna brat etc.

Pretul pentru o ecografie cardiaca incepe de la 130 lei.

Nu au fost inregistrate multe recenzii despre Medical Center Spital, dar cele care au fost postate reflecta multumirea si recunostinta pacientilor. Acestia spun ca personalul medical este de exceptie si ca foloseste un echipament si o aparatura de ultima generatie. Investigatiile efectuate sunt precise, iar diagnosticul obtinut este cel corect. 

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o ecografie cardiaca in Tulcea la standarde superioare? Atunci poti lua in considerare cele doua clinici amintite anterior, unde vei beneficia de servicii ireprosabile. Imediat ce sesizezi prezenta unei anumite simptomatologii specifice afectiunilor cardiace, asigura-te ca efectuezi toate investigatiile necesare, pentru a-ti proteja corpul de patologii severe sau pentru a le monitoriza cu atentie pe cele existente.