Injectare Acid Hialuronic Cearcane Pret

Injectare Acid Hialuronic Cearcane Pret

Aparitia pungilor sub ochi poate fi de-a dreptul neplacuta, oferindu-i tenului senzatia constanta de oboseala chiar si dupa un somn odihnitor, astfel, cei care vor sa apeleze la optiunea injectarii acidului hialuronic pentru cearcane la pret avantajos, pot lua in considerare clinicile locale. Datorita extinderii domeniului de medicina estetica, se pot gasi in multe orase din Romania clinici specializate in aplicarea sau injectarea adecvata a acidului hialuronic.

In ce consta injectarea acidului hialuronic pentru cearcane: pret, beneficii

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de serviciul de injectare a acidului hialuronic pentru cearcane la pret accesibil, pot lua in considerare clinicile locale, care presteaza astfel de servicii, insa, mai inainte de toate, trebuie sa se cunoasca si beneficiile care se obtin odata cu aplicarea acestui tratament, printre care se numara:

  • proprietati puternic hidratante – pielea are nevoie sa fie hidratata in mod constant pentru a avea in continuare elasticitatea de care are nevoie pentru a fi mentinuta tanara, insa, oricat de multe produse hidratante s-ar folosi, tot acidul hialuronic se dovedeste a fi cea mai buna solutie care activeaza pe termen lung;
  • potrivit pentru orice tip de piele – acidul hialuronic este o metoda de umplere a cearcanelor la pret avantajos care poate fi folosita pentru orice tip de piele, hidratand-o si hranind-o adecvat, astfel incat sa fie sanatoasa;
  • protejeaza pielea – unele cercetari arata ca acidul hialuronic poate avea proprietati antioxidante si antiinflamatorii, chiar si atunci cand este aplicat local, regenerand cu succes pielea si vindecand-o de anumite rani;
  • intinereste tenul – este posibil ca acidul hialuronic aplicat la suprafata pielii sub forma de crema sau ser sa nu elimine toate semnele imbatranirii, dar acidul hialuronic injectabil este mult mai benefic si ofera rezultate satisfacatoare.

Cat dureaza efectul de injectare a acidului hialuronic pentru cearcane la pret convenabil?

Inainte de a se aplica aceasta substanta, este important sa se cunoasca si care este durata efectelor pozitive oferite de injectarea acidului hialuronic pentru cearcane. Procedura mai poarta denumirea si de filler dermic pentru cearcane sau de umplere dermica in zona ochilor.

Rezultatele oferite de injectarea acidul hialuronic sunt imediate, fiind unul dintre cele mai populare fillere dermice. Pentru ca este o componenta naturala a pielii, exista un risc foarte scazut sa se manifeste reactii adverse sau alergice.

Juvederm si Restalyne sunt cele mai populare fillere dermice pe baza de acid hialuronic, introduse in stratul dermic prin metoda injectarii. Intregul proces dureaza in general mai putin de o ora. Desi nu este confortabil in intregime, nu este o procedura dureroasa.

Dezavantajul cel mai mare, ca in cazul tuturor fillerurilor dermice, este ca rezultatele nu sunt permanente. Pielea va absorbi in cele din urma tot acidul hialuronic integrat si procedura va trebui sa fie reluata dupa 6 sau 18 luni, in functie de recomandarile oferite de specialist.

Prin urmare, cei care vor sa apeleze la metoda injectarii acidului hialuronic pentru eliminarea cearcanelor si pentru estomparea ridurilor, se vor bucura de efecte rapide si de durata, insa, dupa o anumita perioada stabilita cu medicul dermatolog, este necesar ca procedura sa fie repetata.