Meniu

Test de efort Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa afli mai multe despre starea de sanatate a inimii tale printr-o electrocardiograma in conditii de stres provocat, poti face un test de efort in Suceava la una dintre clinicile de top din oras cu servicii de cardiologie. Vei gasi aici aparatura performanta, ecocardiografe si aparate pentru antrenament cardio (cicloergometru, banda de alergat), precum si medici competenti pentru a depista si diagnostica afectiunile cardiovasculare.

Pentru ca nu ai nici timpul si nici resursele necesare pentru a cerceta piata de sanatate din Suceava, te poti folosi de informatiile din acest articol atunci cand vrei sa ai parte de o investigatie efectuata in cele mai bune conditii la cabinetul unui cardiolog apreciat din oras.

Unde mergi pentru un test de efort in Suceava?

Cand este vorba despre sanatatea ta, iti doresti intotdeauna consultatii si investigatii de calitate, exigente perfect valabile si in cazul unui test de efort in Suceava, de la care vrei sa obtii un rezultat concludent, interpretat de un medic bine pregatit, care sa aiba rabdarea si empatia sa iti explice simptomele pe care le acuzi. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care se realizeaza acest tip de examinare, precum si preturile aferente serviciului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
Clinica ICD
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Aparatura moderna
 • Tratamente eficiente
Bethesda
300 Ron
 • Pret Test de efort 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist, amabil si empatic
 • Conditii bune de efectuare a investigatiilor pe cord
 • Interventii reusite
Alma Clinic
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare a medicilor
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Se raspunde greu la telefon
 • Unii pacienti spun ca medicii nu au avut suficienta rabdare si empatie fata de ei
Dorna Medical
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu are amabilitatea cuvenita fata de pacienti
 • La telefonul clinicii se raspunde foarte greu
Coramed
300 Ron
 • Pret Test de efort 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
 • Personal neprofesionist la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se poate realiza un test de efort in Suceava

Pentru a lua o decizie bine intemeiata rational in alegerea clinicii careia sa te adresezi pentru un test de efort in Suceava, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre dotarile unitatilor medicale din top, despre medicii cardiologi de aici si despre opiniile pacientilor care au trecut pragul cabinetelor acestora.

1. Clinica ICD

La sectia de cardiologie a Clinicii ICD din Suceava poti accesa un test de efort cu interpretare sau un pachet de servicii cardio alcatuit din consultatie, ECG, ecocord, test efort si Holter. Pentru efectuarea de EKG, cabinetele dispun de un electrocardiograf portabil performant, modelul BTL-08 MT PlusECG-2. Centrul medical are o echipa de cardiologi alcatuita din trei medici primari si trei medici specialisti, carora te poti adresa pentru consultatii si investigatii de calitate. Clinica ICD, cu o traditie de 31 de ani pe piata de sanatate din judetul Suceava, ofera pacientilor servicii de diagnostic si tratament in 20 de specialitati medicale, consultatii, analize si investigatii.

Pretul unui test de efort la acest centru medical este de 250 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru activitatea clinicii este unul ridicat. Din recenziile de pe Google reiese ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti si empatici, aparatura este moderna, iar tratamentele recomandate sau efectuate de catre medici au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ICD
Vezi Pareri

2. Bethesda

Reteaua medicala Bethesda dispune de un Centru de Cardiologie si Radiologie Interventionala, in cadrul caruia poti efectua un test de efort, la unul dintre cei doi medici, dr. Andrei Manta, medic specialist cardiolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie cardiaca, sau dr. Nicoleta Dascaleanu, medic specialist in cardiologie. Sub umbrela brandului Bethesda mai functioneaza un spital, o policlinica multidisciplinara o gama variata de servicii, un laborator acreditat, un centru de imagistica performant in Suceava si un centru medical in Gura Humorului.

Efectuarea unui test de efort la Centrul de Cardiologie de la Bethesda are tariful de 300 de lei.

Sucevenii se declara multumiti de activitatea Centrului de Cardiologie si Radiologie Interventionala Bethesda, dupa cum reiese din putinele recenzii scrise de pacienti pe Google. Sunt mentionate in comentarii serviciile de calitate, personalul profesionist, amabil si empatic cu pacientii, conditiile bune de efectuare a investigatiilor pe cord si interventiile reusite. 

3. Alma Clinic

Cabinetul de cardiologie de la Alma Clinic, dotat cu aparatura de ultima generatie, ofera consultatii, ecocardiografie, EKG si test de efort la unul dintre cei doi medici specialisti cardiologi, dr. Iulia Amatoaie si dr. Ana Diaconescu. Centrul medical Alma este un proiect medical de mare amploare, care pune la dispozitia sucevenilor servicii in 25 de specializari medicale, beneficiind de pregatirea si experienta a 27 de medici, angajati sau colaboratori, selectati din elita medicala a orasului. Analize medicale, consultatii, tratamente in ambulatoriu, interventii si terapii alternative sunt disponibile in cele doua centre al Alma Clinic, din Suceava si Falticeni.

Realizarea unui test de efort la acesta clinica din Suceava te va costa 250 de lei.

Majoritatea pacientilor care au lasat recenzii spun ca sunt multumiti de serviciile Alma Clinic, pe care le considera de calitate. Sunt apreciate profesionalismul, amabilitatea si rabdarea unora dintre medici, precum si solutiile eficiente de tratament primite aici. Sunt si multe persoane care acuza comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, faptul ca nu se raspunde la telefon si considera ca unii dintre medici sunt lipsiti de rabdare si empatie fata de pacienti.

4. Dorna Medical

Policlinica din Suceava a brandului Dorna Medical are o oferta completa de servicii de cardiologie, la cabinetul specializat: consultatie, control, ecografie de cord, EKG cu interpretare, test de efort, Holter EKG 24 h, Holter EKG 48 h, pachet cardio + test de effort, pachet cardio (consult+eco cord+EKG). Poti conta aici pe experienta dr. Paul Turcoman, medic specialist cardiolog, avand competente in cardiologia interventionala. Reteaua privata de sanatate Dorna Medical dispune de centre atat in Suceava, cat si in Radauti, Vatra Dornei si Iasi. La Policlinica din Suceava se pot accesa servicii de diagnostic si tratament in medicina interna, cardiologie, endocrinologie, obstretica-ginecologie, boli infectioase, neurologie, gastroenterologie si investigatii ecografice.

Pentru un test de efort, pretul la Policlinica Dorna Medical din Suceava  este de 250 de lei.

Pacientii scriu despre experiente diferite la aceasta clinica. In recenziile de pe Google, unii apreciaza ca au avut parte de servicii de calitate si de medici profesionist. Pe de alta parte, sunt si multi pacienti care declara ca timpul de asteptare este mare, ca centrul medical se contacteaza telefonic foarte greu si ca personalul de la receptie nu are amabilitatea cuvenita postului pe care il ocupa.

5. Coramed

La Coramed, testul de efort se realizeaza in cele mai bune conditii de confort pentru pacient, cabinetul de cardiologie fiind dotat cu un cicloergometru cu spatar. Aici activeaza apreciatul dr. Andrei Manta, medic specialist cardiolog. Infiintata in anul 2010 ca Centru Medical de Spitalizare, Diagnostic si Tratament, Policlinica CoraMed pune la dispozitia pacientilor de toate varstele din judetul Suceava spitalizare de zi, consultatii si tratamente in ambulatoriu pentru diverse ramuri medicale, analize medicale si investigatii imagistice. 

Preturile serviciilor pot fi vizualizate pe site-ul web. Testul de efort te va costa aici 300 de lei.

Opiniilor pacientilor fata de activitatea Coramed sunt impartite, in functie de cabinetul si de medicul caruia s-au adresat. Unele persoane se declara multumite, considerand ca serviciile sunt bune si medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, exista si multi pacienti care sustin ca sunt deficiente in organizarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare. De asemenea, se apreciaza ca personalul de la receptie nu se comporta profesionist cu pacientii.

Concluzii

Daca investigatiile cardiace efectuate in stare de repaos nu detecteaza cauzele simptomelor pe care le resimti in functionarea inimii, poti face un test de efort in Suceava la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus. Cabinetele de cardiologie din cadrul acestora ofera toate conditiile unei investigatii de calitate, de efectuare a unui EKG la efort: aparatura moderna si medici bine pregatiti, cu experienta necesara identificarii tulburarilor de ritm cardiac si asocierii acestora cu patologii cardiovasculare diverse.

In urma lecturii articolului, ai la dispozitie toate informatiile necesare despre centrele medicale din top in care se efectueaza un test de efort in Suceava si vei putea sa iei o decizie inspirata, pe baza unei documentari riguroase, si sa alegi clinica cea mai potrivita exigentelor tale.