Chirurgie plastica Bacau

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Cu o istorie de peste 600 de ani, Bacaul este un oras in care vechiul si noul se imbina armonios, cu atractii turistice legate atat de trecut, muzee, case memoriale si biserici, cat si obiective moderne, de la parcuri, catedrale impunatoare si pana la centre comerciale si locuri destinate distractiei. Municipiul din judetul cu acelasi nume poate fi si locul unde poti merge pentru a beneficia de servicii de chirugie plastica. In Bacau gasesti medici cu experienta in aceasta ramura a chirurgiei pusa in slujba esteticii, pentru a oferi persoanelor interesate posibilitatea obtinerii celei mai frumoase variante a lor si corectarea imperfectiunilor.
Chirurgia plastica este o ramura a chirurgiei care se ocupa cu reconstructia sau modificarea unei parti a corpului. Obiectul de activitate al chirurgilor din aceasta specializare poate fi impartit in chirurgie reparatorie, care are ca obiectiv refacerea unui segment al trupului dupa accidente, si chirurgie estetica, care are ca scop modificarea aspectului unui element al fizionomiei sau corpului persoanei.

Unde poti merge la un specialist in chirurgie plastica in Bacau?

Daca doresti sa refaci o anumita parte a corpului distrusa ori lezata, sa elimini anumite cicatrice inestetice sau sa redai functionalitatea optima a unui segment al corpului, Bacaul poate fi pe lista optiunilor tale in ceea ce priveste posibilitatea gasirii unui chirurg plastician care sa iti rezolve problema. De asemenea, daca ai o nemultumire legata de aspectul tau, pe care ai vrea sa il imbunatatesti printr-o interventie chirurgicala, poti apela la serviciile unui specialist in chirurgie estetica in Bacau.
In municipiul-resedinta al judetului Bacau exista clinici medicale care ofera servicii de calitate pacientilor, in diverse ramuri ale medicinei, iar chirurgia plastica este printre specializarile disponibile aici. Un top al clinicilor care ofera posibilitatea unei interventii chirugicale in scop reparatoriu sau estetic iti poate fi de ajutor.

1. Chirurgie plastica – Cronos Med

Clinica din Bacau face parte dintr-o retea specializata care ofera pacientilor servicii de chirurgie plastica si reparatorie, cu proceduri precum rinoplastie, augmentare mamara, mastopexie, blefaroplastie, liposculptura 4D, oroplastie, lifting cu fire Infinite-Thread.
Fondatorul grupului de clinici Cronos Med este dr. Constantin Stan, medic primar Chirurgie estetica, plastica si reconstructiva, chirurg cu renume international, cu peste trei decenii de experienta si peste 11.000 de interventii chirurgicale. La centrul din Bacau, pacientii pot beneficia de serviciile altor patru medici specialisti in chirurgie plastica.
Pretul unei consultatii initiale este de 200 lei.

2. Chirurgie plastica reconstructiva si estetica – Centrul Anastasios Bacau

Specialitatea Chirurgie Plastica de la aceasta clinica din Bacau ofera pacientilor atat proceduri estetice, dar si reparatorii in probleme cauzate de tumori, traumatisme, infectii, cicatrice inestetice si alte situatii.
Cei doi chirurgi ai centrului din Bacau, dr. Eduard Gemene si dr. Yusef Sallum, sunt specialisti in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.
O consultatie initiala la unul dintre cei doi specialisti in chirurgie plastica are pretul de 150 lei.

3. Chirurgie plastica – Hyron Ars Nova

Centrul din Bacau ofera pacientilor o gama larga de interventii chirurgicale pentru fata, sani si alte zone ale corpului, cu scop estetic, reparatoriu sau reconstructiv.
La aceasta clinica pacientii beneficiaza de serviciile si experienta dr. Iulian Ghimis, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.
Pentru o rinoplastie, pacientul va achita suma de 1800 euro. Acelasi tarif se percepe pentru o marire a sanilor prin lipotransfer.
Bacaul, cunoscut romanilor si ca orasul lui Bacovia, este, asadar, si orasul unor chirurgi plasticieni cu experienta si rezultate remarcabile in interventiile care au ca scop corectarea unor defecte si imbunatatirea aspectului pacientilor.