Meniu

Chirurgie plastica Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza o interventie de chirurgie plastica in Bacau si nu stii de unde sa incepi cautarea unei clinici care sa iti asigure o interventie reusita, care sa iti imbunatateasca aspectul fizic, si accesul la un medic in care sa ai incredere, astfel incat sa iti lasi fata sau corpul pe mainile sale. Acest articol va constitui punctul tau de plecare in demersul de cercetare pe piata serviciilor medicale si iti va lamuri o serie de necunoscute legate de activitatea clinicilor in care functioneaza cabinete de chirurgie plastica in orasul tau.

In functie de operatia pe care o doresti, te vei putea adresa unei clinici de chirurgie estetica din Bacau dupa ce parcurgi randurile de mai jos, in care vei gasi o prezentare a unitatilor medicale de top din oras, in care activeaza chirurgi plasticieni cu experienta.

Ce optiuni ai pentru chirurgie plastica in Bacau?

Atunci cand vrei sa faci o operatie care vizeaza aspectul tau estetic, nefiind o urgenta medicala, alegerea medicului si a clinicii de chirurgie plastica din Bacau este strict la latitudinea ta si cu atat mai mult vrei sa faci cea mai inspirata alegere. Ai toate sansele sa obtii rezultatul asteptat la unul/una dintre cabinetele si clinicile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gemene
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si grija fata de pacient
 • Explicatii detaliate ale procedurilor
 • Interventii reusite
 • Ingrijire postoperatorie riguroasa.
Hyron Ars Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic bun si grijuliu fata de pacienti
 • Implicare profunda in actul medical
 • Amabilitatea personalului clinicii
 • Interventii chirurgicale cu rezultate bune
Anastasios
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare fata de pacienti
 • Personalul de la receptie este amabil
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de chirurgie plastica in Bacau

Atunci cand alegi o clinica sau un cabinet de chirurgie plastica in Bacau, te va interesa cu siguranta sa afli informatii despre calitatea serviciilor, medici, dotari, preturile practicate si parerile pacientilor tratati acolo. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la mare parte dintre intrebarile tale.

1. Dr. Gemene Ioana

Dr. Ioana Gemene este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si ofera o gama variata de interventii complexe pentru fata, sani, silueta si zona intima: rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, augmentare mamara, lifting mamar, reductie mamara, ginecomastie, abdominoplastie, lipoaspiratie, lifting coapse si brate, labioplastie. Experienta rezidentiatului la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti a fost completata cu un an de fellowship la Clinica de chirurgie estetica „Laclinic” din Montreux – Elvetia. In Bacau, doctorita poate fi gasita pentru consultatii si operatii la Cronos Med (Clinica Medical Service) si la Dermaclas Clinic.

Pretul unei consultatii de chirurgie plastica este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza ca dr. Gemene este un medic profesionist, amabil, care ofera sfaturi si explicatii detaliate asupra procedurilor pe care urmeaza sa le efectueze, urmarind permanent evolutia pacientului si recuperarea postoperatorie, iar rezultatele interventiilor sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gemene Ioana
Vezi Pareri

2. Hyron Ars Medica

La Hyron Ars Medica, clinica specializata in chirurgie plastica, siguranta si confortul pacientilor sunt prioritare, aspect reflectat si in calificarea personalului, alcatuit din medici primari chirurgi plasticieni si anestezisti, medici specialisti de laborator, biochimisti si cadre medii cu studii postliceale. Dr. Iulian Ghimis si colaboratorii sai ofera solutii chirurgicale si procedee alternative pacientilor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul estetic: lifting facial, blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie, implant mamar, mastopexie, reductia mamara, reconstructie mamara, liposuctie, abdominoplastie, brahioplastie si lifting de fese. Dr. Ghimis este medic primar chirurgie plastica, doctor in medicina, in prezent seful sectiei de profil din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, membru al Asociatiilor Romana, Europeana si Internationala de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica.

O consultatie la acest medic te va costa 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici si considera ca dr. Ghimis este un medic bun si grijuliu fata de pacienti, implicat profund in actul medical, ca personalul de la Hyron Ars Medica este amabil, iar interventiile chirurgicale au avut rezultatul asteptat.

3. Anastasios

Sectia de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Estetica a Centrului Medical Anastasios din Bacau pune la dispozitia pacientilor proceduri chirurgicale estetice, chirurgia tumorilor cutanate si subcutanate, interventii de refacere dupa traumatisme, infectii, cicatrici inestetice si alte proceduri specifice. Operatiile sunt realizate de dr. Eduard Gemene si de dr. Yusef Sallum, medici specialisti chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Clinica Anastasios din Bacau este un centru medical multidisciplinar de ultima generatie dotat cu cea mai noua tehnologie si un personal alcatuit din peste 30 de medici bine pregatiti, asistente medicale, secretare si personal auxiliar, pentru a raspunde nevoilor de sanatate ale bacauanilor.

Pretul unei consultatii la chirurgie plastica este de 170 de lei la aceasta clinica.

Prin intermediul recenziilor de pe Google, pacientii se declara multumiti de experienta avuta la Clinica Anastasios. Ei spun ca serviciile sunt excelente, medicii profesionisti, empatici si rabdatori fata de pacienti, ca personalul de la receptie este plin de solicitudine, iar tratamentele recomandate si efectuate de medici au fost eficiente.

Concluzii

Nu este nevoie sa te deplasezi in alt oras pentru o interventie de chirurgie plastica, la Bacau operatiile reparatorii sau estetice efectuandu-se cu succes la una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai sus. Asa cum ai putut chiar tu sa constati in urma lecturii articolului de fata, chirurgii plasticieni din oras sunt bine pregatiti, au biografii impresionante si pun la dispozitia pacientilor toata gama de interventii de imbunatatire a aspectului fizic, fie ca este vorba despre refacerea in urma unor traume fizice sau de corectarea unor aspecte care pot fi imbunatatite in scop estetic.

Decizia de a alege clinica sau medicul din Bacau spre care sa te indrepti pentru o operatie estetica tine de multe considerente, insa cele mai importante, legate de medici, calitatea serviciilor si opinii ale unor pacienti aflati candva in situatia ta iti vor fi cu siguranta de folos.