Meniu

Chirurgie cardiovasculara Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Departamentul de chirurgie cardiovasculara din Iasi are ca obiect principal de activitate diagnosticarea si tratarea chirurgicala a bolilor cardiovasculare, printre care se numara si: probleme ale cordului, anevrisme aortice, ocluzii ale arterelor, vaselor si venelor limfatice. Daca ai fost diagnosticat cu astfel de afectiuni, iar medicul de familie te-a indrumat catre un astfel de cabinet pentru a fi corect diagnosticat si tratat de un medic competent, cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Afectiunile inimii nu trebuie tratate cu superficialitate, pentru ca oricand pot degenera in boli severe care iti pot pune viata in pericol. Tot in departamentul chirurgiei cardioasculare ai posibilitatea de a trata complicatiile bolilor cardiace ischemice, valvulare, congenitale de inima si ateromatoza arteriala. 

Mai jos iti vom prezenta care este unitatea medicala din Iasi catre care iti poti indrepta atentia pentru a fi corect investigat si tratat de un medic care activeaza si are o experienta vasta in acest domeniu. Citeste mai departe si fii la curent cu toate informatiile necesare, dar si cu privire la impresia celorlalti pacienti care au frecventat clinica prezentata ulterior.

Care este pretul unei consultatii de chirurgie cardiovasculara in Iasi?

Inainte de a merge la cabinetul de chirurgie cardiovasculara din Iasi vrei sa te documentezi cu atentie cu privire la preturile practicate? Atunci te incurajam sa urmaresti tabelul de mai jos pentru a afla care este tariful pentru o consultatie de specialitate, dar si care este rating-ul clinicii la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardio Praxis
Clinica-Verificata
280 Ron
  • Pret Consultatie 280 Ron
  • Rating ridicat
  • Medici primari in chirurgie cardiovasculara
  • Profesionalism si buna pregatire
  • Aparaturi performante
  • Diagnosticare corecta
  • Plan eficient de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Iasi?

Interventia medicului de chirurgie cardiovasculara din Iasi este de-a dreptul necesara in momentul in care te confrunti cu afectiuni periculoase pentru starea de sanatate a inimii. Stim cat de important este sa apelezi la ajutorul unui medic cu o buna pregatire, asa ca te incurajam sa citesti mai departe pentru a afla unde il poti gasi:

Centrul Cardio Praxis

Centrul Cardio Praxis este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Iasi catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a beneficia de o consultatie amanuntita de chirurgie cardiovasculara. Echipa medicala este formata din dr. Lucian Stoica, medic primar si dr. Victor Costache, profesor universitar si medic primar. Printre afectiunile pe care medicii le trateaza se numara si: cardiopatia ischemica, bolile valvulelor inimii, malformatii congenitale ale inimii, bolile pericardice, anevrismele de aorta etc. Avand la dispozitie aparaturi de o performanta inalta, atat diagnosticarea, cat si tratarea pacientilor decurg ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara este de 280 lei.

Unitatea medicala are un rating ridicat, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive care au fost postate in mediul online despre activitatea clinicii. Departamentul este reprezentat de medici primari cu un bun antrenament in domeniu si care dau dovada de profesionalism, iar aparaturile utilizate sunt unele de o performanta ridicata. Tocmai de aceea, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie de necesitatile pacientilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Cardio Praxis
Vezi Pareri

Concluzii

Afectiunile inimii necesita o investigare aprofundata efectuata de medicul specializat in chirurgie cardiovasculara. In Iasi, din fericire, exista o unitate medicala la care poti apela cu incredere pentru a fi corect tratat de catre un medic competent, bine pregatit, implicat si empatic.