Meniu

Test de efort Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o electrocardiograma efectuata in conditii de stres, care sa poata evidentia afectiuni cardiace ascunse la examenele clinic si paraclinic, te poti adresa medicului competent cerand un test de efort, in Galati acest serviciu fiind disponibil la unul/ una dintre cabinetele si clinicile de top din oras specializate in cardiologie. Testul este neinvaziv si nedureros, se desfasoara in conditii controlate de efort, iar acuratetea rezultatelor depinde deopotriva de performantele aparaturii, cat si de pregatirea si experienta medicului care le interpreteaza.

Cum probabil nu ai nici timp, nici energie pentru a descoperi unde poti face un EKG in Galati in timpul efortului fizic, poti folosi cu incredere informatiile din articolul de fata, cu ajutorul carora vei identifica si vei alege cel mai bun centru medical catre care sa te indrepti pentru investigatie. 

Unde mergi pentru un test de efort in Galati?

Electrocardiograma este o investigatie folosita cu succes pentru a monitoriza ritmul inimii unui pacient, insa pentru un test de efort in Galati si in oricare alt oras din lume este nevoie ca EKG-ul sa fie realizat in timpul efortului, concomitent cu miscarea fizica, de regula in timpul pedalarii la un cicloergometru (bicicleta) sau al alergarii pe o banda rulanta. Cabinetele si clinicile incluse in clasamentul de mai jos indeplinesc toate conditiile pentru o investigatie desfasurata in conditii optime.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
Dr. Marinescu
Clinica-Verificata
250-400 Ron
 • Pretul Testului de efort variaza intre 250-400 Ron
 • Medic exceptional
 • Bine pregatit, pasionat de profesie
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Explicatii cuprinzatoare despre afectiunile de care sufera pacientii
 • Timp de asteptare mare
Centrul Maycor
300 Ron
 • Pret Test de efort 300 Ron
 • Experienta placuta la medic
 • Cardiologi profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Consultatii superficiale din partea unora dintre medici
Pro Clinic
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si receptiv
 • Gestionare defectuoasa a programarilor
 • Lipsa de concordanta intre pretul comunicat anterior si pretul final al serviciului medical
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor si clinicilor in care poti face test de efort la Galati

Pentru a alege cabinetul sau clinica la care sa mergi pentru efectuarea unui test de efort in Galati, nu iti este suficienta o simpla recomandare, ci ai nevoie sa stii cat mai multe detalii despre unitatea medicala te vei adresa, pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie si ca rezultatul investigatiei de care ai nevoie este precis si corespunde realitatii si starii de sanatate a inimii tale. De asemenea, ai nevoie sa stii ce alte servicii ofera centrele medicale din top, intrucat este posibil ca un EKG de efort sa nu fie suficient in diagnosticul afectiunii de care suferi. 

Ai putea avea nevoie si de un holter EKG in Galati, care sa iti monitorizeze ritmul inimii pe durata a 24 sau 48 de ore, de o ecocardiografie sau de un eco Doppler. Parcurge pana la capat textul si vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Dr. Mihai Marinescu

Dr. Mihai Marinescu este medic specialist in cardiologie, avand competente in cardiologia interventionala si in ecocardiografie, in clinicile in care activeaza pacientii putand accesa la cabinetul sau servicii diverse de cardiologie: consultatii de cardiologie clinica, EKG, ecocardiografie, monitorizare Holter EKG, monitorizare ambulatorie TA, test de efort, consultatii si tratamente de cardiologie interventionala. Pregatirea temeinica si pasiunea pentru profesie a medicului au facut posibile mai multe colaborari concomitente cu clinici din Galati si Bucuresti.

Pentru un EKG de efort sau testul de efort la acest medic vei achita o suma cuprinsa intre 250 si 400 de lei, in functie de clinica la care apelezi.

Pacientii care au beneficiat de consultatii si investigatii la acest medic scriu in recenziile de pe platforma DocBook ca este un doctor exceptional, bine pregatit, pasionat de profesie, care trateaza pacientii cu empatie si respect si ofera explicatii cuprinzatoare in legatura cu afectiunile de care acestuia sufera. Sunt si cativa pacienti care spun ca timpul de asteptare la cabinetul medicului a fost mare si ca nu s-a respectat ora programata pentru consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mihai Marinescu
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Maycor

Centrul Medical Maycor pune la dispozitia pacientilor din Galati servicii de cardiologie – consultatii, Holter EKG, Holter TA si apnee de somn, test de efort, indice brat-glezna, ecocardiografie –, chirurgie vasculara, ecografie vasculara, verificare stimulator cardiac, geriatrie si neurologie. Vei gasi la cabinetul de cardiologie medici experimentati, dr. Mihail Bucatanschi, dr. Lucica Grigorica si dr. George Pavel, medici primari cardiologi, si dr. Mihaela Spinache, medic specialist cardiolog. Clinica dispune de o dotare tehnica de ultima generatie care permite efectuarea unei palete largi de analize si investigatii medicale in domeniile amintite. 

Pentru un test de efort la aceasta clinica vei achita suma de 300 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de activitatea centrului medical si scriu in recenziile de pe Google ca vizita la medic a fost o experienta placuta, ca medicii cardiologi cu care au interactionat se remarca prin profesionalism, rabdare si empatie fata de pacienti. De asemenea, se mentioneaza ca centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii. Unii pacienti reclama faptul ca medicul care i-a consultat nu a avut disponibilitatea de a-i asculta in relatarea istoricului medical si a simptomelor.

3. Pro Clinic

La cabinetul de cardiologie de la Centrul Medical Proclinic, pacientii au acces la consultatii, EKG, Holter EKG si TA, ecocardiografie, control stimulator, cardioconversie electrica, EKG – test de efort. Pentru un test de efort, te vei adresa unuia dintre medicii cardiologi care efectueaza aceasta investigatie: dr. Raluca Sirbu Prisecaru, medic primar, sau dr. George Pavel, medic specialist. Clinica Medicala Pro Clinic Galati pune la dispozitia locuitorilor din oras si din judet servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale, investigatii paraclinice cu aparatura performanta si un punct de recoltare pentru analize medicale.

Indiferent de medicul la care vei alege sa faci investigatia, pretul pentru un test de efort la aceasta clinica este de 250 de lei, potrivit site-ului web al clinicii.

In mare parte, pacientii au o parere buna despre aceasta clinica, considerand ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul in general este amabil si receptiv. Cu toate acestea, sunt si pacientii care si-au exprimat nemultumirile in cadrul recenziilor de pe Google, acuzand ca exista aici o organizarea defectuoasa a programarilor, care genereaza un timp de asteptare mare in holurile clinicii, si ca exista o lipsa de concordanta intre pretul comunicat la efectuarea programarii si pretul de la iesirea din cabinetul medicului.

Concluzii

Atunci cand investigatiile cardiologice efectuate in stare de repaos si odihna a pacientului nu detecteaza cauza simptomelor resimtite de acesta, este nevoie de inducerea unui stres controlat pentru inima, sub forma unui test de efort, in Galati disponibil in unul dintre centrele medicale de top din clasamentul de mai sus, cu servicii de cardiologie. Orasul de la malul Dunarii are toate conditiile realizarii unui EKG la efort care sa poate identifica problemele in functionarea inimii, pentru stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament adecvat.

Vei gasi la clinicile din Galati aparatura performanta si medici cardiologi bine pregatiti, cu experienta, care si-au dobandit in cursul anilor aprecierea pacientilor datorita modului profesionist si serios de abordare a afectiunilor inimii, in functie de fiecare caz si de fiecare persoana care a trecut pragul cabinetelor lor.