Blefaroplastie inferioara pret

Blefaroplastie inferioara pret

Cand se gandesc la o interventie estetica, unul dintre principalele criterii pe care oamenii le iau in considerare este pretul, astfel ca daca ai nevoie de o procedura de blefaroplastie inferioara, pretul difera in functie de tipul interventiei ales.

De asemenea, mai sunt si alti factori care contribuie la stabilirea pretului pentru o astfel de interventie, dar avantajele pe care blefaroplastia le ofera pot fi mai importante chiar si decat riscurile asociate acesteia.

Blefaroplastie inferioara – pretul si factorii care il influenteaza

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de interventia de blefaroplastie inferioara, pretul, este influentat de o serie de factori, care au rolul de a diferentia atat actul medical, cat si procedura folosita.

De exemplu, cum exista diferente la modul in care se realizeaza o interventie estetica de blefaroplastie la pleoapa inferioara fata de cea pentru pleoapa superioara, la fel este si in cazul blefaroplastiei inferioare chirurgicale sau nechirurgicale. Daca in cazul interventiei chirurgicale complexitatea si durata de realizare este mai mare decat in cazul blefaroplastiei minim invazive, si pretul primului tip de interventie este mai mare decat in cazul celei de-a doua.

De asemenea, tehnicile si aparatura medicala, precum si experienta si notorietatea medicului sau clinicii in care se realizeaza procedura de blefaroplastie inferioara au o influenta puternica asupra costurilor acestei interventii. De aceea, si preturile difera de la o clinica la alta, dintr-un oras in altul, cu toate ca nu exista variatii foarte mari.

Blefaroplastie inferioara – pretul si riscurile interventiei

Cand se decid sa isi faca o operatie de blefaroplastie inferioara, pretul este numai unul dintre criteriile pe care oamenii ar trebui sa le ia in calcul. Un alt criteriu la fel de important sunt si riscurile asociate unei astfel de interventii estetice.

O interventie chirurgicala de blefaroplastie presupune riscuri pe care orice alt tip de interventie chirurgicala le are, de la o sangerare excesiva si producerea unor hematoame, pana la posibilitatea dezvoltarii sau contactarii unor infectii.

Dar aceasta interventie realizata in apropierea ochilor, mai precis la pleoape, presupune si alte riscuri specifice, cum ar fi tulburarea secretiei lacrimale, ducand astfel la uscaciunea ochilor, cicatrici inestetice, conjunctivita, ectropionul – pozitionarea pleoapei inferioare mai jos decat globul ocular – sau chiar alterarea vederii.

Pentru a evita toate aceste riscuri, este foarte important ca procedura de blefaroplastie inferioara sa fie realizata numai de medici specialisti si cu experienta.

Avantaje blefaroplastie inferioara: pretul si intinerirea

In ceea ce priveste avantajele de care te poti bucura daca decizi sa faci o operatie de blefaroplastie inferioara, pretul este numai unul dintre acestea. De la recuperarea relativ rapida – in functie de tipul de interventie, chirurgicala sau nechirurgicala – la efectele de durata, care pornesc de la un an si pot tine pana la 15 ani, toate sunt beneficii oferite de o astfel de interventie.

In plus, prin intermediul blefaroplastiei poate fi marit campul vizual si eliminate unele riduri, ducand astfel la un reintinerirea fetei.

Prin urmare, daca alegi un medic experimentat, care sa poata realiza in siguranta procedura de blefaroplastie inferioara, pretul este mai putin important, decat efectele pe care le poti obtine.