Meniu

Chirurgie cardiovasculara Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand este bine sa mergi la un cabinet de chirurgie cardiovasculara in Oradea? Aceasta este una dintre intrebarile pe care pacientii si le adreseaza in momentul in care se confrunta cu anumite simptome neplacute la nivelul inimii. Daca si tu te confrunti constant cu durere toracica, dispnee sau dificultati de respiratie, senzatie de oboseala pentru care nu poti gasi justificare, palpitatii si tuse persistenta, cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un medic chirurg cardiovascular. Acesta este cea mai in masura persoana care te poate indruma pentru a beneficia de o consultatie amanuntita, dar si de investigatiile necesare. Afectiunile cardiovasculare iti pot pune sanatatea si viata in pericol daca nu primesc tratamentul corespunzator la timp, asa ca asigura-te ca apelezi la ajutorul unui medic de incredere care te investigheaza cu atentie.

Din fericire, in Oradea exista o unitate medicala la ajutorul careia poti apela cu incredere daca vrei sa discuti cu medicul chirurg specializat in ramura cardiovasculara. Citeste mai departe si descopera care este clinica la care iti recomandam sa mergi, dar si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care au apelat la ajutorul sau.

Cat costa o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Oradea?

Inainte de a merge la cabinetul de chirurgie cardiovasculara in Oradea, te incurajam sa te informezi atent cu privire la tarifele practicate. Pentru a-ti usura munca, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel in care este inclus atat tariful, cat si rating-ul clinicii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spital Pelican
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Consultatie 300 Ron
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Aparaturi moderne
  • Act medical ireprosabil
  • Medici primari in chirurgie cardiovasculara
  • Diagnosticare precisa
  • Tratament adecvat
  • Nerespectarea programarilor
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Oradea?

Ai luat hotararea de a merge la un medic specializat in chirurgie cardiovasculara in Oradea pentru a-i solicita parerea cu privire la simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme? Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de servicii medicale la standarde ridicate de calitate, asa ca, in continuare, iti vom prezenta o unitate medicala apreciata si frecventata pentru serviciile calitative pe care le asigura pentru fiecare pacient in parte. Descopera mai multe in cele ce urmeaza:

Spital Pelican

Spitalul Pelican este o institutie medicala multidisciplinara din Oradea catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara. Echipa medicala este formata din dr. Mioara Cocora si dr. Dan Nechifor, medici primari in acest departament, cu o vasta experienta in diagnosticarea corecta si tratarea afectiunilor cardiovasculare. Avand la dispozitie cele mai noi generatii de valve mecanice si biologice, precum si valve stentless, sutureless, homogrefe, medicii au posibilitatea de a pune in aplicare un act medical ireprosabil, astfel incat fiecare pacient sa primeasca tratamentul corespunzator in functie de problema de sanatate cu care se confrunta.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara este de 300 lei.

Multi pacienti care s-au adresat acestei institutii medicale se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical. Departamentul de chirurgie cardiovasculara dispune de echipamente si aparaturi moderne, astfel incat actul medical desfasurat sa fie fara nicio greseala. De asemenea, tot in cadrul sau activeaza medici primari, cu o vasta experienta in diagnosticarea si tratarea corespunzatoare a pacientilor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, iar atitudinea personalului de la receptie este una distanta si rece.

Vezi parerile pacientilor despre Spital Pelican
Vezi Pareri

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la cabinetul de chirurgie cardiovasculara in Oradea pentru a solicita ajutorul unui medic cu o buna pregatire, dar nu stii catre care optiune sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa iei in considerare spitalul amintit anterior, unde vei fi tratat de medici primari, cu o vasta experienta in acest domeniu.