Meniu

EKG Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In multe afectiuni ale inimii, un EKG in Braila isi poate dovedi utilitatea indiferent ca este vorba de copii sau adulti. Electrocardiograma se foloseste in toata lumea pentru evaluarea activitatii electrice a inimii, depistand: aritmii, insuficienta cardiaca, infarctul miocardic sau alte probleme mai mult sau mai putin grave.

Asadar, un EKG este destul de util in detectarea unor anomalii, chiar daca nu este vorba despre leziuni sau anomalii structurale, acolo unde ecografia de cord sau tomografia computerizata exceleaza. Cu toate acestea, un EKG efectuat la timp, iti poate salva viata, poate preveni complicatii si poate contribui la imbunatatirea sanatatii inimii. In acest articol iti aratam unde sa mergi, in Braila, pentru efectuarea unui EKG in conditii bune.

Afla cat costa sa beneficiezi de un EKG in Braila!

Pretul unui EKG in cabinetele din Braila variaza, dupa cum se poate observa si din acest tabel!

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Dr. Vlad Crina
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Medic primar de medicina generala
 • EKG si diverse tipuri de ecografii
 • Preturi accesibile
 • Consultatii de medicina generala
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica Mateus
100 Ron
 • Pret EKG 100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Servicii decontate prin CJAS Braila
 • Doi medici cardiologi cu experienta
 • EKG cu sau fara consultatie de cardiologie
 • Medici tineri, dar care au experienta si inspira incredere
 • Uneori se anuleaza/decaleaza programarile
Cardiomedica
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Consultatii si investigatii cardiologice
 • Medic cu experienta si cu o pregatire solida
 • Fise EKG arhivate computerizat
 • Preturi accesibile
 • Buna relatie cu pacientii
Diaconia
70 Ron
 • Pret EKG 70 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Medic cardiolog cu experienta
 • EKG, ecografie cardiaca, holter, teste de efort
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Laborator propriu de analize medicale
 • Se asteapta destul de mult pentru o programare
 • Preturi mai mari fata de alte clinici din oras
West Clinique
100 Ron
 • Pret EKG 100 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Cardiologi cu experienta
 • EKG decontat prin CJAS, dar si cu plata
 • Ecografie de cord
 • Teste de efort
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Braila cu serviciu de EKG 

Pentru a te ajuta sa ai parte de cele mai bune conditii la efectuarea unui EKG in municipiul Braila, iti prezentam un clasament al celor mai bune clinici din oras, pe baza opiniilor exprimate de braileni in mediul online.

1. Dr. Vlad Crina

Dr. Vlad Crina Mioara este medic primar de medicina generala si are competenta in ecografie generala. In cabinetul de medicina individuala pe care il detine in Braila, medicul ofera consultatii de medicina generala si efectueaza EKG, dar realizeaza si ecografii de diverse tipuri, atat pentru femei, cat si pentru barbati: abdominala, genitala, de tiroida, de sarcina, de san, de prostata. In plus, medicul mai efectueaza in acest cabinet si oscilometrie.

Pretul pentru o electrocardiograma este de 50 de lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online, medicul este apreciat pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. Brailenii spun ca dr. Vlad este calma, le explica pe intelesul lor toate informatiile medicale necesare, este priceputa si apropiata de fiecare pacient. De asemenea, oamenii mai apreciaza si ca serviciile au preturi accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vlad Crina
Vezi Pareri

2. Clinica Mateus

Clinica Mateus este o alta optiune buna pentru un EKG in municipiul Braila. Unele dintre serviciile de aici sunt decontate prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Braila – dermatovenerologie, computer tomograf si oftalmologie. Pe langa aceste servicii, mai sunt si multe altele cu plata: cardiologie, alergologie, chirurgie generala, chirurgie estetica, chirurgie vasculara, gastroenterologie, ginecologie etc. Sunt doi medici cardiologi la aceasta clinica: dr. Mihaela Badea, medic primar, si dr. Alexandru Nenciu, medic specialist.

Pretul unui EKG cu interpretare este de 100 de lei, la clinica Mateus din Braila.

Brailenii se declara foarte multumiti de serviciile centrului medical Mateus, spunand ca medicii sunt bine pregatiti, atenti la nevoile pacientilor, serviciile sunt rapide, iar curatenia este un alt mare plus. Mediul placut de aici, spun oamenii, este completat de medicii tineri, care le inspira pacientilor incredere si siguranta. Sunt si cateva nemultumiri, legate de anularea sau decalarea unor programari sau de preturi care sunt mai mari la final, decat cele anuntate initial.

3. Cardiomedica

In cabinetul Cardiomedica sunt puse la dispozitie consultatii si investigatii, printre care EKG si ecografii. In privinta investigatiilor EKG, acestea se arhiveaza computerizat la acest cabinet, astfel ca se pastreaza in fise individuale pentru a fi analizate si comparate ulterior. Tot la compartimentul de cardiologie, sunt efectuate numeroase alte servicii: monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale, in 24 de ore, indicele glezna-brat, test de effort ECG.  Serviciile sunt asigurate de dr. Gabriel Pintea, medic cardiolog si ecografist care activeaza in acest domeniu din 1987 si care este membru al Societatii Americane de Ecocardiografie, iar specializarea in ecocardiografie a obtinut-o la Spitalul Niguarda Ca` Granda din Milano.

Un EKG efectuat la acest cabinet are un pret de 50 de lei.

Dr. Gabriel Pintea este apreciat de pacientii din Braila, care spun despre el ca este un adevarat profesionist, bine pregatit si care da dovada de empatie fata de pacienti. De asemenea, brailenii mai sunt incantati si ca in cabinetul Cardiomedica se realizeaza numeroase interventii privind sanatatea inimii.

4. Diaconia

Diaconia este un centru medical din Braila cu o oferta de servicii destul de numeroasa, ce include atat EKG, cat si specialitati precum: alergologie, pneumologie, ORL, medicina interna, dermatovenerologie, endocrinologie, oncologie, laborator de analize, ecografie, stomatologie etc. Exista si un compartiment de medicina muncii, dar si unul de cardiologie, in ambele efectuandu-se electrocardiograma. Te poti programa la cabinetul dr. Luminita Serban, medic primar cardiolog, pentru consultatii de specialitate, ecografie cardiaca, EKG, proba de efort, holter EKG cu monitorizare pe 24 de ore.

Pretul unul EKG realizat la Diaconia este de 70 de lei.

Oferta generoasa de servicii medicale pusa la dispozitie in aceasta clinica este apreciata de braileni. Acestia mai spun ca locatia este perfecta pentru efectuarea analizelor medicale si ca personalul este bine pregatit si amabil. Un dezavantaj important subliniat de pacienti este ca se asteapta destul de mult pentru o programare. Alte persoane au mai spus si ca preturile sunt foarte mari pentru ceea ce ofera serviciile respective.

5. West Clinique

La West Clinique din Braila activeaza o echipa multidisciplinara, specializata in diverse domenii medicale, printre ele numarandu-se si cardiologi ce pot realiza un EKG in cele mai bune conditii: dr. Lila Martin si dr. Mihaela Badea, medici specialisti cardiologie. Pe langa electrocardiograma si consultatii, cardiologii de la West Clinique le mai pun la dispozitie pacientilor si ecocardiografii, ecografii Doppler vascular venos si arterial, teste de efort si holter EKG pentru monitorizarea tensiunii arteriale. Pentru EKG si numeroase alte servicii, exista contract cu CJAS Braila, astfel ca pacientii nu trebuie sa plateasca, daca au bilet de trimitere. 

Pretul unui EKG cu plata este de 100 de lei la West Clinique.

Amabilitatea si buna pregatire a intregului personal, incepand cu cel de la recepti, si dotarea cu aparatura moderna sunt unele dintre cele mai apreciate aspecte la aceasta clinica. Oamenii mai spun ca medicii dau dovada de responsabilitate si preocupare fata de pacienti. Sunt insa si persoane nemultumite se faptul ca preturile sunt ridicate fata de alte unitati medicale. 

Concluziile noastre

In cabinetele de cardiologie din Braila se pot efectua si investigatii EKG, iar cele prezentate in acest articol sunt printre cele mai apreciate de pacienti. Buna pregatire si experienta medicilor, coroborat cu aparatura de ultima generatie sunt premise foarte bune pentru un diagnostic corect si un tratament cardiologic eficient.

Cerceteaza cu atentie aceste clinici si alege-o pe cea care se incadreaza cel mai bine in cerintele tale, avand un raport calitate-pret avantajos pentru tine.