Meniu

Chirurgie toracica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de chirurgie toracica in Timisoara si un medic bun care sa aiba competenta de a efectua o interventie de succes pentru organele si tesuturile din cadrul cavitatii toracice. Indiferent ca ai nevoie de o consultatie pentru evaluarea situatiei, fie de o operatie, este dificil sa intreprinzi o cercetare proprie pe o piata a serviciilor atat de dezvoltata precum cea din municipiul resedinta a judetului Timis.

In articolul de fata vei gasi un ghid util, pentru orientarea intre serviciile medicale de chirurgie din Timisoara, catre un medic specializat in chirurgia toracica.

Cat costa o consultatie de chirurgie toracica in Timisoara?

Poate ca nu este cel mai important aspect al unei consultatii de chirurgie toracica in Timisoara, insa ai nevoie sa cunosti pretul serviciului, pentru a te pregati din punct de vedere financiar pentru vizita la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor catre care ai putea sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dr. Tudor Mateescu
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic profesionist
 • Dedicat meseriei si pacientilor
 • Persoana blanda si empatica
 • Inspira incredere
 • Interventii incununate de succes
Dr. Aljobory Center
2 Clinica-Verificata
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Metode moderne de tratament
 • Interventii reusite
 • Aparatura de ultima generatie
Regina Maria
3
335 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 335 Ron
 • Act medical de nota 10
 • Tratamente eficiente
 • Medici profesionisti
 • Intarzieri in onorarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici si cabinete cu servicii de chirurgie toracica in Timisoara

Sanatatea si chiar viata pacientilor poate fi decisa de soarta unei interventii chirurgicale, de aceea iti doresti sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie inainte de a suna pentru o programare la un cabinet de chirurgie toracica in Timisoara. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea unitatilor medicale din top, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor, precum si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul pentru multe dintre intrebarile tale.

1. Dr. Tudor Mateescu

Dr. Tudor Mateescu este medic chirurg, specialist in chirurgie toracica si chirurgie generala, cu o bogata experienta clinica la spitalele publice din Timisoara, precum si in cadrul unor clinici private. Medicul trateaza prin abord chirurgical minim invaziv afectiuni ale plamanilor, pleurei si medastinului, executand atat interventii clasice de chirurgie toracica, chirurgie generala, cat si prin metoda laparoscopica. Medicul are competente si in chirurgia bariatrica, prin care se indeparteaza o portiune a stomacului persoanelor care sufera de obezitate. Chirurgul activeaza in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara, precum si in cadrul Centrului Medical Sfanta Maria din Timisoara.

O consultatie de chirurgie toracica la acest medic are pretul de 250 de lei.

Pacientii au o parere foarte buna despre activitatea medicului, pe care il considera un profesionist dedicat meseriei, preocupat de sanatatea celor care ii solicita ajutorul si expertiza medicala. De asemenea, cei tratati de dr. Mateescu spun ca este o persoana empatica, care isi abordeaza pacientii cu rabdare si blandete, ca inspira incredere, iar interventiile realizate sub bisturiul lui au fost incununate de succes.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Tudor Mateescu
Vezi Pareri

2. Dr. Aljobory Medical Center

Dr. Aljobory Medical Center este o clinica din Timisoara specializata in chirurgie toracica, cu servicii de tomografie computerizata, analize medicale si recuperare medicala pentru pacientii cu afectiuni respiratorii. Dr. Hazm Aljobory este medic primar in chirurgie toracica si pulmonara, cu o vasta experienta in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara. Centrul medical privat pe care l-a infiintat si pe care il coordoneaza este dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru investigatii si interventii chirurgicale complexe. Printre metodele inovative utilizate de dr. Hazm Aljobory in tratamentul pleureziilor se remarca interventia chirurgicala prin ghidaj tomografic.

Consultatia de chirurgie toracica in acest centru are pretul de 280 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea clinicii si recomanda serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, metodele moderne de tratament, interventiile reusite si aparatura de ultima generatie. Sunt si pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare.

3. Regina Maria

La cabinetul de chirurgie toracica de la Spitalul Premiere Regina Maria din Timisoara il vei gasi pe dr. Tudor Mateescu, medic specialist in chirurgie toracica si chirurgie generala, caruia te vei putea adresa pentru o consultatie de specialitate. Spitalul Premiere este cel mai mare spital privat din vestul tarii, un spital multidisciplinar cu o echipa medicala performanta si supraspecializata in ortopedie, chirurgie generala, neurochirurgie, chirurgie ginecologica, urologie, chirurgie vasculara, chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Spitalul face parte din reteaua privata de sanatate Regina Maria, care activeaza in Romania din anul 1995 si este prezenta azi in aproape toate orasele tarii cu policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize si centre de imagistica medicala.

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de chirurgie toracica vei plati aici 335 de lei, iar pentru o consultatie de urgenta vei achita suma de 600 de lei.

In ceea ce priveste serviciile acestui spital, parerile pacientilor sunt impartite. Printre aspectele favorabile mentionate in recenziile din mediul online se amintesc actul medical de nota 10, tratamentele eficiente si profesionalismul medicilor. Intarzierile in onorarea programarilor  si lipsa de solicitudine a personalului de la receptie sunt aspecte pe care clinica ar trebui sa le remedieze.

Concluzii

Specialitatea chirurgie toracica in Timisoara este reprezentata in cadrul unor clinici si cabinete de top, de catre medici chirurgi competenti, cu vasta experienta clinica si interventionala in spitalele publice din oras, precum si in clinicile private. Medicii executa proceduri chirurgicale clasice, dar si proceduri minim invazive de chirurgie, metoda laparoscopica sau metoda ghidajului tomografic pentru pleurezii. 

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre serviciile specializate de chirurgie toracica din Timisoara, cu siguranta iti va fi mai usor sa faci o alegere inspirata pentru sanatatea ta si rezolvarea problemelor medicale de care suferi.