Meniu

EKG Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de varsta, monitorizarea sanatatii inimii este esentiala, pentru a preveni sau trata la timp anumite probleme, iar in acest sens este nevoie de o examinare EKG. Clujul este un important centru in ceea ce priveste depistarea si tratarea bolilor de inima si de aceea aici poti gasi centre medicale si cabinete prevazute cu aparatura de ultima generatie ce poate realiza electrocardiograme in cele mai bune conditii pentru pacienti.

Descopera care sunt aceste unitati medicale si ce preturi au testarile EKG in Cluj-Napoca!

Cat costa un EKG in Cluj?

Daca esti interesat sa afli cat costa un test EKG in Cluj, vezi informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru un EKG cu interpretare este de 100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de cardiologie dotat cu EKG
 • Medici cu experienta in interpretarea EKG
 • Personal amabil
Medsan
100 Ron
 • Pretul pentru un EKG cu interpretare este de 100 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Investigatii EKG cu sau fara interpretare
 • Serviciu de receptie bine pus la punct
 • Personal amabil si eficient
 • Nu se respecta programarile
Mediprax Centrum
130 Ron
 • Pretul pentru un EKG cu interpretare este de 130 Ron
 • Specialitati medicale destinate in special sanatatii femeii
 • Medici cu vasta experienta, formati in institutii de prestigiu
 • Teste EKG efectuate cu un aparat performant
 • Situat in centrul municipiului Cluj-Napoca
 • Personal amabil
Cardiomed
100 Ron
 • Pretul pentru un EKG cu interpretare este de 100 Ron
 • Echipa medicala numeroasa
 • Aparatura de ultima generatie
 • In contract cu CJAS Cluj
 • Examinari RMN cardiac
 • Lipsa locurilor de parcare pentru pacienti
 • Aglomeratie
 • Timpi mari de asteptare
Garibaldi
60 Ron
 • Pretul pentru un EKG cu interpretare este de 60 Ron
 • Oferta generoasa de specialitati medicale
 • Cabinet de cardiologie cu 3 medici bine pregatiti
 • Teste EKG pentru monitorizarea sanatatii inimii
 • Monitorizare holter EKG
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face un EKG in Cluj

Sunt 5 centre medicale bine dotate unde se poate efectua un EKG in Cluj. Poti citi despre ele in continuare:

1. Cuore Medical

Cuore Medical este o clinica din Cluj-Napoca, dedicata in special prevenirii si tratarii patologiei femeii, indiferent de varsta, fiind puse la dispozitie numeroase specialitati (endocrinologie, cardiologie, ginecologie etc.). Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie, printre care si un aparat EKG, in incinta cabinetului de cardiologie. Doi medici specialisti in cardiologie au aptitudini in efectuarea si interpretarea acestor rezultate: dr. Andrada Pop si dr. Cristina Mada, specializate si in ecografie cardiaca.

Un consult cu EKG inclus are un tarif de 200 de lei. De asemenea, consultul cardiologic cu EKG si ecocord costa 300 de lei. Pentru EKG si interpretare, tariful este de 100 de lei, iar un EKG simplu, fara interpretare, costa 70 de lei.

Parerile exprimate in mediul online arata ca aceasta clinica este bine vazuta de pacienti. Acestia spun ca medicii dau dovada de profesionalism, rabdare si ca au o atentie la detalii foarte dezvoltata. Asadar, serviciile sunt catalogate ca fiind de buna calitate, iar personalul primeste foarte multe aprecieri pentru atitudine si implicare.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. Medsan

Medsan a fost inaugurat in 2004 si este un centru medical din Cluj cu 34 de specialitati medicale si cu o echipa alcatuita din peste 60 de cadre medicale. In cadrul centrului functioneaza si un cabinet de cardiologie pentru adulti, si unul pentru copii. Investigatiile EKG realizate la acest centru medical sunt realizate cu un aparat de noua generatie, care poate semnala diverse probleme: pericardite, modificari ale activitatii electrice datorate unui dezechilibru electrolitic si dovezi ale maririi de volum a inimii, precum si alte deficiente.

Tariful pentru o examinare EKG este de 50 de lei, iar  pretul unei examinari EKG cu interpretare este de 100 de lei.

Opiniile oamenilor sunt unele majoritar apreciative la adresa acestui centru medical, amintind despre un serviciu de receptie bine pus la punct, personal amabil si eficient. In privinta specialitatii cardiologie, unii spun ca au fost tratati cu afectiune si profesionalism de catre medici la care revii cu placere. Sunt si cateva recenzii negative, ce reclama un comportament expeditiv si programari ale caror ore nu se respecta.

3. Mediprax Centrum

Mediprax Centrum este axat pe servicii de: endocrinologie, chirurgie si ginecologie oncologica, dermatologie, cardiologie. Centrul medical a fost infiintat in 2012, avand o echipa ajunsa la maturitatea profesionala, formata in centrul universitar din Cluj-Napoca si in institutii de prestigiu ca Institutul Inimii „N. Stancioiu” sau Institutul Oncologic „Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca. In clinica se efectueaza si teste EKG, cu un aparat performant.

Testul EKG costa 60 de lei, iar un EKG cu interpretare costa 130 de lei.

Recenziile de pe internet vorbesc despre experiente foarte placute ale pacientilor in aceasta clinica. Oamenii sunt multumiti de profesionalismul si pregatirea medicilor, unii spunand ca au iesit din cabinet simtindu-se deja mai bine. Caldura, amabilitate, rabdare si vorba buna – sunt cateva dintre aspectele apreciate la personalul medical de aici. In plus, pacientii spun ca pozitia centrala a clinicii este un mare atu.

4. Cardiomed

Echipa Cardiomed este formata din peste 130 de medici specialisti care evalueaza starea de sanatate si propun planuri de actiune pentru redobandirea acesteia. Aparatura folosita aici este de ultima generatie, tocmai pentru a diagnostica si trata eficient afectiunile ce pot aparea inca de la varste mici. In cadrul cabinetului de cardiologie, sunt oferite consultatii pentru adulti si copii si se fac investigatii EKG, ecografii, teste de efort etc.

O consultatie la cardiologie, cu EKG inclus, costa 250 de lei, iar un pachet care contine consultatie, EKG si ecocardiografie are un tarif de 530 de lei, iar acelasi pachet costa, in cazul copiilor, 570 de lei. Pentru o parte dintre investigatii, centrul se afla in contract cu CJAS Cluj, astfel ca pot fi decontate. Pretul pentru un EKG cu interpretare este de 100 de lei.

Parerile variaza in privinta acestui centru medical. Unii spun ca medicii dau dovada de profesionalism, rabdare si de o atitudine deschisa fata de pacienti, altii declara ca au avut parte de o experienta neplacuta. Acestia din urma spun ca timpii de asteptare sunt mari, ca se creeaza aglomeratie din acest motiv si ca nu exista locuri de parcare pentru pacienti.

5. Garibaldi

Centrul Medical Garibaldi din Cluj-Napoca ofera solutii medicale potrivite pentru sanatatea si starea de bine. Cabinetele din acest centru sunt numeroase si trateaza numeroase probleme medicale: cardiologie, endocrinologie, medicina interna, dermatologie, urologie, ginecologie etc. In cadrul departamentului de cardiologie isi desfasoara activitatea trei medici cu experienta, doi medici primari cardiologi si un medic specialist cardiolog. In cabinet se fac si electrocardiograme (EKG) si se face si monitorizare holter EKG. In Cluj, este renumit acest cabinet pentru monitorizarea sanatatii inimii.

Pretul unei consultatii initiale la cardiologie, in care este inclus si EKG, dar si ecografie cardiaca, este de 350 de lei. Pretul pentru un EKG cu interpretare este de 60 de lei.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie al clientilor, acesta este unul ridicat. Unii medici primesc aprecieri pentru profesionalismul, bunavointa de care dau dovada in relatia cu pacientii si sfaturile utile pe care le ofera.

Concluziile noastre

Monitorizarea sanatatii inimii este deosebit de importanta la orice varsta, iar in acest demers este esentiala o testare EKG. In Cluj, sunt numeroase clinici in care se pot efectua aceste teste, gratie aparaturii de ultima generatie cu care sunt dotate, de regula, toate cabinetele de cardiologie care se respecta.