Hernie hiatala Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unde poti sa te operezi de hernie hiatala in Buzau? In acest oras, nu sunt disponibile clinici care efectueaza interventia, insa pacientii pot sa apeleze la unul dintre cei mai buni medici din sfera chirurgiei generale. Poti sa afli mai multe despre el in acest articol, precum si tariful aferent unei consultatii initiale, in cadrul careia se verifica istoricul medical al pacientului, se explica interventia, riscurile si beneficiile asociate acesteia. 

Hernia hiatala este o afectiune in cazul careia operatia este singura solutie atunci cand tratamentul medicamentos nu functioneaza. In raport cu tipul herniei si posibilele complicatii, medicul chirurg decide cum se va desfasura tratamentul chirurgical si ce tehnica operatorie va fi abordata. Diagnosticul se pune de catre gastroenterolog sau un chirurg cu competenta in endoscopie digestiva, care pot prezenta pacientului si optiunile de tratament.

La ce medic sa apelezi daca vrei sa te operezi de hernie hiatala in Buzau?

Persoanele din Buzau pot sa apeleze la urmatorul medic, recunoscut pentru succesul interventiilor chirurgicale pe care le efectueaza, una dintre ele fiind operatia de hernia hiatala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Dr. Radu Motocu
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Consultatie 300 Ron
  • Act medical de inalta calitate
  • Profesionalism
  • Medic cu experienta vasta
  • Amabilitate
  • Rezultate conform asteptarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Optiuni de clinici pentru cei care vor sa se opereze de hernie hiatala in Buzau

Chiar daca in Buzau nu este disponibil acest serviciu, de tratament chirurgical pentru hernia hiatala, pacientii se pot adresa unuia dintre cei mai renumiti chirurgi din Cluj. Mai multe detalii despre el vei afla in prezentarea de mai jos:

Dr. Radu Motocu

Pacientii din Buzau pot sa apeleze la dr. Radu Motocu pentru operatia de hernie hiatala. Chiar daca trebuie sa se deplaseze din oras, acestia vor avea parte de un rezultat pe masura asteptarii, intrucat dr. Motocu este un nume de referinta in domeniul chirurgiei generale, fiind medic primar in aceasta specialitate si avand o formare profesionala solida. Acesta a dobandit experienta atat in tara, cat si in strainatate, iar pana la momentul de fata a efectuat peste 15.000 de interventii chirurgicale. Medicul colaboreaza cu o echipa de profesionisti, mizand pe oo abordare multidisciplinara. 

Pentru consultatia initiala, se va plati suma de 300 lei.

Dr. Radu Motocu este apreciat pentru calitatea actului medical de care este responsabil si pentru profesionalismul de care da dovada. Pacientii se declara multumiti de servicii si de rezultatele obtinute, motiv pentru care il recomanda pe dr. Motocu inclusiv persoanelor care locuiesc in afara Clujului, dar care isi doresc rezultate excelente pe partea de chirurgie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Radu Motocu
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru operatia de hernie hiatala, pacientii trebuie sa se deplaseze in afara Buzaului. Chiar daca in orasul lor procedura nu este momentan disponibila, acestia pot sa isi faca programare la medici renumiti la nivel national si sa beneficieze de un act medical inalt calitativ.