Meniu

EKG Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa efectuezi un EKG in Calarasi, pentru o evaluare cuprinzatoare a functionarii inimii? Atunci articolul de mai jos iti va fi de un real ajutor. In cele ce urmeaza vei descoperi doua clinici cu prestanta in orasul tau, unde vei putea sa ceri sfatul unei echipe medicale profesioniste si implicate in meseria pe care o practica. EKG-ul este un test medical simplu, realizat de cadre medicale specializate in cardiologie, prin care se evalueaza stadiul functionare a inimii cu scopul de a se depista anumite nereguli, in cazul in care le experimentezi. Prin intermediul sau, medicul specialist poate sa iti acorde un diagnostic corect.

Calarasi nu este un oras foarte bine pregatit din punct de vedere medical, insa, daca vrei sa beneficiezi de un EKG de calitate, exista anumiti medici la ajutorul carora poti apela cu incredere. In cele ce urmeaza iti vom prezenta informatii detaliate despre fiecare clinica in parte. 

Cat costa un EKG in Calarasi?

Pretul pentru un EKG in Calarasi depinde in functie de aparaturile medicale utilizate, de nivelul lor de performanta si de acuratete. Pentru efectuarea unei electrocardiograme este important ca respectiva institutie medicala sa fie echipata cu aparate noi, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise si rapide. Afla care sunt tarifele practicate in orasul tau conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Clinica Life
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret EKG 250 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala implicata, profesionista si respectuoasa
 • Diagnostic exact
 • Tratament personalizat
 • Preturi accesibile
Dr. Florea Catrangiu
150 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 150 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Medic implicat si profesionist
 • Diagnostic exact
 • Tratament eficient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza un EKG in Calarasi

Daca esti in cautarea unor clinici de incredere in care sa efectuezi un EKG in Calarasi, citeste in continuare si descopera unitatile medicale private selectate cu atentie in cele ce urmeaza. Citeste si afla care sunt dotatile principale ale acestor cabinete, dar si care este impresia celorlalti pacienti in legatura cu serviciile medicale pe care le-au primit:

1. Clinica Life

Pentru efectuarea unei investigatii de tip EKG in Calarasi la o clinica de prestigiu si de incredere, poti lua in considerare clinica Life. Echipamentele, aparaturile si instrumentele medicale utilizate sunt noi, performante si de ultima generatie, reusind sa efectueze o serie generoasa de investigatii cardiologice, prin intermediul carora pacientul poate afla in mod clar care este afectiunea de care sufera sau daca are o inima sanatoasa. Obiectivul principal al clinicii consta in prevenirea bolilor cardiovasculare, dar si in tratarea acestora in mod adecvat, conform unui plan eficient si bine pus la punct. Asistentele si medicii aplica un act medical ireprosabil, avand o experienta vasta dobandita in stagiile de practica, dar si in activitatea propriu zisa din alte institutii medicale de-a lungul timpului. Medicii pot efectua urmatoarele investigatii, pe langa EKG: consultatie, ecografie de cord, montare holter TA, ecografie Doppler carotide si arterial.

Pretul pentru un EKG alaturi de o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Profesionalismul, respectul fata de pacienti, implicarea si dorinta de a gasi cea mai buna solutie pentru afectiuni, indiferent de nivelul lor de severitate, sunt principalele calitati pe care pacientii le apreciaza. Conform recenziilor postate in mediul online, medicii au competenta de a stabili un diagnostic corect si un tratament eficient cu ajutorul aparaturilor performante. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Life
Vezi Pareri

2. Dr. Florea Catrangiu

Dr. Florea Catrangiu este un medic cardiolog specializat in efectuarea unui EKG in Calarasi si care are propriul sau cabinet medical individual in cadrul caruia efectueaza toate consultatiile si investigatiile necesare. Prevenirea, diagnosticarea si tratarea patologiilor de natura cardiaca sunt principalele aspecte pe care medicul le ia in considerare si datorita carora aplica un act medical ireprosabil. Pentru diagnosticarea problemelor de sanatate, acesta are grija sa realizeze toate analizele necesare, dar si investigatiile medicale, precum: control sau consultatie de specialitate, monitorizare holter TA, ecografie transesofagiana, transtoracica si cardiaca, radiografie cardiopulmonara, test de efort, EKG, holter EKG 24 h. Aparaturile folosite sunt performante si moderne, oferind rezultate precise si rapide, indiferent de stadiul bolii. 

Pretul pentru un EKG incepe de la 150 lei. 

Desi este un cabinet puternic frecventat, in mediul online nu au fost inregistrate multe recenzii cu privire la activitatea dr. Florea Catrangiu . Bineinteles, au existat si cativa pacienti care si-au relatat experienta, punand accent pe faptul ca medicul este implicat, competent si profesionist in realizarea tuturor investigatiilor si procedurilor medicale. In plus, echipamentele aflate in dotarea cabinetului sunt la standarde europene. 

Concluzii

Efectueaza si tu un EKG in Calarasi la unul dintre cabinetele amintite anterior si ai grija de sanatatea inimii tale. Multe dintre problemele care iti pot pune viata in pericol incep cu simptome insesizabile, dezvoltandu-se pe parcurs. Din acest motiv, medicii specialisti iti recomanda efectuarea tuturor investigatiilor cardiologice in mod regulat, pentru a depista la timp daca te confrunti cu o anumita problema de sanatate si pentru a interveni cu un tratament eficient.