Meniu

EKG Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de un EKG in Iasi la o clinica de specialitate cu un personal medical profesionist si experimentat? Atunci parcuge textul de mai jos si descopera unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare, pentru a obtine rezultate exacte. Electrocardiograma sau EKG este o masura de investigatie prin care sa masoara activitatea electrica de la nivelul inimii pentru diagnosticarea bolilor de inima. 

Iasi este un oras foarte dezvoltat in ceea ce priveste latura medicala, ingloband o multime de clinici si cabinete medicale, special concepute pentru tratarea afectiunilor pacientilor, dar si pentru identificarea bolilor cardiovasculare. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci dintre cele mai frecventate cabinete medicale.

Cat costa un EKG in Iasi?

Daca esti din Iasi, iar medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi un EKG pentru a verifica activitatea inimii, atunci trebuie sa te informezi corespunzator cu privire la preturile aplicate pentru o astfel de investigatie. Din fericire, la cele mai multe clinici, preturile sunt accesibile. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele actualizate practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ekg
Rating
Website
Cardiocenter
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 200 Ron
 • Rating maxim
 • Prestatia ireprosabila a doctorilor si asistentelor
 • Investigatii cardiologice precise
 • Aparatura de ultima generatie
 • Clinica moderna si curata
Clinica Carmed
230 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 230 Ron
 • Aparatura performanta
 • Clinica moderna si dotata corespunzator
 • Echipa medicala profesionista, amabila, empatica si comunicativa
 • Diagnostic precis
 • Rating maxim
Cardio Medica
220 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 220 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medic primar in cardiologie
 • Empatie, amabilitate si profesionalism
 • Diversitate in investigatii
 • Experienta vasta
Cardio Consult Plus
250 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 250 Ron
 • Electrocardiograf performant si precis
 • Medici profesionisti, amabili si experimentati
 • Rating maxim
 • Servicii ireprosabile
 • Plan eficient de tratament
Cardiomed
270 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 270 Ron
 • Atentie la detalii, experienta vasta si profesionalism
 • Contract incheiat cu CAS
 • Medici bine pregatiti
 • Echipament de ultima generatie
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in EKG in Iasi

Avand atat de multe variante la dispozitie din care sa alegi, poate fi suficient de dificil sa te hotarasti cu privire la o singura clinica specializata in EKG in Iasi. Din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am pregatit cateva cabinete medicale pe care sa le iei in considerare si care sa iti ofere servicii medicale ireprosabile:

1. Cardiocenter

Cardiocenter este prima alegere a pacientilor cand vine vorba de efectuarea unui EKG in Iasi, datorita diagnosticelor exacte, sigure si rapide. Clinica se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor prin servicii de inalta calitate si investigatii cardiologice precise. Echipa de medici care se afla in spatele conceptului Cardiocenter este dedicata in intregime sanatatii pacientului, oferind tratamente si solutii adecvate pentru fiecare afectiune in parte. De asemenea, clinica este dotata cu un echipament de ultima generatie, capabil sa depisteze din timp problemele de sanatate, indiferent de cat de grave sunt. Clinica este moderna si are dotari superioare, multe dintre persoanele care au pasit pragul acesteia mentionand ca atmosfera este primitoare, iar personalul de medici si asistente este amabil. 

Pretul pentru un EKG porneste de la 200 lei.

Clinica a obtinut doar recenzii pozitive din partea pacientilor, pentru ca acestia au fost multumiti de prestatia medicala a doctorilor si asistentelor. Echipa este placuta, atenta la detalii, isi practica meseria cu drag si este implicata in solutionarea tuturor problemelor de sanatate, indiferent de cat de grave sunt. Dr. Diana Vuza este medicul cel mai laudat, datorita amabilitatii si calmitatii de care da dovada la fiecare consultatie. De asemenea, aparatura este de ultima generatie, iar clinica moderna. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardiocenter 
Vezi Pareri

2. Clinica Carmed

Carmed este o clinica din Iasi care este specializata in cardiologie, respectiv in efectuarea investigatiilor complexe, cum ar fi EKG. Medicii specialisti au experienta necesara si competenta de a depista boli ale inimii si ale vaselor de sange, oferind diagnostice, tratamente eficiente, pentru fiecare pacient in parte. Echipamentele medicale si aparaturile de ultima generatie utilizate permit efectuarea unor investigatii profunde, astfel incat pacientul sa afle in timp util daca se confrunta cu boli ale inimii, dar si ce are de facut mai departe. Echipa medicala este profesionista, amabila, comunicativa si atenta la nevoile tuturor, astfel incat toata lumea sa fie multumita si incantata ca a ales clinica Carmed.

Pretul pentru un pachet cardio, in care este inclusa si electrocardiograma, incepe de la 230 lei.

Pacientii au fost multumiti in unanimitate de prestatia medicala de care au avut parte. Profesionalismul, comunicarea, calmitatea si empatia sunt principalele calitati pe care pacientii le-au observat la cadrele medicale si pe care le-au laudat in cadrul recenziilor postate in mediul online. Aparatura utilizata este de ultima generatie, clinica este moderna, iar atmosfera primitoare, cu ajutorul medicilor si asistentelor.

3. Cardio Medica

Centrul medical Cardio Medica are ca scop principal sanatatea pacientului si bunastarea acestuia, punandu-i la dispozitie o multime de investigatii aprofundate, printre care se numara examinarea EKG in Iasi. Medicul cardiolog profesionist care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii este chiar prof. univ. dr. Catalina Arsenescu Georgescu. Aceasta are competenta de a realiza investigatii precise si adecvate pentru fiecare pacient in parte. Tot ea este cea care poate sa propuna solutii de tratament, pentru o vindecare sigura si rapida. Cabinetul cuprinde toate dotarile necesare pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare intr-un timp scurt si la o performanta ridicata. Pacientii mai pot beneficia si de: ecografie Doppler arterial/venos membre inferioare/superioare, consultatii de cardiologie, ecocardiografie Doppler, ecografie vasculara carotidiana, abdominala etc. 

Pretul pentru un EKG porneste de la 220 lei.

Din pacate, nu au fost inregistrate mult recenzii pentru cabinetul Cardio Medica, insa cei care au optat pentru serviciile acestei clinici au fost incantati de prestatia medicala si de echipamentele medicale utilizate. Profesionalismul, atentia la detalii si dorinta de a-l ajuta pe pacient sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le lauda.  

4. Cardio Consult Plus

Cabinetul de cardiologie Cardio Consult Plus este cel catre care pacientii isi pot indrepta atentia cu incredere pentru efectuarea unei electrocardiograme (EKG) in Iasi in conditii sigure. Clinica are, de asemenea, si contract incheiat cu CAS, motiv pentru care pacientii au sansa de a obtine servicii medicale decontate. Din fericire, clinica este dotata cu un electrocardiograf portabil ELI 230 Wireless si cu echipamente de ultima generatie, prin care medicii reusesc sa identifice imediat afectiunea cardiovasculara de care pacientul sufera. De asemenea, planul de tratament este stabilit de un personal competent si in masura sa ofere cele mai bune solutii, indiferent de cat de grava este problema de sanatate. 

Pentru o electrocardiograma, pretul incepe de la 250 lei. 

Conform recenziilor postate de pacienti in mediul online, acestia marturisesc ca s-au bucurat de o experienta placuta si de servicii medicale ireprosabile. Rating-ul este maxim, ceea ce inseamna ca nu au fost inregistrate pana acum si recenzii negative la adresa clinicii Cardio Consult Plus. Rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt exacte si rapide.

5. Cardiomed

Cabinetul Cardiomed este specializat in depistarea afectiunilor cardiologice prin investigatii aprofundate, cum ar fi examinarea EKG in Iasi. Preturile aplicate in cadrul clinicii sunt accesibile, insa pacientii au si posibilitatea sa profite de serviciile medicale decontate prin intermediul contractului incheiat cu CAS. Aparatura folosita este de ultima generatie, iar echipamentele sunt noi, astfel incat procedurile si investigatiile efectuate sa fie precise de fiecare data. Echipa medicala este intotdeauna gata sa sara in ajutorul pacientului, indiferent care ar fi nevoile acestuia. Pe langa electrocardiograma, institutia medicala mai poate oferi si: ecocardiografie Doppler color, continuu si pulsat, monitorizarea tensiunii arteriale (ABPM), monitorizare holter EKG, test de efort.

Tariful aplicat pentru un EKG porneste de la 270 lei.

Pacientii care au ales cabinetul Cardiomed au fost incantati de prestatia medicilor, dar si de aparaturile medicale de ultima generatie care sunt utilizate in timpul investigatiilor. Personalul este implicat, profesionist, atent si experimentat, efectuand consultatii de inalta calitate. Din pacate, exista si pacienti care spun ca ar putea exista anumite imbunatatiri cu privire la personalul de la receptie. 

Concluzii

Vrei sa mergi la o clinica specializata in efectuarea unui EKG in Iasi? Atunci descopera clinicile amintite anterior in articol, dar si impresiile celorlalti pacienti care le-au frecventat, pentru a opta pentru cea mai buna varianta. Investigheaza-ti activitatea inimii cu fiecare ocazie, mai ales daca esti predispus la manifestarea unor afectiuni cardiovasculare; bucura-te de o viata fericita si implinita. Medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul institutiilor medicale amintite mai sus au o experienta vasta in efectuarea unor astfel de investigatii complexe.