Meniu

Chirurgie plastica Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de motivul pentru care cauti o clinica sau un cabinet cu servicii de chirurgie plastica, Baia Mare este orasul in care poti merge cu incredere pentru operatia de reconstructie sau de imbunatatire a aspectului fizic. Tot mai multe persoane nemultumite de trasaturile fetei sau de silueta lor apeleaza la proceduri de infrumusetare si intinerire, iar chirurgii plasticieni sunt pregatiti sa le indeplineasca visurile, cu ajutorul celor mai moderne tehnici medicale de interventie.

Poti fi si tu una dintre aceste persoane si ai putea beneficia de o operatie de chirurgie estetica in Baia Mare, prin care sa iti schimbi in bine intreaga existenta. Afla care sunt cele mai bune clinici, din articolul de mai jos si spre care dintre ele ar trebui sa te indrepti pentru interventia dorita.

Ce optiuni ai pentru chirurgie plastica in Baia Mare?

Chirurgia plastica din Baia Mare este practicata la standarde inalte la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos, iar rezultatele interventiilor au bucurat de-a lungul existentei lor pe piata serviciilor medicale din oras, mii de pacienti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cosmedica
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Dr. Mihai Chertif este un profesionist desavarsit
 • Pacientii primesc explicatii cu rabdare si intelegere
 • Rezultatele interventiilor au adus schimbari in bine in viata pacientilor
Victoria Classestet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si daruiti meseriei
 • Amabilitatea si rabdarea fata de pacienti
 • Aparatura de noua generatie
 • Mediul curat si modern
Euromedica
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Spital la standarde inalte
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Conditii de spitalizare bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de chirurgie plastica din Baia Mare

Atunci cand vrei sa alegi o clinica buna pentru o interventie de chirurgie plastica in Baia Mare, vrei dori sa afli mai multe detalii pe care sa se bazeze o decizie inspirata si rationala. Sectiunea urmatoare a articolului iti pune la dispozitie informatii bine documentate despre serviciile clinicilor, medicii care opereaza in cadrul lor, preturile practicate si parerile pacientilor care au fost consultati si tratati in cabinetele medicale de aici.

1. Cosmedica

Cosmedica Baia Mare se recomanda pe piata serviciilor medicale ca prima si singura clinica privata din tara care acopera toata specialitatea de chirurgie plastica. Infiintata in 2002, clinica dispune in prezent de 22 paturi, din care 20 paturi de spitalizare continua si 2 paturi de spitalizare de zi, si efectueaza peste 1000 de interventii anual. Dr. Costache Chertif, fondatorul clinicii, este medic primar chirurgie plastica si reconstructiva, doctor in medicina, cu peste 30 de ani de experienta in lucrul cu pacientii. Fiul acestuia, dr. Mihai Chertif, este medic specialist in aceeasi ramura medicala.

Tarifele procedurilor chirurgicale si nechirurgicale sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie vei plati suma de 200 de lei.

Pacientii au pareri foarte bune despre acesta clinica. Ei spun, prin intermediul recenziilor, ca serviciile sunt excelente, ca medicul Mihai Chertif este un profesionist desavarsit si ca inspira incredere pacientilor, ca ofera explicatii cu rabdare si intelegere. Totodata, multi declara ca rezultatele interventiilor le-au schimbat viata in bine.

Vezi parerile pacientilor despre Cosmedica
Vezi Pareri

2. Victoria Classestet

Clinica Victoria Classestet are in oferta de servicii chirurgie plastica si estetica, dermatologie, pneumologie si ozonoterapie. Procedurile estetice efectuate aici – rinoplastie, blefaroplastie, lipolifting facial, implant de par FUE, injectari botox si filere, terapie vampir PRP, mezoterapie, peeling chimic – fac ca acest centru medical sa fie cunoscut drept clinica de estetica in Baia Mare. Dr. Flavia Ioana Ont este medic specialist chirurgie plastica, estetica, microchirurgie reconstructiva si are competente dovedite prin atestate de la cursuri practice efectuate in Turcia si Romania, pentru tehnica FUE de implant de par.

Preturile serviciilor sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie de chirurgie plastica va trebui sa achiti 150 de lei.

Pacientii clinicii si-au exprimat parerea despre prestatiile de aici prin recenziile scrise pe Google. Sunt apreciate serviciile de calitate, medicii profesionisti si daruiti meseriei, amabilitatea si rabdarea cu care au fost intampinati, aparatura de noua generatie si mediul curat si modern in care au fost consultati si tratati.

3. Euromedica

La sectia de Chirurgie plastica a Spitalului Euromedica activeaza dr. Marius-Emil Pruna, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, cu o vasta experienta in Franta si in Romania, care realizeaza interventii de chirurgie reconstructiva, proceduri de chirurgie estetica (marire de sani, reconstructii, plastii), injectii cu botox si acid hialuronic, in conditii de siguranta pentru pacienti si discretie maxima. Euromedica Hospital Baia Mare este un spital privat din Maramures, infiintat in anul 2006 si dispune de o oferta bogata si diversa de servicii clinice, spitalicesti si paraclinice.

Pretul consultatiei la cabinetul de chirurgie plastica este de 170 de lei.

Pacientii consemneaza experiente multumitoare fata de activitatea Spitalului Euromedica. Recenziile mentioneaza ca este o unitate medicala la standarde inalte, cu personal profesionist si amabil, medici tineri si bine pregatiti. Cei care au apelat la serviciile cu internare spun ca au beneficiat aici de conditii de spitalizare bune.

Concluzii

Fie ca esti din Maramures, fie ca locuiesti in alta zona a tarii, poti merge cu incredere catre una dintre clinicile de top cu servicii de chirurgie plastica din Baia Mare. Medicina se practica aici la standarde inalte, de catre chirurgi plasticieni bine pregatiti, experimentati, cu stagii de formare la institutii medicale de calitate din tara si din strainatate.

La Baia Mare se realizeaza cu succes toata gama de interventii de chirurgie plastica si estetica, iar pachetul de servicii aferent, incepand de la consultatie, conditiile de internare, acolo unde este nevoie, si pana la ingrijirea postoperatorie, se realizeaza in conditii moderne, cu grija si respect fata de pacienti.