Meniu

EKG Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea inimii nu trebuie neglijata sub nicio forma, pentru ca in spatele unui simptom aparent nesemnificativ se poate ascunde o afectiune periculoasa, pe care o investigatie de tip EKG in Baia Mare o poate identifica. Din fericire, examinarea nu este dureroasa sau inconfortabila si este recomandata, in general, de medicii specialisti, pentru evaluarea atenta a activitatii electrice de la nivelul inimii. 

Baia Mare este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, pentru ca in cadrul sau vei avea posibilitatea de a gasi o multime de clinici specializate in cardiologie. Fie ca te confrunti cu ameteli, stare inexplicabila de oboseala sau dureri in piept, realizarea unui EKG este mai mult decat necesara pentru identificarea problemei de sanatate pe care o experimentezi. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile de prestigiu din orasul tau pe care le poti lua in considerare.

Care sunt costurile pentru un EKG in Baia Mare?

Preturile pentru efectuarea unui EKG in Baia Mare sunt, de regula, accesibile si asemanatoare intre ele, mai ales daca respectivele cabinete medicale folosesc aparaturi si echipamente similare. Vesti bune si pentru pacientii asigurati! Acestia pot beneficia in mod gratuit de aceasta investigatie, in cadrul clinicilor private care au contracte incheiate cu CAS. Cu toate acestea, fondurile sunt limitate si daca nu reusesti sa prinzi loc, iata care sunt tarifele practicate, de regula, in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Cardio Help
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv medical experimentat si bine pregatit
 • Tratamente eficiente
 • Investigatii precise
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera primitoare
Diacord
70 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 70 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Colectiv medical profesionist si experimentat
 • Atmosfera placuta
 • Investigatii precise
 • Atitudinea asistentelor
P. Sfantul Ioan
85 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 85 Ron
 • Dotari superioare si de ultima generatie
 • Colectiv medical priceput, bine pregatit si profesionist
 • Rezultate precise si rapide
 • Rating ridicat
 • Decalarea programarilor
Euromedica Hospital
150 Ron
 • Pret EKG 150 Ron
 • Tratament eficient
 • Aparaturi superioare si performante
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii precise
 • Mancarea
 • Asistentele sunt nepregatite
Dr. Adrian Popa
20 Ron
 • Pret EKG 20 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Tratament personalizat
 • Indrumari de prevenire a bolilor
 • Nu au fost inregistrate suficiente recenzii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in EKG in Baia Mare

Pentru ca exista atat de multe unitati medicale private specializate in EKG in Baia Mare, ne-am hotarat sa iti cream un clasament al celor mai apreciate si frecventate clinici, pentru a sti de unde sa iti incepi cautarile. In descrierile de mai jos sunt prezentate atat impresiile pacientilor care au beneficiat de serviciile clinicilor, dar si dotarile principale ale acestora:

1. Cardio Help

Cardio Help este o clinica din Baia Mare, specializata in cardiologie, in care pacientii pot efectua EKG in conditii deosebite. Tehnica este complet nedureroasa si, cu ajutorul aparatului ECG BTL-08 MT Plus, medicul poate sa depisteze imediat tulburarile de ritm, afland daca pacientul se confrunta cu boli ischemice sau modificare ale dimensiunilor cavitatii inimii. Semnalul transmis de catre aparat este in timp real si, fiind de inalta performanta, reuseste sa creeze o analiza automata a starii de sanatate a pacientului. Pentru comparare, este posibil ca medicul sa solicite si investigatiile anterioare, in cazul in care a efectuat. Echipa medicala este experimentata, atenta, amabila si responsabila, stiind exact ce abordare sa aplice in functie de pacient si de afectiunea de care sufera. Dupa stabilirea diagnosticului, doctorul recomanda si un plan eficient de tratament. Pe langa EKG, in clinica se mai pot efectua si: consult cardiologic, ecocardiografie, holter ECG, monitorizare ambulatorie TA.

Pretul pentru un EKG este de 50 lei, iar investigatia cu interpretare costa 70 lei.

Pacientii au fost multumiti in unanimitate de serviciile medicale ale clinicii Cardio Help, oferind doar recenzii pozitive. Acestia au adus cuvinte de lauda personalului medical, care este bine pregatit, responsabil si experimentat, fiind totodata orientat catre solutii eficiente. De asemenea, dotarile clinicii sunt superioare, existand o multime de aparaturi si echipamente de ultima generatie, care ajuta la efectuarea unor investigatii precise. Preturile sunt accesibile, iar atmosfera din cabinet este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Cardio Help
Vezi Pareri

2. Diacord

Diacord este o unitate medicala privata unde pacientii pot opta pentru investigatia EKG in Baia Mare, dar si pentru alte controale sau consultatii cardiologice. Principalul obiectiv al clinicii este sa il ajute pe pacient sa se bucure de o inima sanatoasa, prin tratamente eficiente aplicate in timp util. Dr. Matei Claudia Alina este medic specialist in cardiologie, competenta in ecografie transtoracica, transesofagiana si ultrasonografie vasculara. Fiecare pacient este tratat cu seriozitate, amabilitate si grija, astfel incat afectiunea sa fie eliminata de la radacini. Clinica este dotata, de asemenea, cu aparaturi de inalta performanta, cum ar fi: ecograf Esaote My Lab, electrocardiograf, oscilometru, tensiometre manuale si electronice, Holter TA si EKG, spirometru SPIROLAB IV, poligraf VitalNightPlus si aparat titrare CPAP Resmed AirSense S10.

Pretul pentru un EKG la Diacord incepe de la 70 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti per total de experienta de care au avut parte, lasand recenzii pozitive. Echipa de doctori este profesionista si prioritizeaza sanatatea pacientului, oferind tratamente adecvate si eficiente indiferent de severitatea afectiunii. Echipamentele si aparaturile medicale sunt de ultima generatie, iar dotarile moderne ale cabinetului ofera o atmosfera placuta. Din pacate, au existat si nemultumiri cu privire la comportamentul neadecvat al asistentelor.

3. Policlinica Sfantul Ioan

Policlinica Sfantul Ioan cuprinde mai multe specialitati, printre care se numara si cardiologia, in cadrul careia pacientii pot solicita ajutorul medicului specialist pentru efectuarea investigatiei EKG in Baia Mare. Datorita utilizarii unui echipament performant si de ultima generatie, rezultatele pot fi obtinute in timp real, chiar in timpul realizarii acesteia. Astfel, medicul poate sa stabileasca un diagnostic precis, in functie de care sa pregateasca si un plan eficient de tratament. Multe dintre afectiunile cardiologice nu pot fi tratate, dar pot fi tinute sub control, iar investigatia EKG este una dintre examinarile care trebuie sa fie repetate la un anumit interval de timp. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta are o buna pregatite capatata de-a lungul experientei profesionale, stiind exact ce metode sa aplice pentru o abordare cat mai eficienta a pacientului. Colectivul de medici de la departamentul de cardiologie este format din: dr. Radulescu Liliana, dr. Pop Mindru Daniel, dr. Ember Andreea si dr. Tarusi Mariana.

Tariful aplicat pentru un EKG incepe de la 85 lei.

Parerile pacientilor majoritar pozitive. Unii considera ca echipa medicala este compusa din medici profesionisti, bine pregatiti si asistente implicate, iar echipamentele de ultima generatie reusesc sa capteze rezultate precise si rapide. Amabilitatea, atentia la detalii, dorinta de a ajuta, atitudinea pozitiva si perseverenta sunt cateva dintre aspectele care au fost apreciate. Cu toate acestea, exista si cazuri rare in care programarile pacientilor au fost decalate.

4. Euromedica Hospital

Euromedica Hospital este locul in care poti merge cu incredere pentru efectuarea unui EKG in Baia Mare in conditii sigure. Echipa medicala este formata de unii dintre cei mai buni medici specialisti din tara cum ar fi dr. Rosu Radu, medic primar cardiolog si dr. Pitis Bogdan-Ionut, medic specialist cardiolog. Acestia isi consulta pacientii cu atentie, folosind o aparatura de inalta calitate si performanta, care ii ajuta sa ofere un diagnostic precis si rapid. Medicii au competenta de a depista si trata bolile cardiace congenitale, ischemice, insuficientei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor si al bolilor pericardului. Pe langa realizarea unui EKG, pacientul mai poate opta si pentru: ecocardiografie, consultatie, holter EKG 3 canale sau 12 canale, holter TA, test de efort, referat medical.

Pretul pentru o consultatie de control si o electrocardiograma este de 150 lei.

O alta institutie medicala cu un rating ridicat este Euromedica Hospital, o varianta la care pacientii apeleaza in numar generos pentru obtinerea unui diagnostic si unui tratament adecvat in functie de afectiune. Clinica este dotata cu echipamente si aparaturi performante, care pot realiza investigatii si proceduri ireprosabile. Din nefericire, exista pacienti care mentioneaza ca mancarea nu este tocmai adecvata si ca asistentele pot fi nepregatite.

5. Dr. Adrian Popa

Cabinetul individual al dr. Adrian Popa este specializat in cardiologie, unde pacientii pot efectua un EKG in Baia Mare. Cu o experienta de peste 20 de ani, medicul poate sa ofere un diagnostic precis, un tratament, dar poate oferi si indrumari cu privire la prevenirea bolilor cardiovasculare. Dr. Adrian Popa este specialist in medicina interne si in ecografie cardiaca, avand competenta de a recomanda si acorda tratamentul adecvat pentru pacienti, chiar daca este invaziv sau chirurgical. Echipamentele profesionale si de ultima generatie sunt folosite in efectuarea diverselor investigatii sau proceduri medicale, astfel incat pacientul sa se bucure de cele mai bune rezultate. Pe langa electrocardiograma, cabinetul mai ofera si urmatoarele servicii: ecografie generala, tiroida, Doppler, Holter TA, spirometrie.

Pretul pentru un EKG este de 20 lei.

Din pacate, nu au fost inregistrate suficiente recenzii, insa pacientii care l-au ales pe medic s-au declarat a fi multumiti de prestatia sa. Dotarile cabinetului sunt superioare si de ultima generatie, medicul oferind un diagnostic precis si un tratament personalizat.

Concluzii

Daca vrei sa efectuezi o investigatie EKG in Baia Mare, poti lua in considerare clinicile si cabinetele medicale mentionate mai sus, pentru a te bucura de o experienta placuta. Prin intermediul examinarilor de acest fel, medicii pot stabili un diagnostic corect, urmat de un plan de tratament care sa fie adecvat pentru afectiunea de care suferi. Nu iti neglija sanatatea, mergi constant la medicul cardiolog, mai ales daca esti predispus unor afectiuni mostenite genetic.