Meniu

Chirurgie cardiovasculara Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu crampe la nivelul gambelor, ai mereu picioarele umflate, observi dilatatii ale venelor superficiale sau ai trecut recent printr-un accident vascular cerebral ischemic si vrei sa mergi cu prima ocazia la cabinetul de chirurgie cardiovasculara in Constanta? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza pentru a afla care este unitatea medicala la care poti apela cu incredere. Astfel de simptome nu trebuie sa fie trecute cu vederea, mai ales daca se acutizeaza cu trecerea timpului si, mai ales, daca ai trecut printr-o experienta traumatizanta, cum ar fi accidentul vascular cerebral ischemic. Ai nevoie de ingrijiri medicale de specialitate pentru a-ti recapata sanatatea. Fii la curent cu toate investigatiile necesare si tine cont de indicatiile medicului pentru a nu te mai supune prea curand riscului de a-ti pune in pericol viata.

Daca locuiesti in Constanta si esti in cautarea unei clinici cu aceasta specialitate, citeste cu atentie randurile de mai jos si afla care este unitatea medicala pe care iti recomandam sa o iei in considerare, dar si cat de implicati sunt medicii din cadrul sau.

Care este pretul unei consultatii de chirurgie cardiovasculara in Constanta?

Vrei ca inainte de a merge la cabinetul de chirurgie cardiovasculara din Constanta sa afli care sunt preturile practicate pentru o consultatie de specialitate? Atunci tabelul de mai jos este exact ce ai nevoie pentru a afla cat de plata pentru serviciul medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Consultatie 300 Ron
  • Empatie si implicare
  • Buna pregatire
  • Profesionalism
  • Diagnostic precis
  • Plan personalizat de tratament
  • Rezultate ireprosabile
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Constanta?

Nimic nu este mai important decat sanatatea, asa ca vrem sa iti prezentam in continuare o clinica de chirurgie cardiovasculara din Constanta la care poti apela cu incredere pentru a solicita parerea unui medic cu o buna pregatire in domeniu. Citeste mai departe si afla, de asemenea, si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au luat in considerare institutia:

Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este o unitate multidisciplinara din Constanta la ajutorul careia poti apela cu incredere daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara. Departamentul medical este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Emil Oclei, medic specialist, dr. Marius Militaru, medic primar, dr. Radu Vasilescu, medic primar, cu o buna pregatire atat in diagnosticarea corecta a pacientilor, cat si in elaborarea unor planuri personalizate de tratament. Printre afectiunile tratate merita mentionate si: anevrismele de aorta, bolile aortei, arterelor coronare, pulmonare, cardiace congenitale la adult, boala cerebrovasculara, valvulara, cardiomiopatia hipertrofica, tumori cardiace.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara este de 300 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata, dovada stand in cele peste patru sute de recenzii pozitive postate in mediul online. Echipa de medici din cadrul departamentului de chirurgie cardiovasculara da dovada de empatie, buna pregatire, implicare si profesionalism, astfel incat pacientii sa beneficieze de un diagnostic precis, dar si de un plan personalizat de tratament. De asemenea, rezultatele obtinute sunt ireprosabile. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

Concluzii

Asigura-te ca gasesti un medic de incredere specializat in chirurgie cardiovasculara in Constanta pentru a efectua toate investigatiile necesare si pentru a fi corect indrumat. Din fericire, unitatea mentionata anterior cuprinde si aceasta specialitate, ceea ce inseamna ca vei fi corect investigat si consultat de un medic bine pregatit in domeniu.