Meniu

Test de efort Cluj – Top Clinci, Prețuri & Programare Online

Top Clinici Verificate
Ultimul update al prețurilor a fost efectuat în data de
Scris de Dr. Laura Grosu, echipa editorială Med.ro

Exista cazuri in care unele afectiuni cardiace nu sunt depistate la examenul clinic si paraclinic, motiv pentru care medicul cardiolog poate lua in calcul efectuarea unui test de efort. In Cluj, pacientii au la dispozitie numeroase clinici si centre specializate pe cardiologie, in cadrul carora pot face o astfel de investigatie.

Top clinici din apropiere

Vezi clinici sortate după:

Cardiomed Cluj

Test de efort Cluj

3.8 / 5.0

Prețul pentru testul de efort este de 350 RON

Website: cardiomedcluj.ro

Contact: 0264 406 600

Interval de preturi

Low Cost

Mediu

Premium

Garibaldi

Test de efort Cluj

4.6 / 5.0

Prețul pentru testul de efort este de 250 RON

Contact: 0770 747 014

Interval de preturi

Low Cost

Mediu

Premium

Mediprax Centrum

Test de efort Cluj

4.5 / 5.0

Prețul pentru testul de efort este de 250 RON

Contact: 0740 199 263

Interval de preturi

Low Cost

Mediu

Premium

Monza Ares Cluj

Test de efort Cluj

3.6 / 5.0

Prețul pentru testul de efort este de 250 RON

Website: monza-ares.ro

Contact: 0723 270 676

Interval de preturi

Low Cost

Mediu

Premium

Deak Medical Center Cluj

Test de efort Cluj

3.8 / 5.0

Prețul pentru testul de efort este de 350 RON

Contact: 0759 335 599

Interval de preturi

Low Cost

Mediu

Premium

Clinica Verificata med.ro

Specializare Principala

Cel mai bun pret

Exista cazuri in care unele afectiuni cardiace nu sunt depistate la examenul clinic si paraclinic, motiv pentru care medicul cardiolog poate lua in calcul efectuarea unui test de efort. In Cluj, pacientii au la dispozitie numeroase clinici si centre specializate pe cardiologie, in cadrul carora pot face o astfel de investigatie.

Testul de efort este relevant in diagnosticarea bolii cardiace si in identificarea stadiului in care aceasta se afla. Este o metoda neinvaziva, care presupune folosirea unei benzi de alergat sau a unei biciclete de catre pacient, astfel incat efortul fizic sa fie efectuat progresiv pentru a putea monitoriza activitatea inimii, tensiunea arteriala si respiratia.

Top clinici si centre pentru efectuarea unui test de efort in Cluj

Judetul Cluj gazduieste numeroase centre si clinici unde se poate face testul de efort, sub atenta supraveghere a unor medici cardiologi cu experienta. Daca trebuie sa faci o astfel de investigatie si vrei sa alegi o unitate medicala unde personalul este bine pregatit si specializat pe astfel de proceduri, poti consulta urmatorul tabel, in care au fost notate cateva informatii utile despre alegerile de top ale pacientilor din acest judet:

Unde poti face test de efort in Cluj?

Centrele si clinicile care au in componenta lor un departament de cardiologie sunt foarte numeroase in Cluj, ceea ce inseamna varietate de optiuni pentru efectuarea unui test de efort. Testul nu este dureros si trebuie efectuat atunci cand pacientul are simptome ce ar putea indica existenta unei boli cardiace.

Pentru a face o alegere buna, te poti orienta catre serviciile centrelor cu o reputatie buna, unde profeseaza medici cu pregatire vasta si abordare profesionista. Etapa documentarii poate parea cea mai dificila, motiv pentru care urmatorul clasament vine in intampinarea celor interesati de aceasta investigatie, prezentand clasamentul celor mai bune clinici unde se face, printre altele, si test de efort:

1. Cardiomed

In materie de investigatii cardiologice, una dintre cele mai bune optiuni din Cluj o constituie Cardiomed, unde se efectueaza si test de efort. Echipa este formata dintr-un numar de peste 130 de medici primari si specialisti, cu pregatire complexa in diferite ramuri ale medicinei. In departamentul de cardiologie, al carui prag este trecut anual de peste 10.000 pacienti, activeaza 28 de medici experti, oferind un diagnostic precis si tratament persoanelor de orice varsta.   

Pretul testului de efort este de 350 lei.

Un numar mare de pacienti si-au exprimat multumirea fata de serviciile oferite prin recenzii in mediul online. Acestia spun ca medicii au o abordare moderna, ca sunt amabili, implicati si profesionisti. Aceleasi calitati sunt atribuite si personalului de la receptie. Atitudinea calma a medicilor si disponibilitatea de a raspunde la intrebari si oferi explicatii sunt foarte apreciate. Curatenia reprezinta un alt avantaj surprins in relatarile pacientilor. Exista si persoane care au spus ca timpul de asteptare este foarte lung, iar un alt aspect negativ il reprezinta lipsa locurilor de parcare destinate pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Garibaldi

Un alt centru din Cluj unde poti merge pentru testul de efort este Garibaldi Medical, unde serviciile oferite se aliniaza celor mai inalte standarde de calitate, datorita investitiilor in tehnologie moderna si experientei personalului. Medicii calificati care profeseaza in acest centru contribuie la tratarea si prevenirea afectiunilor medicale, inclusiv celor mai complexe. Obiectivele centrului sunt inovarea si progresul medical, precum si asigurarea unor servicii medicale la standarde europene.

La acest centru, testul de efort costa 250 lei.

Serviciile oferite sunt de inalta calitate, asa cum reiese din opiniile pacientilor. Centrul este bine organizat si se remarca prin profesionalismul personalului, motiv pentru care majoritatea celor care i-au trecut pragul il recomanda. Sunt apreciate inclusiv sfaturile utile pe care pacientii le primesc de la medici;

3. Mediprax Centrum

Un cabinet medical din Cluj specializat pe cardiologie, unde se pot face teste de efort si alte investigatii cardiologice este Mediprax Centrum. Se pune accent deosebit pe calitatea serviciilor si pe folosirea aparaturii moderne, inca de la infiintarea centrului in anul 2012. Colectivul este format din medici cu pregatire vasta, care au acumulat experienta in institutii de prestigiu precum Institutul Oncologic “Ion Chiricuta” si Institutul Inimii “N. Stancioiu”.

Conform listei de tarife, pretul testului de efort este de 250 lei la acest centru.

Pacientii se declara multumiti de modul in care au fost tratati si descriu serviciile medicale oferite in centru ca fiind de incredere. Profesionalismul si atitudinea calma sunt calitati definitorii ale personalului. Tratamentele sunt eficiente, mediul este primitor si relatia medic-pacient foarte buna.

4. Monza Ares

O alta alegere foarte buna cand vine vorba despre efectuarea testului de efort este Monza Ares, spital din Cluj. Acesta apartine celei mai extinse retele specializate in domeniul cardiologiei din Romania. Sunt acoperite diagnosticul, monitorizarea si tratamentul bolilor de inima. Din colectiv fac parte numerosi medici primari si specialisti pe ramura cardiologiei.

Testul de efort costa 250 lei la acest spital.

Cativa pacienti au scris despre experienta lor si pe internet. Multi dintre ei spun ca au avut o experienta buna si ca au beneficiat de grija si atentie din partea intregului personal Profesionalismul, rabdarea si amabilitatea definesc colectivul spitalului. Dotarile din spital corespund celor mai inalte standarde, iar serviciile sunt de inalta calitate. Totusi, exista si cativa pacienti care spun ca ora programarii lor nu a fost respectata si ca interactiunea cu unii medici lasa de dorit.

5. Deak Medical Center

In clasamentul celor mai bune optiuni de clinici si centre pentru efectuarea in Cluj a testului de efort se inscrie si Deak Medical Center, unde se ofera mai multe servicii conexe cu specializarea de cardiologie. Acest centru medical este renumit pentru prezenta sa de peste 25 de ani in mediul privat, ceea ce se traduce intr-o experienta vasta. Personalul se bazeaza pe o inalta calitate a serviciilor si pe extinderea specialitatilor, precum si pe o buna comunicare cu pacientii.  

Testul de efort costa 350 lei in cadrul acestui centru medical.

In ceea ce priveste opiniile despre serviciile medicale oferite in acest centru, cei mai multi pacienti spun ca au fost tratati cu profesionalism. Personalul este amabil si bine pregatit, ceea ce ii face pe pacientii multumiti sa recomande serviciile mai departe. Un numar mic de pacienti si-au exprimat nemultumirea, spunand ca programarea lor nu a fost respectata.

Concluzie

Testul de efort, una dintre investigatiile cardiologice recomandate frecvent de medici, se poate face in Cluj la numeroase clinici si centre specializate. In cadrul multora dintre acestea, se foloseste tehnologie de ultima ora si medicii prioritizeaza confortul pacientilor, astfel ca investigatia nu provoaca disconfort. Dotarile moderne si profesionalismul echipei medicale sunt doua dintre criteriile care primeaza in alegerea unui spital, centru sau clinici de top. Si tarifele sunt importante, insa abordarea medicilor si cadrul in care profeseaza trebuie prioritizate.

Ti s-a parut folositor acest articol?

Da
Nu

Informațiile furnizate în acest articol au caracter informativ și educativ, și nu ar trebui interpretate ca sfaturi medicale personalizate. Este important de înțeles că, deși suntem profesioniști în domeniul medical, perspectivele pe care le oferim se bazează pe cercetări generale și studii. Acestea nu sunt adaptate nevoilor individuale. Prin urmare, este esențial să consultați direct un medic care vă poate oferi sfaturi medicale personalizate, relevante pentru situația dvs. specifică.

Verificat medical de Dr. Laura Grosu

Dr. Laura Grosu

echipa editorială Med.ro

Programează-te Online la Clinica #1 Recomandată de med.ro

Cardiomed Cluj

Clinica Verificată

* Programarile Online sunt efectuate cu Prioritate Maxima!