Meniu

EKG Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa faci un EKG in Bucuresti? Faptul ca parcurgi acest articol creat cu rol informativ te va ajuta sa gasesti clinica la care sa mergi pentru a face acest  test noninvaziv si nedureros care masoara impulsurile electrice ale inimii, in cele mai bune conditii.

In Bucuresti clinicile care ofera acest serviciu medical sunt numeroase, misiunea ta fiind de a o identifica pe cea mai buna, pentru a face un EKG concludent.

Cele mai bune optiuni pentru EKG in Bucuresti

Atunci cand cauti o clinica la care sa faci EKG in Bucuresti (adica o electrocardiograma) este recomandat sa ai in vedere factori care iti pot influenta decizia, precum aparatura medicala utilizata in clinica si preturile percepute pentru acest test. Tabelul de mai jos te ajuta sa alegi, oferindu-ti inclusiv cateva preturi ca reper.

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru un EKG este de 30 Ron
 • Echipa de medici cu experienta
 • Cardiologie generala si interventionala
 • Investigatii cardiace complete
 • EKG clasic si EKG de efort
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Procord
50 Ron
 • Pretul pentru un EKG este de 50 Ron
 • Dotari medicale moderne
 • Medici cardiologi bine pregatiti
 • Numeroase investigatii si tratamente
 • EKG de repaus si EKG de efort
 • Unele servicii sunt decontate prin CAS, inclusiv EKG
 • Unele persoane nu au fost multumite de calitatea serviciilor
Dr. Radu Pretorian
50 Ron
 • Pretul pentru un EKG este de 50 Ron
 • Medic bine pregatit, in tara si in strainatate
 • Gama vasta de servicii din domeniul cardiologiei
 • EKG de repaus si EKG de efort
 • Amabilitate si profesionalism
Eucardios
70 Ron
 • Pretul pentru un EKG este de 70 Ron
 • Servicii de cardiologie integrata
 • Dotari moderne
 • Medici cu experienta
 • Unele consultatii sunt gratuite, la medicii aflati in contract cu CASMB
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Cardio Clinic
80 Ron
 • Pretul pentru un EKG este de 80 Ron
 • Clinica moderna
 • Echipamente performante
 • Personal medical cu experienta
 • Numeroase investigatii cardiologice
 • EKG de repaus si de efort
 • Nu se respecta orele de programare
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici pentru EKG Bucuresti

Clasamentul expus in cele ce urmeaza este fundamentat inclusiv pe parerile celor care s-au adresat clinicilor prezentate pentru a face EKG in Bucuresti. Prin urmare, poti sa decizi la care dintre urmatoarele clinici vei merge, in functie de nevoile tale.

1. InterCardioClinique

In cazul unei investigatii EKG in Bucuresti, una dintre primele optiuni pe care trebuie sa le iei in considerare este InterCardioClinique. O echipa de medici cu o pregatire deosebita si cu experienta vasta acopera numeroase zone de interes, in privinta sanatatii inimii, in functie de necesitatile pacientilor: cardiologie generala si interventionala, cardiologie pediatrica si electrofiziologie. Clinica este dedicata cardiologiei moderne, avand supraspecializari in aritmologia si electrofiziologia cardiaca. In acest sens, sunt puse la dispozitie  investigatii cardiace complete, inclusiv teste EKG clasice sau de efort.

Pretul pentru un EKG este de 30 de lei, iar un test EKG de efort are un tarif de 65 de lei.

Pacientii acestei clinici se declara multumiti de rezultate, avand in vedere ca sunt numeroase aspecte pozitive pe care le-au remarcat: personal medical profesionist si bine pregatit, care explica tot ce are nevoie omul sa stie, legat de problema sa de sanatate; clinica moderna si dotata cu echipamente de ultima generatie; curatenie. Unele persoane spun insa ca nu se respecta programarile si astfel au avut de asteptat pe hol si mai bine de o ora.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Procord

Cabinetul medical Procord este o alta destinatie buna in cazul unui EKG intr-o locatie din  Bucuresti. O familie de medici cardiologi isi desfasoara activitatea aici, in frunte cu Dr. Aura Popa, medic primar cardiologie, medic primar medicina interna si doctor in stiinte medicale, care are competenta si in ecocardiografia transtoracica si transesofagiana. Dotarile de ultima ora ii ajuta pe specialisti sa diagnosticheze si sa ofere tratamentul adecvat pacientilor de toate varstele. In cadrul clinicii se pot efectua atat electrocardiograme de efort, cat si electrocardiograme de repaus, dar si multe alte investigatii: ecografii Doppler, ecocardiografii, Holter EKG Bucuresti. Pentru unele consultatii cu EKG inclus, serviciile sunt decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Pretul normal al unui EKG este de 50 de lei, iar un test electrocardiografic de efort are un tarif de 300 de lei.

Acest cabinet medical este apreciat de persoanele care i-au trecut pragul. Acestea declara, in mediul online, ca dr. Aura Popa este un profesionist desavarsit, cu atentie la detalii si rabdare, aceleasi calitati transmitandu-le si echipei sale. Sunt si persoane care spun ca au fost nemultumite de servicii.

3. Dr. Radu Pretorian

Dr. Radu Pretorian este o alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca esti din Bucuresti si ai nevoie de un EKG, cu sau fara consult de specialitate. Poti efectua atat o electrocardiograma normala, cat si teste de efort, angiografii sau arteriografii, evaluare cardiologica, holter de tensiune, ecografie cardiaca, coronarografie sau angioplastie coronariana. Dr. Radu Pretorian este medic primar in cardiologie interventionala si are o experienta de peste 7 ani. Specialistul este membru in Societatea Romana de Cardiologie si in Societatea Europeana de Cardiologie, avand si un certificat de studii in domeniul interventiilor la valva aortica, obtinut la Zurich, in 2020.

Pretul pentru un EKG este de 50 de lei, iar un test ECG de efort costa 300 de lei.

Bucurestenii spun despre acest medic cardiolog ca este competent, profesionist si empatic, dand dovada de multa rabdare si de amabilitate in relatia cu ei. Acesta este motivul pentru care dr. Pretorian este recomandat cu incredere, atat pentru investigatii, cat si pentru tratamente din sfera cardiologiei.

4. Eucardios

La Eucardios sunt puse la dispozitie servicii de cardiologie integrata, astfel ca te poti programa la aceasta clinica din Bucuresti atat pentru un EKG, cat si pentru tratamente complexe. Persoanele care merg la aceasta clinica o pot face pentru urmarirea unor simptome, la recomandarea altui medic sau dupa un episod acut, care a necesitat spitalizarea sau asistenta de urgenta. Clinica este dotata cu tot ce este nevoie pentru majoritatea explorarilor neinvazive, iar echipa medicala are pregatire vasta. Spre exemplu, dr. Alexandru Nechita este medic primar cardiolog cu experienta bogata si doctor in stiinte medicale. Doctorul se afla si in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, astfel ca o consultatie este gratuita, nu insa si EKG-ul efectuat.

Tariful pentru o electrocardiograma este de 70 de lei, iar un test de efort costa 310 lei, la dr. Alexandru Nechita de la Eucardios.

Pacientii acestei clinici sunt, in general, multumiti de calitatea serviciilor, motivand ca medicii sunt foarte bine pregatiti si pun nevoile pacientului pe primul plan. Din acest motiv, multi pacienti au beneficiat sau inca beneficiaza de un tratament adecvat problemelor lor de sanatate. Cateva persoane se declara nemultumite insa de atitudinea personalului de la receptie.

5. Cardio Clinic

Nu in ultimul rand, te poti programa si la Cardio Clinic din Bucuresti pentru un test EKG. Cardio Clinic este recunoscuta ca fiind prima clinica particulara de cardiologie ce a fost infiintata in Bucuresti, iar la ora actuala dispune de o oferta impresionanta de investigatii: ecocardiografii, monitorizari Holter, ecografii Doppler, EKG de repaus si de efort, dar si de tratamente specializate. Trei medici din cadrul clinicii au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca pot oferi gratuit consultatii si EKG cu interpretare.

Pretul pentru un EKG de repaus este de 80 de lei, iar pentru o electrocardiograma de efort se va achita suma de 330 de lei.

Clinica este apreciata de pacienti ca fiind una moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie. De asemenea, calitatea actului medical este apreciata de multi dintre cei care au beneficiat de consultatii, investigatii si tratamente. Sunt insa si persoane care sustin ca nu este o buna organizare, din cuaza ca orele de programare nu se respecta si ca din acest motiv se creeaza aglomeratie si se mareste timpul de asteptare.

Concluziile noastre

In toate cabinetele si clinicile de cardiologie exista un EKG, in Bucuresti fiind clinici care pun mare accent pe aceasta investigatie, care, pe cat de simpla, pe atat de relevanta in diagnosticarea si monitorizarea bolilor de inima. De aceea, in cabinetele prezentate mai sus, se realizeaza atat electrocardiograma de repaus, cat si EKG de efort.

Este indicat sa-ti indrepti atentia catre o clinica buna de cardiologie din Bucuresti, atunci cand primesti recomandarea unui control la cardiolog. Medicii de aici sunt foarte bine pregatiti, multi fiind doctori in stiinte medicale si membri ai unor asociatii de renume in acest domeniu.