Meniu

Test de efort Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa-ti faci un test de efort in Craiova? Tehnica de diagnosticare te poate ajuta sa afli mai multe despre starea ta de sanatate printr-o evaluare a aparatului cardiovascular. In general, testul este efectuat folosind o bicicleta stationara sau o banda de alergat, iar timpul in care se desfasoara este de 10-15 minute. In acest interval, intensitatea efortului creste in mod progresiv. 

Clinicile, cabinetele si centrele din Craiova sunt dotate cu aparatura necesara efectuarii testului de efort, ceea ce inseamna ca poti beneficia de servicii de calitate chiar aici, in oras. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi din timp, intrucat multe persoane apeleaza la acest tip de investigatie: sportivi de performanta, pacienti care au depasit varsta de 40 de ani etc. 

Cat costa un test de efort in Craiova? 

In ceea ce priveste testul de efort in Craiova, majoritatea clinicilor din oras practica tarife asemanatoare, dar se diferentiaza prin faptul ca o parte din ele colaboreaza cu agentii de asigurari de sanatate, in scopul de a le oferi pacientilor servicii cat mai accesibile. Consulta tabelul urmator pentru a vedea de la ce suma pornesc, in mod normal, costurile:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
Cardiostim
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii medicale
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Dr. Vilceanu
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Program flexibil
 • Experienta de 20 de ani
 • Gama variata de servicii
Clinica Speranta
200 Ron
 • Pretul Testului de efort porneste de la 200 Ron
 • Aparatura Premium
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera prietenoasa
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
Centrul Bataiosu
200 Ron
 • Pretul Testului de efort porneste de la 200 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Programarile nu se respecta
CardioMed
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Echipamente medicale performante
 • Personal calificat
 • Colaborare CAS
 • Gama variata de servicii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde iti poti face un test de efort in Craiova

Ai posibilitatea sa-ti faci un test de efort in orasul Craiova, programandu-te la oricare din clinicile din lista de mai jos. Chiar daca preturile se aseamana, exista totusi diferente legate de modul in care medicii isi desfasoara activitatea, sau cu privire la facilitatile pe care un centru anume ti le pune la dispozitie:  

1. Cardiostim

La cabinetul de cardiologie Cardiostim, pacientii il pot gasi pe Dr. Trasca Silviu Paul, medic primar cardiolog, cu competenta in cardiologie interventionala, care ofera o gama variata de servicii, inclusiv testul de efort, efectuat in Craiova. Pe langa acest serviciu, persoanele interesate mai au acces si la ecocardiografia transtoracica, la holter ECG 12 derivatii 24h si la holter ECG 12 derivatii 48h. Ideal este ca inca de la prima vizita, pacientii sa aiba la ei toate documentele medicale necesare, inclusiv cele mai recente analize si investigatii paraclinice. 

Efectuarea testului de efort costa 250 de lei. 

Aspectele apreciate in mod deosebit de utilizatori in recenziile pe care le-au acordat cabinetului de cardiologie Cardiostim sunt profesionalismul, grija si sustinerea oferita de personalul medical. Mai mult decat atat, Dr. Trasca Silviu Paul este apreciat ca fiind un medic de exceptie, iar locatia este una primitoare si curata, in care pacientii se simt in siguranta. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardiostim
Vezi Pareri

2. Dr. Vilceanu  

O alta clinica pe care o pot vizita cei care au nevoie de un test de efort de calitate in Craiova, este Centrul Medical Ciuperca Dr. Vilceanu. De investigatie se ocupa Dr. Cristian Constantin, medic primar in radiologie si imagistica medicala, membru al Societatii Europene de Radiografie si al Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie. Alte investigatii ce pot fi efectuate sunt electrocardiograma in format A4, oscilometria, spirometria, holter EKG etc. Centrul este dotat cu aparatura performanta: ecografe specializate pentru ecografia cardiaca, oscilometru, oftalmoscop, Holter pentru monitorizarea tensiunii arteriale etc. Cei 20 de ani de practica medicala ii ajuta pe medici sa ofere investigatii de calitate, eficiente pentru obtinerea unui diagnostic. 

Un test de efort costa 250 de lei. 

Multi utilizatori recomanda cu incredere serviciile centrului Dr. Vilceanu, intrucat au avut parte de o experienta placuta, datorata personalului medical. Pacientii sunt super multumiti, iar acest lucru ii determina sa se intoarca pentru a beneficia din nou de investigatiile de aici. 

3. Clinica Speranta 

Un loc in care isi desfasoara activitatea mai multi medici talentati, care dispun de cunostintele si resursele necesare pentru a efectua un test de efort este clinica Speranta din Craiova. De partea de cardiologie se ocupa Dr. Radu Popa, medic primar cardiolog, primul din Oltenia care a efectuat ecocardiografia 4D si coronarografia CT, Dr. Adrian Coanda cu supraspecializare pe cardio-oncologie si Dr. Diana Dragu Cherata, medic specialist in cardiologie cu stagii de pregatire in strainatate. Echipa medicala este sprijinita de dotarile de ultima generatie, pentru a oferi de fiecare data servicii de top. Anual, mii de persoane aleg sa-si faca o investigatie la aceasta clinica, pentru ca stiu ca experienta de care vor avea parte o sa fie una pe care nu o vor regreta. 

Pretul testului de efort incepe de la 200 de lei. 

Cele mai multe recenzii acordate clinicii Speranta sunt pozitive, iar oamenii scot in evidenta profesionalismul si amabilitatea personalului medical, in special in ceea ce-l priveste pe Dr. Adrian Coanda. In urma investigatiei, pacientii au obtinut un diagnostic si un plan de tratament care i-a ajutat sa-si gestioneze simptomele. Utilizatorii au apreciat si aspectul placut al clinicii. 

4. Centrul Medical Bataiosu

Tot pentru servicii cardiologice complete, inclusiv efectuarea testului de efort in orasul Craiova, pacientii au ca optiune Centrul Medical Bataiosu. Activitatea centrului a inceput in 2013, iar de atunci si pana in prezent, personalul sau a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru si sa aduca imbunatatiri serviciilor, prin intermediul aparaturii de ultima generatie. In cadrul lui isi desfasoara activitatea Dr. Hortopan Gabriel, medic primar cardiolog, iar pe langa testul de efort, se ocupa si de efectuarea unor servicii de tip electrocardiograma, Holter ECG, Holter MAPA, ecografia cardiaca, Doppler continuu, Doppler tisular etc. Conditiile de diagnosticare si tratament de care beficiaza pacientii Centrului Medical Bataiosu sunt la nivelul celor din strainatate. Datorita colaborarii CAS, persoanele interesate au posibilitatea sa se programeze la o consultatie gratuita. 

Pretul testului de efort porneste de la 200 de lei. 

In recenziile pozitive postate pe pagina Centrului Medical Bataiosu, pacientii au apreciat calitatea actului medical, impreuna cu profesionalismul si amabilitatea personalului. In schimb, centrul nu sta la fel de bine la capitolul organizare: programarile nu se respecta, ceea ce duce la un timp de asteptare mult mai mare pentru pacienti. 

5. CardioMed

Fondat in 1998, CardioMed a urmarit, de la bun inceput, doua principii de baza: formarea unei echipe de specialisti in domeniu si preocuparea pentru binele pacientilor, prin intermediul unei game variate de servicii: test de efort, ecocardiografie, Eco Doppler venos, Eco Doppler arterial etc. Pe ramura de cardiologie, printre medicii care isi desfasoara activitatea la CardioMed se afla Dr. Militaru Constantin, Dr. Barbu Ileana, Dr. Ciobanu Petre, Dr. Craciun-Mirescu Alina si multi alti specialisti talentati. Echipa CardioMed este preocupata in mod constant de dezvoltare si perfectionare, iar acest lucru se observa din dotarile performante ale centrului.  

Costul testului de efort este de 250 de lei. 

In ceea ce priveste activitatea centrului CardioMed, parerile pacientilor sunt impartite. Spre exemplu, multi dintre ei au lasat o recenzie pozitiva, in care au povestit cum medicii le-au oferit informatiile de care aveau nevoie, pe intelesul lor. In acelasi timp, alti utilizatori relateaza intamplari mai putin placute, in care programarile lor n-au fost respectate. 

Concluzii

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de testul de efort din Craiova de care ai nevoie, este sa te programezi la una din clinicile prezentate mai sus. Testul nu dureaza de mult, iar pe baza informatiilor obtinute, medicul iti va putea oferi un diagnostic.