Meniu

Test de efort Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa realizezi un test de efort in Ploiesti si nu stii care clinica este cea potrivita pentru ceea ce ai nevoie? In cele ce urmeaza vei descoperi care sunt institutiile medicale pe care sa le iei in considerare in functie de recenziile pacientilor, dar si in functie de dotarile principale. Testul de efort este folosit pentru evaluarea aparatului cardiovascular prin intermediul unei biciclete stationare sau a unei benzi de alergat, pentru o durata de aproximativ 10-15 minute. 

Din fericire, cabinetele medicale din Ploiesti sunt dotate cu toate aparaturile necesare prin intermediul carora testul de efort poate sa fie realizat in conditii optime. Astfel, nu vei fi nevoit sa pleci intr-un alt oras mai dezvoltat din punct de vedere medical pentru a efectua aceasta investigatie. Citeste in continuare si afla unde trebuie sa mergi pentru a putea obtine rezultate precise si sfaturi de calitate din partea medicilor de specialitate.

Cat costa un test de efort in Ploiesti?

Daca te-ai hotarat sa faci un astfel de test de efort in Ploiesti, trebuie sa stii ca preturile practicate la clinicile din orasul tau sunt accesibile, ceea ce inseamna ca toata lumea si le poate permite. O parte dintre ele colaboreaza si cu CAS, ceea ce inseamna ca poti beneficia de un astfel de serviciu decontat. Cu toate acestea, daca apelezi la ajutorul unui cabinet medical privat, care nu are incheiat niciun contract cu CAS, iata care sunt tarifele practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
As Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Aparatura de calitate si de ultima generatie
 • Personal amabil, receptiv, competent si profesionist
 • Curatenie ireprosabila
 • Rating ridicat
 • Investigatii multiple si precise
Cardio Team
200 Ron
 • Pretul Testului de efort porneste de la 200 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Personal profesionist, experimentat, amabil si atent la nevoile pacientilor
 • Investigatii multiple
 • Rating ridicat
 • Policlinica prestigioasa
Munmedica
195 Ron
 • Pretul Testului de efort porneste de la 195 Ron
 • Personal implicat, profesionist si atent
 • Echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Preturi accesibile
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Medsana
350 Ron
 • Pret Test de efort 350 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Profesionalism, amabilitate si atentie la detalii
 • Aparatura performanta si moderna
 • Tratament individualizat in functie de necesitatile pacientilor
 • Preturile usor ridicate
 • Programari decalate
Spital Lotus
200 Ron
 • Pret Test de efort 200 Ron
 • Medici bine pregatiti si competenti
 • Echipamente medicale moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Organizarea deficitara
 • Comunicarea cu personalul de la receptie
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete medicale in care poti efectua un test de efort in Ploiesti

Programeaza-te pentru un test de efort in Ploiesti la una dintre clinicile amintite in cele ce urmeaza pentru a beneficia de un serviciu medical calitativ si pentru a-ti evalua in mod corespunzator activitatea cardiovasculara. Nu trebuie sa amani sub nicio forma o astfel de investigatie, mai ales daca esti sportiv de performanta, esti predispus la aceste afectiuni sau ai peste 40 de ani. Iata ce ar trebui sa stii despre institutiile medicale din orasul tau:

1. Clinica As Medical

As Medical este o clinica de exceptie din Ploiesti, in cadrul careia se afla o echipa profesionista si competenta in depistarea si diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare prin intermediul unor investigatii aprofundate, printre care se numara si testul de efort. Medicul specialist cardiolog realizeaza o anamneza minutioasa, investigatii cardiologice si analize de laborator, pentru a identifica sursa problemei de sanatate. Bineinteles, pacientii au sansa si de a realiza aceste consultatii sau examinari de rutina, pentru a vedea daca totul functioneaza in parametri optimi. Ulterior, daca se depisteaza o anumita problema de sanatate, doctorul recomanda un tratament individualizat, prin care pacientul sa se vindece rapid si sigur. Fiind o clinica prestigioasa, nici dotarile nu sunt mai prejos, existand o multime de aparaturi si echipamente medicale de ultima generatie, pe care personalul le utilizeaza pentru a obtine rezultate precise.

Pretul pentru un test de efort este de 250 lei.

Clinica are un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii care au beneficiat de serviciile sale au fost multumiti. Multi dintre ei au mentionat ca personalul i-a tratat cu zambetul pe buze, profesionalism si amabilitate, ca se raspunde prompt la telefon si ca managerii pastreaza de fiecare data o relatie stransa cu personalul, asigurandu-se ca totul functioneaza in parametri optimi. Curatenia ireprosabila, aparatura de ultima generatie si competenta cadrelor medicale sunt alte calitati pe care pacientii le apreciaza si pentru care recomanda acest centru medical.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica As Medical
Vezi Pareri

2. Cardio Vascular Team

Daca esti in cautarea unei policlinici private in Ploiesti unde sa efectuezi un test de efort, Cardio Vascular Team este exact ce ai nevoie. Principalele specializari ale sale sunt serviciile medicale de cardiologie si chirurgie cardiovasculara, in cadrul carora ai sansa de a face cunostinta cu medici specialisti in acest domeniu, precum: dr. Nadia Corina Iorga si dr. Victor Iorga. Policlinica se diferentiaza de alte institutii medicale printr-un echipament de ultima de ultima generatie, pacientul avand posibilitatea de a efectua o gama larga de investigatii cardiologice. Pe langa testul de efort, persoanele care viziteaza aceasta policlinica mai pot beneficia si de: consultatie, ECG, ecocardiografie, ecografie Doppler arterial si venos la membre, ecografie Doppler artere carotide, monitorizare Holter ECG/24h, monitorizare ambulatorie automata TA. 

Pretul pentru efectuarea testului de efort incepe de la 200 lei.

Recenziile primite de catre clinica sunt pozitive, pacientii mentionand ca personalul este amabil, meticulos, empatic, calm, zambitor si comunicativ. De asemenea, clinica este dotata cu echipamente si aparaturi performante si moderne, capabile sa ofere rezultate precise intr-un timp scurt. 

3. Munmedica

Daca vrei sa efectuezi o investigatie cardiovasculara amanuntita ca testul de efort in Ploiesti, poti lua in considerare Munmedica, o clinica spre care multi pacienti isi indreapta atentia, datorita preturilor accesibile, dar si serviciilor medicale de inalta calitate. Aparaturile utilizate sunt performante si moderne, fiind de un real ajutor pentru medici in procesul de depistare a afectiunii. De asemenea, cadrele medicale au toata experienta necesara pentru a oferi tratamentul adecvat, indiferent cat de grava este afectiunea cardiovasculara si indiferent de varsta. Persoanele care stiu ca sunt predispuse la astfel de probleme de sanatate sunt incurajate sa realizeze aceste examinari la un anumit interval de timp, pentru a se asigura ca totul este in regula. 

Pretul testului de efort porneste de la 195 lei.

Multi pacienti au fost multumiti de prestatia medicilor din cadrul clinicii Munmedica, datorita experientei vaste in activitatea pe care o desfasoara. Grija fata de pacient este reflectata in precizia rezultatelor obtinute, dar si in diagnosticele sau tratamentele eficiente oferite. Aparatura este performanta si reuseste sa realizeze investigatii precise. Din pacate, exista si persoane nemultumite, care amintesc de faptul ca programarile nu sunt respectate mereu.

4. Clinica Medsana

Medsana este un centru medical din Ploiesti unde pacientii pot efectua un test de efort in conditii optime. Cabinetul are la dispozitie unele dintre cele mai moderne dotari, prin intermediul carora pacientii au sansa de a beneficia de rezultate imediate si diagnostice precise. Echipamentele medicale de ultima generatie fac fata tuturor cerintelor, indiferent de domeniul medical. In plus, in spatele conceptului clinicii se afla o echipa profesionista si experimentata in ceea ce priveste diagnosticarea si tratarea pacientilor, oferind intotdeauna cele mai eficiente solutii. Pe langa testul de efort, pacientii mai pot opta si pentru: consultatie, electrocardiograma cu interpretare, Holter EKG 24 ore cu interpretare, Holter TA 24 ore cu interpretare.

Pretul pentru efectuarea testului de efort este de 350 lei.

Potrivit recenziilor, persoanele care au optat pentru clinica Medsana s-au declarat a fi incantati de actul medical al doctorilor si asistentelor, laudand nivelul ridicat de implicare, atentia la detalii si profesionalismul. Dotarile centrului medical sunt superioare si reusesc sa surprinda bolile cardiovasculare chiar si atunci cand se afla in stadiul incipient. In plus, tratamentul este individualizat in functie de necesitatile pacientului. Din pacate, unele persoane sunt nemultumite de timpul indelungat de asteptare pentru onorarea programarii si de preturile usor ridicate.

5. Spital Lotus

Fondat in 2004, spitalul Lotus a capatat notorietate in randul pacientilor in ceea ce priveste tratarea diverselor afectiuni cardiovasculare sau in identificarea lor prin diverse teste, cum ar fi testul de efort in orasul Ploiesti. Obiectivul principal al institutiei medicale consta in sanatatea pacientului, dar si in bunastarea acestuia, motiv pentru care doctorii ofera intotdeauna unele dintre cele mai bune solutii si tratamente adecvate pentru problemele de sanatate. Aparatura este de ultima generatie, ceea ce inseamna ca depistarea afectiunii este precisa si rapida. Investigatiile medicale incluse in ramura cardiologica sunt: consultatie, EKG, Holter EKG si Holter tensiune, ecografie cord si test de efort.

Tariful aplicat pentru un test de efort este de 200 lei.

Parerile pacientilor cu privire la Spitalul Lotus sunt impartite. Conform recenziilor postate in mediul online, unii pacienti se declara a fi multumiti de modul in care au fost tratati, laudand competenta si experienta cadrelor medicale. Cu toate acestea, exista si pacienti care amintesc de faptul ca programarile nu au fost respectate, ca organizarea este deficitara, iar comunicarea cu personalul de la receptie se realizeaza dificil.

Concluzii

Ai probleme cardiovasculare si vrei sa faci un test de efort in Ploiesti? Cele cinci clinici amintite anterior iti pot fi de un real ajutor in identificarea problemei de sanatate, dar si in monitorizarea acesteia. Protejeaza-ti inima cu orice pret si ai grija sa soliciti ajutorul unor medici cu experienta, care iti pot oferi ingrijirile medicale necesare.