Meniu

EKG Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Electrocardiograma este un test medical neinvaziv folosit pentru a evalua functionarea inimii, prin depistarea tulburarilor de ritm cardiac si poti beneficia de EKG in Galati la unul dintre cabinetele de cardiologie de la clinicile de top dotate cu aparatura corespunzatoare. Daca simti dureri in piept sau palpitatii, inregistrarea activitatii electrice a inimii cu ajutorul unor electrozi plasati in anumite puncte ale corpului poate fi un instrument de baza pentru un diagnostic precis al afectiunilor organului vital.

Atunci cand nu stii care ar fi cel mai potrivit cabinet din Galati pentru efectuarea unui EKG si nici nu dispui de timpul necesar pentru a cerceta piata serviciilor de sanatate din Galati, articolul de fata iti poate oferi raspunsul multora dintre nelamuririle tale.

Ce optiuni ai pentru EKG in Galati?

Stii ca acolo unde se afla un cabinet de cardiologie, ar trebui sa existe si dotarile necesare pentru realizarea unei electrocardiograme, insa ai vrea sa mergi la sigur catre cea mai buna clinica in care sa beneficiezi de un EKG in Galati. In tabelul de mai jos au fost incluse numele centrelor medicale de top din oras, carora te poti adresa pentru a solicita o programare la investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Clinica SmartMed
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Medici exceptionali
 • Profesionisti dedicati meseriei
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Doctorul de la cardiologie – medic si om de nota 10
 • Uneori sunt intarzieri in onorarea programarilor
Terra Clinique
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si bine pregatiti
 • Personal empatic si atent la nevoile pacientilor
 • Dotari performante
 • Curatenie ireprosabila
 • Timp mare de asteptare, peste ora programarii
DC Clinic
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
Pro Clinic
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si receptiv
 • Gestionare defectuoasa a programarilor
 • Lipsa de concordanta intre pretul comunicat anterior si pretul final al serviciului medical
Sanavita
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu furnizeaza informatiile solicitate de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de EKG din Galati

Nu esti genul pentru care este suficienta o simpla recomandare in alegerea clinicii in care sa faci un EKG in Galati si, ca orice adult responsabil pentru sanatatea sa, ai dori sa cunosti mai multe amanunte despre centrele medicale incluse in clasament inainte de a decide sa mergi catre una dintre acestea. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatiile de care ai nevoie, despre calitatea serviciilor, despre tarifele practicate, aparatura de care dispun unitatile medicale din top, competentele medicilor si parerile pacientilor care le-au calcat pragul.

1. Clinica Smart Med

La cabinetul de cardiologie de la Clinica Smart Med, pacientii din judetul Galati au la dispozitie gama completa de servicii uzuale pentru sanatatea inimii: consultatie, EKG, ecocardiografie, ecografie Doppler pentru artere si vene. Il vei gasi aici pe dr. Cristian Gutu, medic primar cardiolog, doctor in medicina, care detine atestat de studii complementare în ecocardiografie transesofagiana si ecografie vasculara. Smart Med este un centru medical privat cu o experienta de peste 10 ani in Galati, care reuneste sub acelasi acoperis cinci specialitati: neurologie, cardiologie, gastroeneterologie, medicina interna si psihiatrie.

Pentru electrocardiograma, vei plati suma de 50 de lei. O consultatie cu EKG si interpretare are pretul de 200 de lei la aceasta clinica. Pentru Holter EKG in Galati, la Smart Med, tariful este de 150 de lei.

Pacientii Smart Med au numai cuvinte frumoase de scris in recenziile de pe Google. Se apreciaza ca aici isi desfasoara activitatea o echipa de medici exceptionali, bine pregatiti si concentrati pe problemele pacientilor, manifestand rabdare si empatie fata de acestia. Despre dr. Cristian Gutu se spune ca este un medic si un om de nota 10. Sunt si cativa pacienti care declara ca, in cazul lor, s-a intaziat ora la care ar fi trebuit sa intre in cabinet pentru programarea facuta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Smart Med
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

La Centrul Terra Clinique poti conta pe experienta si pregatirea a doi medici cardiologi care pot efectua EKG, interpretand rezultatele obtinute: dr. Mihaela Putanu-Cuzub si dr. Mioara Zisu, medici specialisti. Terra Clinique un concept nou in Galati pentru sanatate, armonie si energie, care imbina servicii din toate ramurile medicinei, investigatii paraclinice, alaturi de terapii alternative inspirate de traditii din diverse zone ale globului si de recuperare medicala cu ajutorul elementelor naturii. 

Investigatia simpla de EKG are pretul de 50 de lei. Pentru o consultatie cu EKG la aceasta clinica vei achita suma de 200 lei. Monitorizarea cu Holter EKG are un tarif de 200 de lei.

O buna parte a pacientilor considera ca au avut o experienta pozitiva la Terra Clinique, cu servicii de calitate, cu medici profesionisti si bine pregatiti, personal empatic si atent la nevoile pacientilor. Mai sunt mentionate aspecte pozitive precum aparatura performanta si curatenia ireprosabila. Unii pacienti acuza o slaba gestionare a programarilor, care are drept consecinta un timp mare de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului sau la investigatii.

3. DC Clinic

Pentru un EKG la DC Clinic te vei adresa sectiei de cardiologie, in care activeaza trei medici specialisti: dr. Ana Diaconescu Ilie, dr. Gabriela Sofiniuc si dr. Mirela Florentina Comanescu, de la care poti solicita si interpretarea informatiilor despre activitatea electrica a inimii si eventualele tulburari de ritm cardiac. DC Clinic este un centru medical privat din Galati, specializat in tratarea hemoroizilor si a varicelor, tratamentul piciorului diabetic, in endoscopii, colonoscopii, in explorarea intestinului subtire cu videocapsula, in depistarea si diagnosticarea cancerului de san, digestiv, ano-rectal, genital sau din sfera urologica, precum si in servicii de cardiologie, obstetrica-ginecologie, oncologie, ecografie, urologie si boli de nutritie.  

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Un EKG ca serviciu individual are pretul de 50 de lei. Pentru o consultatie cu EKG, pretul este de 300 de lei, iar pentru Holter EKG cu interpretare vei achita aceeasi suma de 300 de lei.

In general, gradul de multumire fata de activitatea cabinetelor de la DC este bun, potrivit recenziilor de pe Google. In comentarii se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar solutiile medicale oferite pacientilor sunt eficiente. Pe de alta parte, sunt consemnate ca aspecte mai putin placute preturile ridicate si lipsa de punctualitate in respectarea programarilor.

4. Pro Clinic

La cabinetul de cardiologie de la Centrul Medical Proclinic, pacientii pot accesa consultatii, EKG, Holter EKG si TA, ecocardiografie, control stimulator, cardioconversie electrica si EKG de efort. La cabinetul specializat lucreaza dr. Raluca Sirbu Prisecaru, medic primar, si dr. George Pavel, medic specialist. Clinica Medicala Pro Clinic ofera locuitorilor din oras si din judetul Galati servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale, investigatii paraclinice cu aparatura performanta si un punct de recoltare pentru analize medicale.

Preturile pentru serviciile de cardiologie sunt publicate pe site-ul web. Electrocardiograma costa 50 de lei, doar investigatia. O consultatie cu EKG te va costa 270 de lei, iar monitorizarea Holter EKG va fi platita cu 250 de lei.

In mare parte, pacientii si-au exprimat opinii favorabile despre aceasta clinica, considerand ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul in general este amabil si receptiv. Cu toate acestea, sunt si pacientii care si-au exprimat nemultumirile in cadrul recenziilor de pe Google, acuzand ca exista aici o gestionare deficitara a programarilor, din cauza careia timpul de asteptare pe holurile clinicii este mare, si, totodata, ca exista o lipsa de concordanta intre pretul comunicat la efectuarea programarii si pretul de la iesirea din cabinetul medicului.

5. Sanavita

In urma unei programari prealabile, poti efectua un EKG la Centrul Medical Sanavita din Galati, la cabinetul de cardiologie activand trei medici cu experienta: dr. Mihai Marinescu, medic primar cardiolog, dr. George Pavel, medic specialist, si conf. dr. Gabriela Gheorghe, medic primar cardiolog. Clinica Sanavita, infiintata in anul 2008, pune la dispozitia pacientilor servicii de medicina muncii, analize medicale, ecografie, fise auto si fise pentru siguranta circulatiei, certificate prenuptiale, permis port-arma, ligaturarea hemoroizilor si alte consultatii si tratamente in peste 30 de specialitati medicale. 

Pentru un simplu EKG fara intepretare, pretul este de 50 de lei. Consultatia cu EKG si interpretare te va costa 250 de lei, iar monitorizarea Holter EKG are un tarif de 200 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste aceasta clinica din Galati. Unii dintre ei au avut experiente satisfacatoare, dupa cum reiese din recenziile de pe Google, si spun ca serviciile sunt de calitate, iar medicii la care au apelat sunt profesionisti. Pe de alta parte, sunt amintite deficiente in organizarea programarilor, timpul de asteptare mare si faptul ca personalul de la receptie nu poate furniza informatiile solicitate de pacienti.

Concluzii

Indiferent de modul in care vrei sa accesezi investigatia de EKG in Galati, ca serviciu individual, ca parte a consultatiei de specialitate la cardiologie sau ca monitorizare Holter EKG, clinicile din clasamentul de mai sus iti pot satisface exigentele in materie de calitate, aparatura performanta si medici competenti.

Dupa lectura acestui articol, avand in minte clar obiectivul de sanatate propus, precum si informatiile din prezentarea clinicilor din Galati incluse in top, vei putea sa iei o decizie inspirata si bine intemeiata rational in legatura cu centrul medical la care sa iti faci programare pentru electrocardiograma de care ai nevoie.