Meniu

Test de efort Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru evaluarea functiei cardiovasculare, un test de efort in Timisoara se poate efectua in numeroase clinici, pe care le vom prezenta in acest articol, pentru a veni in sprijinul tuturor celor interesati de un astfel de serviciu.

Testul de efort este un examen medical ce masoara performanta fizica a unei persoane in timpul efortului controlat, evaluand astfel functia cardiovasculara. Pentru efectuarea acestei masuratori, se utilizeaza, de regula, bicicleta ergometrica sau banda de alergare. Un astfel de test poate detecta probleme de sanatate precum bolile cardiace sau insuficienta respiratorie. Descopera, asadar, care sunt clinicile din Timisoara in care se efectueaza un astfel de test!

Cat costa sa faci test de efort in Timisoara

Pentru un test de efort, in Timisoara preturile pot sa difere de la clinica la clinica. In tabelul de mai jos iti punem la dispozitie cateva informatii utile in acest sens.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
Olariu Med
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Test de efort 450 Ron
 • Numerosi medici cardiologi cu o inalta pregatire si experienta
 • Servicii specializate de cardiologie
 • Aparatura moderna
 • Ecografie cardiaca
 • Teste de efort cardiovascular
 • Buna comunicare medic-pacient
Cardio Suport
300 Ron
 • Pret Test de efort 300 Ron
 • Medic primar cardiolog cu experienta de peste 15 ani
 • Atestat in cardiologie interventionala si ecografie vasculara
 • Teste de efort
 • Ecografie cardiaca si ecografie Doppler vascular
 • Medic apreciat de pacienti
Cardioprevent
330-450 Ron
 • Pretul Testului de efort variaza intre 330-450 Ron
 • Departament de cardiologie bine organizat
 • Medici cardiologi cu o vasta experienta
 • Teste de efort pentru adulti si pentru copii
 • Personal amabil
 • Buna organizare
 • Abordare pro-pacient
 • Preturi mari
Jose Silva Clinic
250 Ron
 • Pret Test de efort 250 Ron
 • Specialisti bine pregatiti
 • Numeroase specialitati medicale
 • Doi medici cu experienta la departamentul de cardiologie
 • Teste de efort si multe alte investigatii de specialitate
 • Dotari de ultima generatie
 • Conditii moderne
 • Curatenie impecabila
Cardia Echo
300 Ron
 • Pretul Test de efort 300 Ron
 • Echipa numeroasa de medici cardiologi
 • Servicii gratuite la doi medici cardiologi in contract cu CJAS Timis
 • Servicii pentru adulti si pentru copii
 • Teste de efort
 • Ecografii Doppler
 • Evaluarea circulatiei periferice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se poate efectua test de efort in Timisoara

Poti merge cu incredere, in Timisoara, pentru un test de efort, la clinicile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Acest clasament a fost alcatuit in functie de nivelul de satisfactie exprimat in mediul online de pacienti in urma a cel putin o vizita in aceste locatii.

1. Olariu Med

O prima optiune pentru un test de efort in municipiul Timisoara este Olariu Med. Acest cabinet este destinat persoanelor cu boli cardiovasculare, avand un colectiv format din patru medici cardiologi  care au o vasta experienta in tratamentul interventional al acestor boli, experienta dobandita in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara. In cadrul cabinetului din Timisoara, medicii ofera consultatii de cardiologie, EKG, pulsoximetrie, holter EKG/24 de ore, ecocardiografie, test de efort cardiovascular. Unul dintre medicii de aici este dr. Ioan Olariu, medic primar cardiolog, cu competenta in cardiologie invaziva si in ecocardiografie. Alaturi de el sunt si alti medici cardiologi recunoscuti in Timisoara: conf. dr. Dragos Cozma, dr. Ruxandra Christodorescu, dr. Lavinia Lucuta.

Pretul unui consult cu test de efort cardiovascular este de 450 de lei. 

Peste 200 de recenzii sunt postate pe internet in dreptul acestei clinici medicale. Majoritatea oamenilor vorbesc la superlativ despre experienta traita aici, punctand mai multe aspecte pozitive: atentie la detalii, profesionalism, diagnostic precis, aparatura moderna, medici de calitate, empatie fata de pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Olariu Med
Vezi Pareri

2. Cardio Suport

Cardio Suport este un cabinet de cardiologie din Timisoara, detinut de dr. Adrian Volcescu, medic primar cardiolog cu atestat de cardiologie interventionala si ecografie vasculara, cu o experienta de peste 15 ani. Serviciile de cardiologie sunt complete, iar echipa de medici are o experienta vasta in diagnosticarea si tratamentul multiplelor probleme cardiologice. In cadrul cabinetului, consultul cardiologic este completat cu: analize de laborator specifice, test de efort, explorari functionale cardiace, radiografie cardio-pulmonara, ecografie cardiaca, ecografie Doppler vascular.

Un test de efort efectuat la Cardio Suport are un tarif de 300 de lei.

Dr. Volcescu este foarte apreciat de persoanele care au trecut pragul cabinetului sau. Calitatile pe care timisorenii le enumera cel mai des sunt: grija fata de pacienti, buna pregatire, amabilitatea, rezultatele foarte bune la montarea stenturilor, profesionalismul desavarsit. Oamenii mai spun ca medicul explica pe intelesul lor, cu calm, situatia in care se afla si ca este axat pe rezultate.

3. Centrul Medical CardioPrevent

Serviciile Centrului Medical CardioPrevent includ si teste de efort, dar si asistenta medicala specializata in cardiologie, diabetologie, nutritie, oftalmologie si pneumologie. In cadrul departamentului dedicat bolilor cardiovasculare, se realizeaza numeroase teste: EKG, test de efort, ecocardiografie, determinare IGB (Indice glezna brat) pe partea dreapta si pe partea stanga, monitorizare holter EKG/24h, monitorizare holter tensiune arteriala/24h, examen duplex carotide, ecografie Doppler, inregistrare aritmii in 14 zile, index intima-medie, programare stimulator. Se pot efectua in cadrul clinicii teste de efort atat pentru adulti, la dr. Bogdan Mut-Vitcu, medic primar cardiolog,  cat si pentru copii, acestea din urma fiind efectuate de catre dr. Andreea Dumitrescu, medic primar cardiolog cu atestat in cardiologie pediatrica. 

Tariful unui test de efort realizat la CardioPrevent este cuprins intre 330 si 450 de lei, primul fiind testul de efort electrocardiografic si al doilea, test de efort cardiopulmonar.

In numeroasele recenzii din mediul online, se vorbeste la superlativ despre acest centru medical din Timisoara. Pacientii si apartinatorii vorbesc despre numeroase aspecte pozitive pe care le-au intampinat: personal amabil, medici foarte bine pregatiti, buna organizare, respectarea programarilor, o abordare pro-pacient. Unele persoane au insa si o nemultumire, cum ca serviciile de aici sunt foarte scumpe.

4. Clinica Jose Silva

Poti efectua un test de efort si la Centrul Medical Jose Silva din Timisoara, care reuneste specialisti foarte bine pregatiti si la curent cu noile tehnologii si tehnici din domeniul lor. Mai multe specialitati functioneaza aici: cardiologie, dermatologie, medicina interna, neurologie, chirurgie, ORL, alergologie etc. In cadrul cabinetului de cardiologie, se efectueaza numeroase teste si investigatii de specialitate, pe langa teste de efort: ecografie cardiaca Doppler, ecografie Doppler vasculara, EKG, monitorizare holter EKG. Sunt doi medici care activeaza in aceasta specialitate: dr. Alijah Tak si dr. Catalin Popa, ambii fiind medici specialisti cardiologie.

Testul de efort costa 250 de lei la Jose Silva Clinic.

Multi dintre timisorenii care au beneficiat de serviciile acestei clinici din Timisoara o recomanda, pentru ca au fost foarte multumiti. Cele mai enumerate calitati ar fi: profesionistii de rang inalt, dotarile de ultima generatie, conditiile excelente, amabilitatea cadrelor medicale si a personalului auxiliar, curatenia impecabila. 

5. Cardia Echo

Si la Cardia Echo Timisoara se poate efectua un test de efort. Sloganul clinicii este „Pentru o inima sanatoasa”, aratand astfel principala preocupare a medicilor de aici, printre dr. Ancuta Fiscutean si dr. Maria-Teodora Budoi, care sunt in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, astfel ca unele dintre consultatile si serviciile medicale sunt gratuite. Pe langa acesti doi medici, mai sunt si alti specialisti cardiologi recunoscuti pentru profesionalismul si experienta lor. Se pot realiza numeroase investigatii care vizeaza sanatatea inimii si a intregului sistem circulator: ecografie Doppler carotidiana, ecocardiografie transtoracica, evaluarea circulatiei periferice.

Pretul unui test de efort realizat la Cardia Echo este de 300 de lei.

Si serviciile acestei clinici din Timisoara sunt foarte apreciate de persoanele care au intrat in contact cu ea, la fel ca si in cazul celor anterioare. Cel mai mult, sunt laudate: tratarea cu seriozitate si implicare a tuturor pacientilor, echipa de specialisti cu experienta, consultatiile si tratamentele eficiente, faptul ca pot fi tratati si copiii, si adultii.

Concluziile noastre

Realizarea unui test de efort poate fi facuta cu incredere in Timisoara, avand in vedere gradul foarte ridicat de satisfactie in randul pacientilor, in privinta clinicilor de cardiologie sau a centrelor medicale cu cabinete de cardiologie. 

Specialistii din Timisoara sunt laudati pentru pregatirea, implicarea si buna comunicare cu pacientii, iar faptul ca aceste clinici sunt dotate si cu aparatura moderna este un mare plus pentru diagnosticarea si implicit tratarea problemelor aparatului cardiovascular.