Acid hialuronic buze Ploiesti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul in care se afla singurul hipodrom de trap din tara nu este doar un loc cu o cultura bogata si cu o istorie si mai bogata, ci este un oras in care ai ocazia de a gasi o multime de clinici dedicate medicinei estetice care folosesc tratamente pe baza de acid hialuronic in Ploiesti la preturi accesibile.

Clinicile din Ploiesti care folosesc acidul hialuronic in tratamentele de specialitate pentru eliminarea anumitor imperfectiuni fie la nivelul tenului, fie la nivelul pielii in general, sunt disponibile intr-un numar generos, astfel incat clientii sa o aleaga pe cea care li se potriveste. Daca si tu te numeri printre persoanele are sunt in cautarea unei astfel de clinici, citeste in continuare si descopera variante sigure.

Unde poti merge pentru a-ti efectua un tratament cu acid hialuronic in Ploiesti?

Porii dilatati, petele pigmentare, ridurile si liniile fine sunt doar cateva dintre problemele cu care te poti confrunta in cazul in care tenul tau nu este hidratat in mod corespunzator; din fericire, poti apela oricand la clinicile care folosesc tratamente pe baza de acid hialuronic in Ploiesti la preturi accesibile. Despre acidul hialuronic s-au scris o multime de studii care ii releva rolul benefic asupra esteticului tenului si asupra sanatatii generale corporale.

Astfel, daca te-ai hotarat si tu sa mergi la o astfel de clinica, dar nu stii catre care sa orientezi, poti lua in considerare variantele prezentate in randurile de mai jos.

1. Pure Clinique

Pure Clinique este o clinica dentara, localizata in Ploiesti, care, pe langa serviciile stomatologice, ofera si servicii de estetica faciala, in care se folosesc tratamente pe baza de acid hialuronic. Acesta este folosit, in principiu, pentru ameliorarea aspectului ridurilor faciale si pentru redarea volumului dorit al buzelor.

Servicii si tarife:

• acid hialuronic Saypha Volume – 180 €;
• acid hialuronic Teosyal Kiss – 220 €;
• acid hialuronic Teosyal Ultra deep – 230 €;
• acid hialuronic Teosyal Deep – 200 € etc.

2. Ramo Clinique

Ramo Clinique este un salon de infrumusetare din Ploiesti in care se utilizeaza o multime de tratamente si proceduri folosite in scop estetic, prin intermediul carora se obtin rezultate de lunga durata. In cadrul acestor tratamente se utilizeaza si acidul hialuronic, cu scopul de a ameliora aspectul neplacut al ridurilor formate pe ten si de a reda un volum generos buzelor.

Servicii si tarife:

• acid hialuronic Juvederm – 550 lei (0,55 ml – cantitate de acid);
• acid hialuronic Revolax – 500 lei (1,1 ml – cantitate de acid);
• acid hialuronic Regenovue – 500 lei (1,1 ml – cantitate de acid).

3. Anisia Skin & Laser Clinic

Anisia Skin & Laser Clinic este amplasat in Ploiesti si este un centru de infrumusetare in care se utilizeaza tratamente si proceduri eficiente in redarea aspectului placut din punct de vedere estetic atat la nivelul fetei, cat si la nivelul corpului. Tratamentele de filling sunt pe baza de acid hialuronic si sunt folosite pentru eliminarea cu succes a ridurilor. Pretul injectarii intregii fete costa doar 2400 lei si sunt folositi 2,4 ml de acid hialuronic.

Prin urmare, acidul hialuronic ofera beneficii incantatoare la nivelul pielii, hidratand-o in mod corespunzator si regenerand-o. Astfel, daca esti in cautarea unei clinici din Ploiesti care sa iti puna la dispozitie astfel de tratamente, poti lua in considerare variantele prezentate in randurile de mai sus.