Meniu

EKG Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prin intermediul unui EKG in Targu Jiu ai posibilitatea de a afla daca te confrunti cu anumite anormalitati sau afectiuni la nivelul inimii. Investigatia este recomandata de medicul specialist mai ales atunci cand se confrunta cu un pacient predispus la probleme de inima din diverse motive: stilul de viata neadecvat, predispozitie genetica, poluare etc. Din fericire, daca si tu vrei sa efectuezi o astfel de examinare pentru a te asigura ca esti sanatos, ai ocazia de a face acest lucru chiar la tine in oras, fara sa fie nevoie sa te deplasezi la centre medicale din alte zone indepartate. 

Desi nu exista atat de multe variante disponibile in Targu Jiu, cu siguranta vei gasi o clinica in care sa efectuezi un EKG in conditii sigure si la standarde inalte. De fapt, in cele ce urmeaza ti-am pregatit chiar doua clinici pe care te poti baza si care sunt dotate cu aparaturi performante, astfel incat tu sa beneficiezi de rezultate prompte si precise. 

Cat costa un EKG in Targu Jiu?

Preturile standard pentru un EKG in Targu Jiu nu sunt atat de ridicate incat nimeni sa nu si le poata permite. De fapt, fiind vorba despre o investigatie de rutina, costurile sunt, de cele mai multe ori, scazute. De asemenea, ai posibilitatea si de a opta pentru servicii decontate, prin intermediul clinicilor care se afla in colaborare cu agentii de sanatate. Cu toate acestea, daca nu poti obtine un bilet de trimitere, iata care sunt tarifele aplicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Dr. Preoteasa
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret EKG 100 Ron
 • Medic profesionist in cardiologie
 • Echipa dinamica, implicata si profesionista
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Investigatii precise
Viena Medical
50 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 50 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Preturi accesibile
 • Investigatii multiple si ireprosabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in efectuarea investigatiei EKG in Targu Jiu

Afectiunile inimii nu trebuie sa fie ignorate, fiind foarte periculoase odata ce se agraveaza; o metoda simpla si rapida de identificare a anumitor nereguli este chiar investigatia EKG in Targu Jiu. Clinicile de mai jos sunt dotate cu echipamentele necesare pentru aplicarea acestei examinari cardiologice. Iata care este si impresia celorlalti pacienti:

1. Dr. Cristian Preoteasa

Cabinetul individual al dr. Cristian Preoteasa are ca prioritate pacientul si starea sa de sanatate, fiind locul in care se realizeaza unele dintre cele mai precise investigatii EKG din Targu Jiu. Pentru ca diagnosticul stabilit sa fie cat mai precis, dar si pentru identificarea stadiului de boala, doctorul realizeaza un act medical complet, in care se regasesc si urmatoarele: consult cardiologic, electrocardiograma, test de efort, monitorizarea tensiunii arteriale, radiografie cardio-pulmonara, ecografie cardiaca transtoracica si transesofagiana si ecografie Doppler vascular. Aparaturile si echipamentele medicale sunt de o performanta inalte, identificand chiar si cele mai insesizabile disfunctionalitati ale inimii. Alaturi de o echipa dinamica, implicata si bine pregatita. Dr. Cristian Preoteasa reuseste sa le ofere pacientilor tratamentul adecvat in functie de problema de care sufera. 

Pretul pentru un EKG si o consultatie este de 100 lei.

Cabinetul dr. Cristian Preoteasa specializat in cardiologie are un rating ridicat datorita recenziilor pozitive postate in numar mare de pacienti. Aproape toti cei care au apelat la serviciile medicale ale acestui cabinet au apreciat promptitudinea, atentia la detalii, implicarea si profesionalismul cadrelor medicale de care au dat dovada de fiecare data. Aparatura este de ultima generatie, iar atmosfera din cabinet este prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristian Preoteasa
Vezi Pareri

2. Viena Medical

Viena Medical este un centru medical multidisciplinar, in cadrul caruia se pot efectua si investigatii de tip EKG in Targu Jiu. Pacientii beneficiaza de tot sprijinul necesar pentru obtinerea unui diagnostic precis, dar si a tratamentului adecvat. De asemenea, medicii pot recomanda si un anumit regim alimentar, in functie de afectiune, dar si ce investigatii mai trebuie sa fie efectuate in perioada imediat urmatoare, pentru ca pacientul sa isi monitorizeze eficient boala si sa o invinga.  Colectivul de asistente si medici este atent, dedicat activitatii pe care o desfasoara si orientat mereu catre cele mai eficiente solutii. In plus, medicii au la indemana si o aparatura performanta, cu ajutorul careia pot realiza investigatii ireprosabile si proceduri precise. Pe langa realizarea electrocardiogramei, departamentul de cardiologie mai ofera si urmatoarele servicii medicale: consultatie, control, holter EKG la 24h, holter EKG la 48h, holter tensional, referat medical, ecocardiografie, analize de laborator, ecografie Doppler vasculara. 

Pretul pentru un EKG porneste de la 50 lei. 

Cu toate acestea, nu au fost inregistrate multe recenzii, fiind dificil de stabilit care este parerea generala a pacientilor, insa, cei care si-au relatat experientele au fost incantati de serviciile medicale de care au beneficiat. Medicii sunt implicati si dornici sa gaseasca unele dintre cele mai bune solutii pentru pacientii lor, avand la dispozitie o aparatura profesionala si de inalta performanta.

Concluzii

Iti este recomandat sa faci un EKG in Targu Jiu si nu stii care clinica se poate ridica la nivelul asteptarilor tale? Noi iti sugeram sa iei in considerare variantele amintite anterior in articol, datorita faptului ca echipamentele utilizate sunt de o performanta inalta. In plus, cadrele medicale sunt experimentate, stiind exact cum sa isi abordeze pacientii, indiferent de problema de sanatate de care sufera.