Meniu

Chirurgie cardiovasculara Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti solutii medicale eficiente de chirurgie cardiovasculara in Brasov, cu ajutorul carora sa poti beneficia de tratament pentru afectiunile legate de sistemul circulatoriu si activitatea inimii. Daca nu stii care ar fi cele mai bune cabinete specializate in aceasta ramura medicala si nu ai nici timpul, nici energia necesare sa faci o cercetare pe cont propriu pe piata de sanatate a municipiului de la poalele Tampei, atunci ai nimerit articolul de care ai nevoie.

Citeste pana la capat textul pentru a descoperi cele mai bune optiuni din Brasov si cabinetele medicale de chirurgie cardiovasculara din oras, catre care ai putea sa te indrepti pentru a gasi o rezolvare a problemelor medicale de care suferi.

Cat costa o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Brasov?

Inainte de a inregistra o programare la chirurgie cardiovasculara in Brasov, ai nevoie sa cunosti conditiile in care poti accesa serviciile, daca poti beneficia de gratuitate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist si cat costa o prima examinare la un chirurg specializat. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ai putea sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru consultatie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Clinicco
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale de succes
 • Curatenie ireprosabila
 • Intarzieri in onorarea programarilor
S. Sf. Constantin
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Spital modern, la standarde europene
 • Medici profesionisti
 • Echipamente performante
 • Tratamente si interventii cu rezultate bune
 • Deficiente in organizarea programarilor
RMN Diagnostica
480 Ron
 • Pret Consultatie 480 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de chirurgie cardiovasculara din Brasov

Vrei intotdeauna cele mai bune servicii atunci cand este vorba despre sanatatea ta si iti doresti sa le obtii de la un cabinet de chirurgie cardiovasculara din Brasov. Pentru a te asigura ca faci o alegere inspirata pentru sanatatea ta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor din top. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre standardele de lucru, competentele chirurgilor, tipurile de interventii efectuate de ei, dotarile cu echipamente si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Spitalul Clinicco

Spitalul privat Clinicco ofera locuitorilor din judetul Brasov servicii medicale specializate in cadrul Centrului de Cardiologie Interventionala, Chirurgie Cardiovasculara si al Clinicii moderne de Ortopedie. Pacientii pot obtine in cadrul Clinicilor Icco consultatii de cardiologie, investigatii, proceduri de cardiologie interventionala, de chirurgie cardiovasculara, spitalizare de zi, anestezie si terapie intensiva.  Spitalul este dotat cu aparatura medicala si echipamente de inalta performanta: sisteme de testare efort, holtere EKG, holtere TA, pompa de contrapulsie, laborator electrofiziologie, aparat de mobilizare pasiva a genunchiului, microscop neurochirurgical cu 2 posturi, artroscop, aparat de radioscopie, aparat mobil de radioscopie, aparate de ventilatie mecanica si aparate de anestezie. Poti beneficia de o consultatie in ambulatoriu la unul dintre cei doi medici: dr. Lucian Narcis Filipescu, medic primar chirurgie cardiovasculara, sau la dr. Emanuela Ciobanu, medic specialist chirurgie cardiovasculara.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara vei achita suma de 330 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, interventiile chirurgicale de succes, curatenia ireprosabila si aparatura de ultima generatie. Sunt si aspecte care genereaza nemultumiri, cum ar fi intarzieri in onorarea programarilor si lipsa locurilor de parcare.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinicco
Vezi Pareri

2. Spitalul Sf. Constantin

La Spitalul Sfantul Constantin functioneaza un centru integrat, ultramodern, pentru diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare, prevazut cu aparatura necesara pentru interventii de chirurgie cardiovasculara. Centrul dispune de doua sali adecvat dotate cu ultima generatie de console de circulatie extracorporeala, cell savere, baloane de contrapulsație, unitati endoscopice pentru chirurgia cardiaca minim-invaziva si de robotul daVinci care poate fi folosit si in chirurgia cardiaca. Programul national pentru boli cardiovasculare care se desfasoara aici vizeaza: tratamentul pacientilor prin proceduri de dilatare percutana, tratamentul bolnavilor prin interventii de chirurgie vasculara, tratamente de chirurgie cardiovasculara pentru copii si adulti, tratamentul anevrismelor aortice prin tehnici hibride si tratamentul stenozelor aortice, pentru pacientii declarati inoperabili sau cu risc chirurgical foarte mare prin tehnici transcatater. O echipa de sase chirurgi cardiovasculari deservesc aceasta sectie a spitalului, doi dintre acestia avand contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate. Spitalul din Brasov a fost inaugurat la 10 martie 2011 si functioneaza azi cu servicii complete in toate specialitatile medicale, analize, imagistica, consultatii si tratament in ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua. 

Lista de preturi este publicata pe site-ul web. Consultatia de chirurgie cardiovasculara la medic specialist te va costa 200 de lei, iar pentru consultatia la medic primar vei plati suma de 400 de lei.

Pacientii se declara in general multumiti de experienta avuta la acest spital, despre care spun ca este modern si la standarde europene. Se mentioneaza profesionalismul medicilor, echipamentele performante si rezultatele bune ale tratamentelor si interventiilor efectuate aici. Sunt si multi pacienti care reclama preturile mari ale serviciilor si deficiente in organizarea programarilor, care creeaza aglomeratie si timp mare de asteptare.

3. RMN Diagnostica

In Policlinica RMN Diagnostica din Brasov, pacientii se pot adresa pentru consultatii de chirurgie cardiovasculara, diagnosticul si tratamentul chirurgical al bolilor cardiovasculare precum afectiuni ale cordului si vascularizatiei acestuia, anevrisme, disectii sau ocluzii ale arterelor, venelor si vaselor limfatice. Il vei gasi aici pe dr. Radu Capilna, medic primar chirurgie cardiovasculara. RMN Diagnostica este o retea medicala privata, cu centre in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care functioneaza cabinete in 40 de ramuri medicale si aparatura pentru investigatii performante de imagistica.

Tarifele pot fi vizualizate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara, pretul este de 480 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Pe de o parte, sunt remarcate calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care acestia au dat explicatii legate de diagnostic, precum si posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Pe de alta parte, comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzierile la comunicarea rezultatelor investigatiilor sunt probleme care au cauzat nemultumiri in randul persoanelor tratate aici.

Concluzii

Chirurgia cardiovasculara in Brasov este o specializare bine reprezentata, prin centre de excelenta in tratamentul bolilor inimii si ale afectiunilor vaselor de sange, prin clinici de top, echipate cu aparatura de ultima generatie. Centrele medicale prezentate in clasamentul din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, sunt deservite de medici profesionisti, cu experienta clinica, activitate de cercetare academica si sute de interventii chirurgicale reusite.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre serviciile specializate de chirurgie cardiovasculara din Brasov, cu siguranta vei putea gasi cea mai buna solutie pentru sanatatea ta, care sa iti satisfaca in mod optim nevoile de ingrijire medicala.