Meniu

Test de efort Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica la care sa faci un test de efort in Bucuresti si nu stii care este optiunea cea mai potrivita pentru tine? Gasesti in acest articol informatii care iti vor face alegerea mai usoara!

Vestea buna este ca in Bucuresti poti gasi mai multe clinici la care sa mergi sa faci un test de efort atunci cand ai simptome cardiace, apartii unui grup cu risc cardiovascular mediu sau inalt, cand medicul recomanda o evaluare a capacitatii functionale – si, in general, pentru orice alta situatie in care ti se recomanda un astfel de test.

Cele mai bune optiuni pentru test de efort in Bucuresti

Atunci cand cauti clinica la care sa faci un test de efort in Bucuresti, ai in vedere inclusiv pretul acestei probe realizabile fie pe banda de alergat (covor rulant), fie pe bicicletă (cicloergometru). Tabelul de mai jos iti ofera cateva repere de care poti tine cont atunci cand alegi clinica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pret Test de efort 550 Ron
 • Clinica ultramoderna
 • Personal profesionist
 • Medici implicati si competenti
 • Interventii prompte si eficiente
 • Curatenie ireprosabila
 • Programari bine gestionate
 • Posibilitatea efectuarii investigatiilor prin CAS
Medvision
200-250 Ron
 • Pret Test de efort 200-250 Ron
 • Pol de profesionalism
 • Medici competenti, implicati si empatici
 • Dotari performante
 • Interventii promte si complexe
 • Tratamente incununate de succes
Dr. Radu Pretorian
350 Ron
 • Pret Test de efort 350 Ron
 • Medic competent si profesionist
 • Cele mai performante investigatii cardiace
 • Tehnica medicala de inalta clasa
 • Tratamente eficiente
Eucardios
310 Ron
 • Pret Test de efort 310 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Profesionalismul desavarsit al medicilor
 • Consultatii temeinice
 • Rabdarea si empatia medicilor
 • Dotari de ultima generatie
 • Cele mai bune solutii de tratament
 • Personalul de la receptie nu manifesta solicitudine
Cardio Clinic
330 Ron
 • Pret Test de efort 330 Ron
 • Clinica moderna, curata
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal profesionist si amabil
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Uneori nu se respecta ora programarilor
 • Unii pacienti sustin ca au fost abordati superficial
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici pentru test de efort in Bucuresti

Topul prezentat in cele ce urmeaza iti expune optiuni viabile pentru realizarea unui test de efort la o clinica din Bucuresti. Citeste cu atentie informatiile si preia ceea ce te avantajeaza!

1. InterCardioClinique

InterCardioClinique (ICC) este prima si singura clinica de cardiologie moderna din Romania, cu supraspecializarile aferente ei, aritmologia si electrofiziologia cardiaca, cardiologia interventionala si imagistica cardiovasculara, dotata si cu un centru de cardiologie sportiva, in care poti efectua un test de efort EKG pe cicloergometru. Echipa de medici cardiologi acopera ramuri diferite ale cardiologiei si are o experienta bogata in cazuistica diversa, dobandita in spitalele publice de urgenta din Bucuresti, in care activeaza si in prezent.

Site-ul clinicii este bogat in informatii si intuitiv construit si nu iti va fi greu sa descoperi informatiile necesare referitoare la servicii si preturile percepute pentru acestea. Testul de efort te va costa 550 de lei la acest centru medical.

Pacientii clinicii si-au afirmat multumirea fata de prestatiile medicilor la care s-au prezentat si fata de calitatea investigatiilor facute aici prin intermediul recenziilor de pe Google. Se apreciaza ca ICC este o clinica ultramoderna, cu personal profesionist, programari bine gestionate, medici implicati, competenti, cu interventii prompte si eficiente. Totodata, sunt mentionate curatenia impecabila si posibilitatea efectuarii investigatiilor prin sistemul asigurarilor de stat, cu trimitere de la medicul de familie.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Medvision

Medivision este o clinica dedicata pacientilor cu boli cardiovasculare, in care se pot realiza investigatii complete si complete pentru depistarea si tratamentul afectiunilor inimii si unde poti merge pentru a beneficia de un test de efort in Bucuresti. Prestigiul atat pe plan intern, cat si pe plan international al echipei de medici, experienta dobandita activand in spitale renumite de urgenta din Capitala, precum si aparatura de ultima generatie sunt tot atatea argumente pe care le poti avea in vedere pentru alegerea acestei clinici pentru serviciile medicale de care ai nevoie.

Investigatiile disponibile in clinica sunt detaliate intr-o sectiune speciala pe site-ul web. Pentru un test de efort EKG pe bicicleta fixa vei plati o suma care variaza de la 200 la 250 de lei, in functie de medicul care efectueaza investigatia si interpretarea.

Pacientii tratati la clinica Medvision spun ca au intalnit aici un pol de profesionalism, cu medici competenti, implicati, amabili si empatici fata de problemele care le-au fost sesizate. In recenzii se consemneaza faptul ca dotarile din cabinete sunt performante si ca interventiile prompte si complexe ale medicilor au avut rolul de a ajuta pacientii sa duca o viata normala.

3. Dr. Radu Pretorian

Dr. Radu Pretorian ofera pacientilor atat consultatii fizice si investigatii, de la EKG in repaos, EKG in test de efort, imagistica inimii si pana la interventii complexe, cat si sfaturi si informatii competente prin telefon, Whatsapp sau e-mail, despre patologia cardiaca, pentru intelegerea bolilor inimii si a optiunilor de tratament. Serviciile medicului pot fi accesate fizic la Spitalul Ponderas Regina Maria din Bucuresti.

Un test de efort are pretul de 350 de lei la cunoscutul cardiolog din Bucuresti.

Pacientii apreciaza ca dr. Pretorian este un medic competent, profesionist, amabil si empatic. Din comentariile lasate ca recenzii reiese ca se pot efectua la Spitalul Ponderas, cele mai performante investigatii cardiace, realizate cu tehnica medicala ultramoderna. Totodata, tratamentele aplicate de cardiologul amintit sunt apreciate ca eficiente.

4. Eucardios

Fie ca experimentezi anumite simptome cardiace, fie ca vrei sa iti testezi pur si simplu rezistenta inimii ca sportiv, te poti adresa clinicii Eucardios din Bucuresti pentru un test de efort. Vei gasi in acest centru modern, dotat cu tehnologia necesara pentru servicii integrate de cardiologie, posibilitatea de a efectua majoritatea explorarilor neinvazive curente si medici cu peste 20 de ani de experienta in cardiologie.

Pe site-ul web al clinicii se pot consulta lista de preturi si tipurile de investigatii pe care le realizeaza fiecare medic din echipa clinicii. Testul de efort EKG te va costa 310 de lei, indiferent de cabinetul ales.

Din recenziile lasate pe Google pentru aceasta clinica reiese ca pacientii sunt in proportie covarsitoare multumiti de experienta avuta aici. Ei mentioneaza ca aspecte pozitive profesionalismul desavarsit al medicilor, serviciile exceptionale, consultatiile temeinice, rabdarea si empatia, dotarile de ultima generatie si cele mai bune solutii de tratament. Nemultumirile nu au legatura cu actul medical si privesc activitatea personalului de la receptie, despre care se spune ca nu prezinta solicitudinea necesara.

5. Cardio Clinic

Realizarea unui test de efort pentru verificarea functionarii inimii prin EKG nu va fi o problema pentru Cardio Clinic, prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti. Centrul pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala formata din medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Capitala, unde abordeaza in mod curent o cazuistica variata. Tot aici poti conta si pe serviciile primului laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara – Societatea Europeana de Cardiologie.

Site-ul clinicii este intuitiv si bogat in informatii utile si nu vei gasi dificil sa identifici o lista de preturi. Pentru electrocardiograma la test de efort vei achita suma de 330 de lei.

Pacientii se declara in mare parte satisfacuti de serviciile prestate de aceasta clinica din Bucuresti. Aprecierile favorabile se refera la cabinetele moderne, dotate cu echipamente de ultima generatie, la curatenia din interior si la medicii competenti si amabili. Posibilitatea de a beneficia de servicii decontate prin CAS este un alt aspect pozitiv amintit in comentarii. Unii pacienti sustin ca in cazul lor nu s-au respectat programarile, iar uneori, din cauza aglomeratiei, medicii nu abordeaza problemele pacientilor cu suficienta atentie.

Concluzii

Indiferent de motivul pentru care doresti sa faci un test de efort in Bucuresti, poti conta pe cele mai bune servicii, pe un EKG realizat cu aparatura performanta si interpretat de unii dintre cei mai competenti specialisti in cardiologie, daca alegi una dintre clinicile din clasamentul de mai sus. Rezultatele investigatiilor, consultatiile si tratamentele efectuate aici au o calitate confirmata atat prin diplome si certificate de competenta, ani de experienta ai medicilor, cat si de sute de pacienti multumiti, care au ales sa isi consemneze experienta prin intermediul recenziilor.