Chirurgie plastica Baia Mare

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Cand se vorbeste despre Maramures, primele imagini care vin in minte sunt cele cu celebra mocanita sau cu portile masive, din lemn sculptat, specifice gospodariilor din aceasta regiune, numai ca oamenii ar trebui sa se gandeasca si la interventiile de chirurgie plastica din Baia Mare, deoarece siguranta si rezultatele procedurilor efectuate de medicii din zona sunt unele dintre cele mai bune.
Pentru acest lucru, medicii plasticieni au investit foarte mult atat in propria instruire si specializare, care nu se termina niciodata, cat si in dotarea clinicilor in care isi desfasoara activitatea cu aparatura medicala de ultima generatie. De aceea, persoane din intregul judet, dar si din imprejurimi, apeleaza la medicii chirurgi plasticieni din Baia Mare pentru corectarea imperfectiunilor de care nu sunt multumiti.

La ce clinici de chirurgie plastica din Baia Mare pot merge doritorii?

Raportandu-se la marimea orasului, numarul de clinici de chirurgie plastica din Baia Mare nu este unul foarte mare. Cu toate acestea, cei care apeleaza la astfel de proceduri si interventii chirurgicale sunt tot mai multi.
Acest lucru se datoreaza mai multor motive, de la dorinta oamenilor de a arata cat mai bine si de la promovarea intensa a unor modele in mass-media, pana la preturile avantajoase pe care le au, in prezent, serviciile si interventiile de chirurgie plastica din Baia Mare, datorita carora tot mai multi oameni isi permit sa apeleze la astfel de proceduri de infrumusetare si reintinerire.
Cei care doresc sa se supuna unei interventii estetice in Maramures, pot apela la urmatoarele clinicii de chirurgie plastica:

1. Clinica Cosmedica

Clinica Cosmedica este o clinica de chirurgie plastica din Baia Mare care este recunoscuta la nivel national. Acest lucru se datoreaza interventiilor chirurgicale de inalta calitate si a profesionalismului echipei medicale, care pune accent pe pacienti, atat din punct de vedere al sanatatii si sigurantei, cat si pentru informarea acestora.
In plus, transparenta care caracterizeaza aceasta clinica de chirurgie plastica se reflecta si in preturile practicate de Cosmedica, preturi care sunt unele competitive, deci avantajoase pentru pacienti.

2. Clinica Victoria Classestet

Serviciile medical disponibile in cadrul clinicii Victoria Classestet provin din mai multe specialitati medicale, de la chirurgie estetica si plastica, la dermatologie si pneumologie, precum si ozonoterapie.
Persoanele care doresc sa beneficieze de unele dintre cele mai moderne si performante interventii de chirurgie plastica din Baia Mare pot apela cu incredere la aceasta clinica, mai ales ca si preturile pentru aceste servicii sunt unele foarte bune.

3. Euromedica Hospital

Euromedica Hospital este primul spital privat din Maramures, iar portofoliul de servicii al acestuia cuprinde o mare varietate de specialitati medicale, inclusiv servicii de chirurgie plastica. De asemenea, spitalul permite pacientilor sai sa se bucure de unele servicii medicale gratuite sau compensate, ca urmare a colaborarii cu CAS.
Astfel ca indiferent ce tip de interventie specifica chirurgiei plastice si-ar dori in Baia Mare, pacientii vor gasi o solutie in cadrul Euromedica Hospital, cu ajutorul medicului plastician dr. Pruna Marius Emil.

In concluzie, serviciile de chirurgie plastica din Baia Mare sunt numeroase si vaste, clinicile medicale incercand sa puna la dispozitia pacientilor lor orice tip de tratament sau interventie de specialitate.