Hernie inghinala Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru interventia chirurgicala de hernie inghinala in Cluj, primul pas este sa alegi o clinica si un medic. Hernia inghinala poate sa apara din mai multe motive, cum ar fi tusea cronica, presiunea crescuta in interiorul abdomenului, sarcina, istoricul familial etc. Barbatii sunt mai expusi riscului de a dezvolta hernie inghinala, insa aceasta poate sa apara si la femei. 

Cateva dintre simptomele herniei inghinale sunt disconfortul sau durerea in zona inghinala, care se intensifica la ridicarea unor greutati, cand tusesti sau cand te apleci. De asemenea, persoanele care au aceasta afectiune vor observa o umflatura in zona inghinala. Hernia inghinala se trateaza pe cale chirurgicala si nu trebuie lasata netratata, deoarece va atrage complicatii. Astfel, pacientii sunt sfatuiti sa apeleze la interventia chirurgicala din timp, atunci cand hernia are dimensiuni mici.

Unde poti face operatia de hernie inghinala in Cluj?

Cluj este un oras renumit pentru numeroasele clinici medicale pe care le gazduieste, astfel ca va fi relativ usor sa gasesti un medic pentru efectuarea operatiei de hernie inghinala. In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici si medici, precum si tariful pentru o consultatie la medicul chirurg:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dr. Radu Motocu
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Experienta vasta
 • Interventii nedureroase si fara complicatii
 • Sprijin moral
Clinica VenArt
2
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti, amabili si implicati
 • Personal auxiliar bine organizat
 • Explicatii clare privind optiunile de tratament
 • Recuperare usoara
 • Tehnici operatorii avansate si aparatura performanta
Clinica Gynia
3
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate impecabila
 • Medici profesionisti
 • Empatie, atentie si amabilitate
 • Sustinere fata de pacient
 • Conditii foarte bune
MedLife Humanitas
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si respect fata de pacient
 • Ingrijiri medicale calitative
 • Explicatii detaliate privind interventia si recuperarea
 • Aparatura de top
 • Curatenie
GastroMed
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Amabilitate, intelegere si atentie
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Corectitudine in diagnostic
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici dintre care poti alege pentru operatia de hernie inghinala in Cluj

Medicul chirurg este cel care confirma diagnosticul de hernie inghinala, iar in Cluj profeseaza numerosi medici chirurgi renumiti pentru experienta si pentru succesul interventiilor pe care le efectueaza. In functie de pacient si de felul in care s-a format umflatura inghinala, pot fi necesare investigatii ca ecografia abdominala, RMN-ul sau CT-ul.

Mai jos poti vedea care sunt cei mai cautati medici pentru operatia de hernie inghinala:

1. Dr. Radu Motocu

La capitolul chirurgie generala, un nume de referinta in Cluj este dr. Radu Motocu, la care poti apela daca ai fost diagnosticat cu hernie inghinala. Cu peste 25 de ani de experienta, acesta a efectuat pana in momentul de fata aproximativ 15.000 de interventii chirurgicale si lucreaza alaturi de o echipa din care fac parte 5 medici profesionisti. Dr. Radu Motocu are o formare profesionala continua, pe care a conturat-o prin activitate medicala atat in tara, cat si in strainatate. Este medic primar in chirurgie generala si se bazeaza pe o abordare multidisciplinara, colaborand indeaproape cu alti medici pentru identificarea celor mai bune protocoale de tratament. 

Consultatia initiala costa 300 lei.

Dr. Radu Motocu este apreciat de pacienti pentru succesul interventiilor si pentru profesionalism. Acesta are experienta vasta si lucreaza alaturi de o echipa de specialisti, care sunt atenti la nevoile pacientului si la detaliile interventiilor. Pacientii spun ca operatiile la care au apelat au decurs fara probleme, fara dureri si fara complicatii. Intreaga echipa este alaturi de pacient si il sprijina, ceea ce ii ofera incredere si confort.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Radu Motocu
Vezi Pareri

2. Clinica VenArt

Pentru operatia de hernie inghinala, pacientii din Cluj se pot programa la Clinica VenArt. Aceasta unitate medicala a fost deschisa in anul 2013, cu obiectivul de a pune la dispozitia pacientilor interventii de chirurgie vasculara minim invazive. Pe parcursul anilor de activitate, lista de servicii a clinicii s-a extins considerabil, in prezent fiind disponibile diverse interventii chirurgicale. Echipamentele si materialele folosite in timpul operatiilor provin de la producatori de top din industria tehnicii medicale, iar echipa clinicii se afla intr-o formare profesionala continua, astfel incat sa ramana la curent cu cele mai noi tehnici operatorii.

Pretul unei consultatii este de 250-350 lei.

Foarte multi pacienti si-au relatat pe internet experienta avuta la Clinica VenArt din Cluj, iar parerile sunt pozitive. Conform acestora, medicii sunt profesionisti, rabdatori, amabili si implicati, iar personalul auxiliar este bine organizat. Pacientii primesc raspunsuri clare la orice intrebare privind interventia si li se explica toate optiunile disponibile. Recuperarea este usoara si nedureroasa. Serviciile sunt de calitate, iar clinica este una dintre cele mai moderne din tara, reunind o echipa medicala de exceptie. Se folosesc tehnici avansate de tratament si aparatura performanta, ceea ce ii face pe pacienti sa se simta in siguranta. 

3. Clinica Gynia

Clinica Gynia este o alta unitate medicala din Cluj unde te poti programa daca ai fost diagnosticat cu hernie inghinala si vrei sa afli care sunt optiunile de tratament. Cu peste 15 ani de activitate, aceasta clinica a pornit la drum cu scopul de a oferi o alternativa privata la serviciile de obstetrica si ginecologie, fiind deschis si un compartiment de chirurgie generala. Inca de la infiintare, misiunea clinicii a fost de a oferi servicii medicale complexe si de a se alinia la cele mai exigente cerinte cand vine vorba de calitatea actului medical.

Pretul unei consultatii este de 250 lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile Clinicii Gynia mentioneaza ca au avut parte de conditii hoteliere, de un act medical impecabil si de empatie din partea personalului, atent inclusiv la confortul emotional al pacientilor. Medicii sunt profesionisti desavarsiti, amabili, rabdatori si grijulii. Atitudinea calma si sustinerea fata de pacient ii fac pe cei care trec prin interventii chirurgicale sa se simta increzatori si confortabil. Totusi, exista si cateva pareri mai putin pozitive, de la persoane care spun ca programarile nu se respecta si ca preturile sunt destul de mari.

4. Spitalul MedLife Humanitas

La Spitalul MedLife Humanitas din Cluj, operatia de hernie inghinala este una dintre interventiile chirurgicale care figureaza pe lista de servicii. In mare parte, activitatea acestui spital consta in oferirea de tratamente chirurgicale, dar sunt disponibile si servicii din specialitati medicale care sustin activitatea chirurgicala, cum ar fi ortopedia si traumatologia, urologia si neurologia. Aici profeseaza o echipa de medici capabila sa preia cazuri dintre cele mai complexe si se lucreaza in regim multidisciplinar, astfel incat patologiile complicate sa fie gestionate si tratate cu succes. Calitatea actului medical este sustinuta atat de expertiza echipei medicale, cat si de folosirea unor dotari de ultima generatie, prezente in cabinetele de consultatii si in blocul operator. In departamentul de chirurgie generala profeseaza un colectiv format din medici primari si medici specialisti care efectueaza o gama vasta de interventii chirurgicale. 

Pentru consultatia initiala, se va plati suma de 300 lei.

Calitatea actului medical este la superlativ, potrivit pacientilor care au trecut pragul acestui spital. Cateva dintre calitatile atribuite personalului sunt profesionalismul, amabilitatea, respectul fata de pacient, rabdarea si preocuparea pentru starea de bine a pacientului. Oamenii spun ca au beneficiat de ingrijiri calitative din partea asistentelor, care sunt atente si grijulii. De asemenea, medicii explica in detaliu inca de la prima programare in ce consta operatia, care sunt costurile si cum decurge interventia. Se foloseste aparatura de top, iar spitalul este curat si ingrijit. 

5. GastroMed

Topul celor mai bune clinici din Cluj pentru operatia de hernie inghinala este completat de Clinica Gastro Med, un centru medical dedicat gestionarii si tratamentului afectiunilor gastroenterologice si bilio-pancreatice. Corpul medical este format din medici cu experienta vasta, care au la dispozitie resurse tehnice de inalta calitate si care pun accent pe precizia in diagnostic, pe eficienta actului medical si pe identificarea solutiei potrivite in cazuri complexe. In departamentul de chirurgie, activitatea este coordonata de catre dr. Radu Seicean, medic primar care efectueaza interventii de chirurgie herniara si nu numai. Cu peste 2 decenii de experienta in chirurgia generala si digestiva, acesta si-a consolidat cunostintele si pregatirea prin zecile de cursuri de specializare si stagii de perfectionare la care a participat in tara si in strainatate.

Pentru o consultatie la dr. Radu Seicean, tariful este de 300 lei. 

Clinica Gastro Med se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care sustin ca medicii pe care i-au intalnit sunt profesionisti, atenti, intelegatori si amabili. Pacientii sunt primiti calduros inca de la receptie, iar cadrele medicale se asigura ca acestia primesc toate informatiile cu privire la procedura, diagnostic si recuperare. Corectitudinea in diagnostic, eficienta in comunicare si calitatea serviciilor sunt principalele motive pentru care pacientii recomanda aceasta clinica, unde declara ca s-au simtit in siguranta. Ca dezavantaje, cateva persoane subliniaza faptul ca programarile lor au fost decalate cu zeci de minute.

Concluzii

Este important sa alegi o clinica medicala din Cluj renumita pentru calitatea serviciilor atunci cand ai nevoie de tratament adecvat pentru hernia inghinala. Acest oras sta foarte bine la capitolul ingrijilor medicale, fiind disponibili numerosi medici cu experienta la care poti sa apelezi pentru interventia chirurgicala de hernie inghinala. De asemenea, clinicile prezentate anterior sunt moderne si au in dotare aparatura performanta.