Meniu

Chirurgie cardiovasculara Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca transpiratia, senzatia de sufocare, picioarele umflate, senzatia de ameteala si tusea pot indica prezenta unei afectiuni de inima, caz in care trebuie sa te adresezi in cel mai scurt timp posibil cabinetului de chirurgie cardiovasculara din Targu Mures? Intr-o astfel de situatie, trebuie sa te asiguri ca iti verifici constant tensiunea arteriala fie la cabinetul medicului specialist, fie prin intermediul unui tensiometru pe care il poti achizitiona de la farmacie. In cazul in care te confrunti cu hipertensiune, cel mai indicat ar fi sa faci un set de investigatii, printre care sa se regaseasca si: hemoglobina glicozilata, colesterol total, trigliceride, LDL, HDL etc. De asemenea, in cazul in care de ceva timp te confrunti cu dureri toracice, cel mai bine ar fi sa faci o electrocardiograma prin care iti poti verifica activitatea inimii. De asemenea, doctorul iti poate indica si ecografia cardiaca.

Daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic chirurg cardiovascular din Targu Mures si nu stii exact care este cabinetul potrivit catre care iti poti indrepta atentia, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care este varianta pe care ti-o recomandam.  

Ce buget trebuie sa pregatesti pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Targu Mures?

Una dintre grijile pacientilor inainte de a se adresa cabinetului de chirurgie cardiovasculara in Targu Mures consta in tariful solicitat pentru o consultatie, astfel incat sa se prezinte pregatiti la programare. Pentru a evita orice dubiu, mai jos iti prezentam un tabel cu pretul practicat pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Galenus
Clinica-Verificata
350 Ron
  • Pret Consultatie 350 Ron
  • Amabilitate si profesionalism
  • Buna pregatire
  • Aparaturi de o performanta inalta
  • Diagnosticare corecta
  • Tratament corespunzator
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Targu Mures?

Iti este teama ca simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme pot indica prezenta unei afectiuni severe, asa ca ai decis sa mergi la medicul chirurg cardiovascular in Targu Mures pentru a-i solicita parerea? Atunci citeste cu atentie pana la finalul articolului pentru a afla care este clinica pe care o poti lua in considerare, dar si cat de multumite sunt celelalte persoane care au beneficiat de serviciile sale:

Centrul Galenus

Centrul Galenus este o unitate medicala cu specific multidisciplinar la care poti apela cu incredere daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Targu Mures. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Marius Mihai Harpa, sef de lucrari, medic specialist. Acesta a absolvit la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, iar ulterior si-a perfectionat activitatea prin intermediul anilor de practica in diverse unitati spitalicesti de prestigiu, dar si prin participarea la numeroase cursuri de specialitate si conferinte tematice. De asemenea, in aria sa de expertiza intra si chirurgia valvulara, coronariana, anevrisme de aorta, transplant de cord, patologia carotidiana. Avand la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, medicul asigura un diagnostic precis, dar si un tratament corespunzator pentru fiecare pacient in parte.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara este de 350 lei.

Amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia catre centrul Galenus. Fiind echipat cu aparaturi de o performanta inalta, pacientii au posibilitatea de a beneficia de o diagnosticare precisa, dar si de un tratament corespunzator. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Galenus
Vezi Pareri

Concluzii

Ai nevoie de parerea unui expert in chirurgie cardiovasculara in Targu Mures pentru a afla in ce stadiu se afla starea de sanatate a inimii tale? Atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatea medicala prezentata anterior pentru a beneficia de ajutorul unui medic cu o buna pregatire in domeniu.