Meniu

Chirurgie plastica Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poate ca multi oameni nu stiu acest lucru, dar domeniul de chirurgie plastica in Bistrita este unul dezvoltat, ceea ce inseamna ca daca iti doresti sa beneficiezi de o interventie estetica, sansele sunt sa gasesti clinica ideala in oras. Clinicile pun la dispozitia pacientilor interesati un portofoliu impresionant de interventii, care pot remedia orice defect.

Bineinteles, scopul operatiilor estetice nu este doar de a schimba complet trasaturile unei persoane ci si de a le perfectiona. De aceea, in Bistrita poti gasi multe clinici care dispun de medici talentati, pregatiti sa te ajute sa-ti atingi idealul de frumusete!

Cat costa serviciile unei clinici de chirurgie plastica in Bistrita?

In functie de serviciul de chirurgie plastica din Bistrita de care ai nevoie, suma pe care trebuie sa o achiti difera. Astfel, exista interventii accesibile oricarui tip de buget, dar si proceduri mai scumpe, care asigura efecte de lunga durata. In tabelul de mai jos sunt prezentate informatiile de care ai nevoie, pentru a-ti face o idee despre tarifele practicate la clinicile din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Prime Estet
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Tehnici de ultima ora
 • Conditii optime de siguranta
 • Gama variata de interventii
 • Experienta in domeniu
Sanovil
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotare de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
Clinica Alteo
120-150 Ron
 • Pret Consultatie 120-150 Ron
 • Medici specialisti
 • Dotari moderne
 • Servicii de calitate
 • Diverse specialitati
 • Programarile nu se respecta
Med Total
120-150 Ron
 • Pret Consultatie 120-150 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Servicii medicale de calitate
 • Gama variata de interventii
 • Nu se respecta mereu programarile
Hardmed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici specialisti
 • Diverse specializari
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Bistrita

Pretul chirurgiei plastice in Bistrita nu este singurul factor care te poate ajuta sa alegi din doua sau mai multe clinici. Gama de proceduri trebuie sa fie una variata, astfel incat medicii sa-ti poata oferi alternative de tratament. Un alt aspect care conteaza este reputatia generala a clinicii. In topul urmator poti gasi informatii relevante cu privire la modul in care medicii isi desfasoara activitatea:

1. Prime Estet

Scopul clinicii Prime Estet este de a-i ajuta pe oameni prin intermediul experientei dobandite si prin perfectionarea frumusetii naturale, cu ajutorul interventiilor de chirurgie plastica in orasul Bistrita. Tehnicile chirurgicale folosite la aceasta clinica sunt de ultima ora, recunoscute la nivel international, ceea ce inseamna ca ajuta la crearea unor conditii optime de siguranta. Principiile clinicii sunt diversitatea, sprijinul, siguranta si confidentialitatea. La Prime Estet, pacientii o pot gasi pe Dr. Albu Mihaela, medic specialist in chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva, iar in catalogul de servicii de care acestia pot beneficia se regasesc atat proceduri chirurgicale, cat si proceduri nechirurgicale. In prima categorie se afla chirurgia fetei, chirurgia sanului, remodelarea corporala, chirurgia mainii etc.

Pretul unei consultatii de chirurgie estetica este de 200 de lei.

Pacientii care au lasat recenzii clinicii Prime Estet au apreciat in mod deosebit profesionalismul personalului medical, motiv pentru care au si recomandat serviciilor altor persoane care isi doresc sa apeleze la proceduri de infrumusetare. Utilizatorii mai spun ca sunt super multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut in urma tratamentelor.

Vezi parerile pacientilor despre Prime Estet
Vezi Pareri

2. Sanovil

Clinica de estetica din Bistrita, Sanovil, raspunde cerintelor pacientilor care isi doresc o gama cat mai variata de servicii de chirurgie plastica de calitate. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Albu Mihaela si Dr. Trimbitas Cristian, medici specialisti in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Printre servicii se regasesc blefaroplastia, otoplastia, augmentarea sanilor cu implant mamar, abdominoplastia etc. Pe langa procedurile de chirurgie plastica, aici mai pot fi efectuate si interventii de natura cosmetica, precum toxina botulinica sau microdermabraziunea. Echipamentul de la clinica este de ultima generatie, ceea ce permite efectuarea unor proceduri de calitate superioara, astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai bune rezultate.

Costul unei consultatii de chirurgie estetica este de 200 de lei.

Pacientii clinicii Sanovil au apreciat serviciile de calitate, amabilitatea personalului medical, dar si profesionalismul. Medicii se implica in fiecare caz si fac tot posibilul ca intreventia pe care o efectueaza sa creeze cat mai putin disconfort. Chiar si asa, multi oameni s-au confruntat cu probleme din cauza faptului ca programarile nu se respecta intotdeauna.

3. Clinica Alteo

Infiintata in anul 1993, clinica Alteo a continuat sa-si perfectioneze serviciile de diagnostic si tratament medical de specialitate, inclusiv in ceea ce priveste domeniul chirurgiei plastice din Bistrita. Clinica ofera servicii la inalte standarde de calitate profesionala, care se datoreaza experientei medicale dobandite, dotarilor disponibile si colaborarii dintre membrii echipei. Tratamentele estetice inovatoare si serviciile profesionale fara compromisuri, de care pot beneficia pacientii clinicii, sprijina o abordare complexa a frumusetii. De partea de chirurgie plastica si reconstructiva se ocupa Dr. Bumbu Anamaria, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, iar cateva din serviciile puse la dispozitia oamenilor sunt blefaroplastia superioara, bichectomia cu anestezie locala si injectarea cu toxina botulinica.

Pentru o consultatie de chirurgie, pretul variaza intre 120 si 150 de lei.

Chiar daca multi dintre pacientii care au vizitat clinica Alteo aduc cuvinte de lauda la adresa activitatii personalului medical, nivelul de organizare nu se ridica la nivelul aseptarilor. Programarile nu se respecta, iar oamenii trebuie sa astepte mai mult timp decat au preconizat.

4. Med Total

Dr. Bumbu Anamaria isi desfasoara activitatea si la Med Total, unde se ocupa de ramura de chirurgie plastica de la policlinica din Bistrita. Cu scopul de a oferi o gama cat mai variata de tratamente de calitate, policlinica investeste in echipament de ultima generatie, care le ofera medicilor resursele de care au nevoie. Serviciile de care pacientii pot beneficia sunt consultatiile si examinarile medicale, interventiile de mica chirurgie in mai multe ramuri chirurgicale, analizele medicale de laborator, tratamentele de estetica si multe altele. Procedurile estetice chirurgicale pe care le efectueaza Dr. Bumbu Anamaria sunt blefaroplastia superioara, bichectomia, labioplstia pentru labii mici, liftingul de buza superioara si otoplastia.

Costul unui consultatii variaza intre 120 si 150 de lei.

Printre aspectele pe care pacientii le-au apreciat cel mai mult la clinica MedTotal se afla profesionalismul, amabilitatea personalului medical si atmosfera placuta. Medicii vin in sprijinul persoanelor care au nevoie de interventii, astfel incat sa obtina rezultatele pe care si le doresc. Cu toate acestea, au existat si momente in care programarile n-au fost respectate.

5. Hardmed

De serviciile de chirurgie plastica din Bistrita, de la Centrul Medical Hardmed, se ocupa Dr. Ioncioaia Bogdan, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Centrul Medical Hardmed are doua principii dupa care isi ghideaza activitatea: specialisti de foarte buna calitate si consideratia lor fata de pacient. Cei care apeleaza la serviciile centrului pot beneficia de consiliere in majoritatea domeniilor de patologie in scopul detectarii cat mai precoce a suferintelor, in diagnosticul si evaluarea exacta a afectiunilor. Printre interventiile de chirurgie plastica si estetica de care pot beneficia pacientii se afla blefaroplastia superioara, cea inferioara, augmentarea buzelor, a barbiei, implantul pentru buze etc.

Costul pentru o consultatie de chirurgie plastica, estetica sau reparatorie este de 150 de lei.

Multi pacienti au ales sa lase o recenzie pozitiva clinicii, pentru devotamentul, seriozitatea si profesionalismul de care da dovada personalul medical. Alte aspecte pe care le-au apreciat au fost empatia si atmosfera placuta. Totusi, la fel ca in cazul altor clinici din acest top, din lipsa de organizare, programarile nu se respecta mereu.

Concluzii

In cele din urma, exista multe clinici de chirurgie plastica in Bistrita la care te poti duce, in vederea obtinerii unei consultatii de specialitate. In functie de situatia in care te afli, medicul iti poate oferi mai multe alternative de tratament, astfel incat impreuna sa o alegeti pe cea mai potrivita.