Meniu

Chirurgie toracica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de chirurgie toracica in Constanta si nu stii unde sa te adresezi pentru un diagnostic corect si o interventie menita sa iti rezolve problema de sanatate legata de organele sau structurile din cavitatea toracica. Pentru ca nu intamplator ai gasit acest articol, te poti baza pe informatiile continute in el, intrucat sunt redactate pe baza unei documentari riguroase. 

Citeste textul pana la capat si afla unde trebuie sa mergi in Constanta pentru a fi examinat de un specialist in chirurgia toracica.

Cat costa o consultatie la chirurgie toracica in Constanta?

O consultatie la chirurgie toracica in Constanta este un serviciu accesibil pentru bugetul tau, mai ales ca nu se pune inca problema interventiei chirurgicale, a carei oportunitate o va stabili doar medicul. Cu toate acestea, este bine sa te pregatesti din timp si din punct de vedere financiar. Iata, in tabelul de mai jos, clinica spre care ai putea sa te indrepti si suma perceputa drept onorariu pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
275-550 Ron
  • Pretul Consultatiei variaza intre 275-550 Ron
  • Servicii de calitate
  • Act medical profesionist
  • Medici competenti si experimentati
  • Echipamente performante
  • Diversitate de investigatii si tratamente
  • Interventii chirurgicale de succes
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la chirurgie toracica in Constanta?

Chiar daca ai o singura optiune privind chirurgia toracica in Constanta, vrei sa te asiguri ca este o alegere buna si ca nu este nevoie sa mergi in alt oras pentru o consultatie si o eventuala interventie viitoare. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor clinicii, despre aparatura de care dispune, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Parcurge textul pana la final pentru a-ti putea formula propria parere. 

Ovidius Clinical Hospital

La Ovidius Clinical Hospital, serviciul de chirurgie toracica este disponibil in regim de spitalizare continua. Colectivul medical bine pregatit al sectiei este alcatuit din patru medici specialisti in chirurgie toracica, cu experienta in procedurile operatorii legate de patologia benigna si maligna a plamanului, a peretelui toracic, a pleurei (biopsii pleurale) si in bolile mediastinului (mediastinoscopii). Ovidius Hospital din Constanta este cel mai mare si modern spital privat din sud-estul tarii, dotat cu aparatura de ultima generatie, care implinește 10 ani de activitate la standarde inalte, in peste 30 de specializari medicale, puse la dispozitia pacientilor in regim de spitalizare de zi, spitalizare continua si in ambulatoriu.

Preturile pentru consultatia de chirurgie toracica variaza de la 275 de lei si pana la 550 de lei, in functie de medic. Pentru control vei plati de la 150 la 400 de lei.

Ovidius Clinical Hospital este o unitate medicala apreciata pentru calitatea serviciilor, actul medical profesionist, competentele si experienta medicilor, echipamentele performante, diversitatea de investigatii si tratamente, precum si pentru succesul interventiilor chirurgicale. Sunt si pacienti nemultumiti de atitudinea lipsita de amabilitate a personalului de la receptie si de timpul de asteptare, care uneori depaseste orele programate.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

Concluzii

Chirurgia toracica in Constanta este o specialitate bine reprezentata in mediul privat. Pacientii au acces aici la servicii de spitalizare la standarde inalte, la proceduri chirurgicale moderne si eficiente, executate de o echipa de medici de top. Vei putea solicita consultatii, controale, pleurezii, biopsii pleurale, mediastinoscopii si interventii de chirurgie pentru diverse afectiuni beningne sau maligne ale organelor si structurilor din cavitatea toracica.