Meniu

EKG Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui EKG in Timisoara este posibila in cadrul mai multor clinici si centre medicale, pe care pacientii le pot alege atunci cand li se recomanda aceasta investigatie. Rolul EKG-ului sau electrocardiogramei este de a masura activitatea electrica a inimii si de a diagnostica un spectru larg de boli de inima. 

Electrocardiograma este un test noninvaziv prin care se monitorizeaza sanatatea inimii, boala coronariana si aritmia cardiaca fiind doar doua dintre afectiunile care pot fi depistate prin efectuarea testului. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici pentru pacientii care trebuie sa faca EKG in orasul Timisoara. 

Cat costa sa faci EKG in Timisoara?

Daca locuiesti in Timisoara si medicul ti-a recomandat sa faci EKG pentru a verifica activitatea inimii sau pentru a evalua cum functioneaza tratamentul pentru o boala de inima depistata in trecut, poti alege dintre urmatoarele centre medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Programare Online
Olariu Med
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret EKG 300 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti si pasionati
 • Implicare si empatie
 • Amabilitate si atentie
 • Explicatii detaliate
 • Conditii foarte bune si dotari moderne
Cardio Suport
2
100 Ron
 • Pret EKG 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • MedicI profesionisti
 • Tratamente moderne si interes pentru evolutia din domeniu
 • Atentie, implicare si explicatii amanuntite
 • Aparatura de top
Dr. Aljobory Center
3 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret EKG 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Interactiune excelenta cu medicii
 • Echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Confort si grija
 • Profesionalism
Dr. Ruhmann
200 Ron
 • Pret EKG 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Empatie si atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii pe inteles
 • Sfaturi utile si tratamente eficiente
Jose Silva Clinic
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Amabilitate si atentie
 • Empatie, implicare si responsabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Confort
Cardia Echo
100 Ron
 • Pret EKG 100 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Aparatura moderna si curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica unde poti face EKG in Timisoara?

EKG-ul este investigatie neinvaziva si nedureroasa, iar majoritatea pacientilor din Timisoara vor sa aleaga o clinica apreciata pentru raportul calitate-pret. Acest oras are o comunitate medicala cu reputatie foarte buna, oferind mai multe optiuni de clinici si centre medicale unde se fac electrocardiograme. 

Pentru a iti fi mai usor sa alegi, a fost realizat un clasament al celor mai bune clinici din Timisoara, bazat pe criterii precum calitatea serviciilor medicale si feedback-ul pozitiv de la un numar mare de pacienti:

1. Olariu Med

In Timisoara, Olariu Med face parte dintre cele mai bune cabinete pe care le poti alege pentru efectuarea unui EKG. Specializat in cardiologie, cabinetul reuneste o echipa formata din cadre universitare, medici primari si medici specialisti care ofera servicii medicale persoanelor diagnosticate cu boli cardiovasculare. Medicii au experienta vasta in sfera cardiologiei, iar cunostintele in tratamentul interventional al bolilor de inima au fost dobandite in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara. 

La Olariu Med, pacientii vor plati 300 lei pentru consult cardiologic, EKG si pulsoximetrie. 

Cabinetul Olariu Med este foarte apreciat de pacienti, lucru dovedit de numarul mare de recenzii pozitive din mediul online. Actul medical este de inalta calitate, iar medicii sunt pasionati de meseria pe care o practica. Acestia sunt laudati pentru profesionalism, pentru implicarea si empatia manifestata fata de pacient, pentru amabilitate si atentie. Conditiile din cabinet sunt foarte bune, acesta fiind dotat cu aparatura de varf pentru investigatii complete. Consultatiile se desfasoara intr-un cadru profesionist si sunt oferite exlicatii detaliate. 

Vezi parerile pacientilor despre Olariu Med
Vezi Pareri

2. Cardio Suport

Pentru servicii complete de cardiologie, inclusiv pentru EKG, cei care locuiesc in Timisoara sau in apropiere pot alege cabinetul Cardio Suport. Acestia pot beneficia de un diagnostic corect si de tratament pentru diferite probleme cardiologice. Activitatea este coordonata de catre dr. Adrian Volcescu, medic primar cardiolog a carui experienta in domeniu depaseste 15 ani. De asemenea, a participat la numeroase congrese si cursuri postuniversitare, prin intermediul carora si-a consolidat cunostintele.

La acest cabinet, efectuarea unui EKG costa 100 lei. 

Dr. Adrian Volcescu se bucura de aprecierea unui numar foarte mare de pacienti, multi dintre care si-au relatat experienta si pe internet. Acestia isi exprima recunostinta fata de medic, pe care il descriu ca fiind un adevarat specialist si un profesionist. Medicul este implicat, atent si ofera explicatii amanuntite. Pacienti il lauda pentru faptul ca pune in practica tratamente noi si se afla intr-o perfectionare continua. De asemenea, in cabinet se foloseste aparatura de top.

3. Dr. Aljobory Medical Center

Dr. Aljobory Medical Center este un centru medical din Timisoara cu multiple specialitati la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru efectuarea investigatiei EKG. In cadrul departamentului de cardiologie vei face cunostinta cu dr. Daniel Miron Brie, medic primar, cu o vasta experienta in diagnosticarea si tratarea eficienta a pacientilor care se confrunta cu afectiuni cardiace. Pentru ca este o unitate medicala echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile EKG sunt de fiecare data precise. Pe baza lor, pacientul este diagnosticat corect, medicul avand expertiza necesara de a elabora un plan eficient de tratament, in functie de problemele cu care se confrunta.

Pretul pentru investigatia EKG insotita de interpretarea medicului este de 100 lei, insa daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de specialitate insotita de EKG, tariful este de 280 lei.

Dr. Aljobory Medical Center a atras atentia si simpatia pacientilor, datorita serviciilor de o calitate superioara, dar si interactiunii excelente cu personalul medical. Clinica dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, datorita carora toate investigatiile sunt precise si rapide. Multumita lor, medicul primar cardiolog reuseste sa asigure un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament in functie de problemele fiecarui pacient. Principalul scop al cadrelor medicale este sa asigure confort, grija si profesionalism, aspecte profund apreciate de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Medical Center
Vezi Pareri

4. Dr. Ruhmann Tiberiu

Pentru a face EKG, pacientii din Timisoara se pot adresa dr. Ruhmann Tiberiu, care este medic specialist in cardiologie. Cu experienta vasta in acesta ramura medicala, dr. Ruhmann pune accent pe siguranta pacientului si are obiectivul de a oferi un act medical de calitate superioara, prin diagnosticul corect si recomandarea tratamentului adecvat. Se foloseste aparatura moderna, atat pentru electrocardiograma, cat si pentru ecocardiografie. 

La acest cabinet, pacientii vor achita 200 lei pentru consult cardiologic, EKG, ecocardiografie Doppler si pulsoximetrie. 

Multe persoane il recomanda pe dr. Ruhmann Tiberiu, despre care spun ca trateaza pacientii cu respect, intelegere si rabdare. Acesta explica in detaliu toate informatiile de care are nevoie pacientul, dand dovada de profesionalism, empatie, atentie si seriozitate. Medicul asigura corectitudine in diagnostic, ofera sfaturi utile si recomanda tratamente eficiente. 

5. Jose Silva Clinic

Pentru EKG si alte servicii din sfera cardiologiei, pacientii pot alege clinica Jose Silva din Timisoara. Acest centru medical aduce la un loc mai multe specialitati, intre care se numara cardiologia, neurologia, medicina interna, ORL, dermatologia si altele. Personalul de la Jose Silva este la curent cu ultimele tehnologii din domeniul medical si foloseste aparatura de ultima generatie pentru a sustine calitatea serviciilor oferite. La departamentul de cardiologie isi desfasoara activitatea specialisti de elita, care pun accent pe terapiile conservatoare ale bolilor cardiovasculare. 

La centrul medical Jose Silva, EKG-ul cu interpretare costa 50 lei. Exista si optiunea de monitorizare Holter EKG/24 ore, tariful fiind de 200 lei. 

Jose Silva se numara printre cele mai apreciate clinici din Timisoara, iar in mediul online au fost exprimate zeci de pareri pozitive. Pacientii se declara multumiti de calitatea serviciilor, mentionand ca s-au simtit in siguranta pe parcursul investigatiilor. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, este amenajata cu bun gust si ofera un sentiment de confort. Echipa medicala este profesionista, atenta, amabila, implicata, empatica si responsabila. Pacientii sunt tratati cu respect si primesc sfaturi utile. 

6. Cardia Echo

Din peisajul celor mai reputate clinici specializate in cardiologie din Timisoara se numara si Cardia Echo, unde pacientilor li se propun servicii complete din aceasta ramura medicala. Medicii si-au format si consolidat experienta in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, oferind in prezent solutii optime de preventie si tratare a bolilor cardiace. Pentru a asigura corectitudinea in diagnostic si calitatea actului medical, medicii folosesc tehnici moderne de investigare. Din echipa fac parte atat medici primari, cat si medici specialisti.

Pentru EKG si interpretare, pacientii care merg la Cardia Echo vor plati 100 lei. Monitorizarea Holter ECG/24 ore costa 200 lei. 

Majoritatea pacientilor care au ales Cardia Echo se declara multumiti de felul in care se desfasoara investigatiile si de calitatea serviciilor. Profesionlismul si amabilitatea medicilor sunt principalele trasaturi scoase in evidenta. Se foloseste aparatura moderna si cabinetul este curat.

Concluzii

Asadar, se poate spune ca Timisoara este un oras ofertant la capitolul serviciilor de cardiologie, intrucat gazduieste numeroase clinici unde se fac EKG si alte consultatii din aceasta ramura medicala. Foarte multi dintre medicii care profeseaza aici si care au experienta vasta in sfera cardiologiei se bucura de aprecierea pacientilor, desfasurandu-si activitatea in clinici si cabinete moderne.