Chirurgie plastica Calarasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Fost oras industrial al regimului comunist, Calarasul este municipiul resedinta al judetului cu acelasi nume. Aflat in sud-estul Romaniei, pe malul stang al bratului Borcea al Dunarii, localitatea ofera celor peste 65.000 de rezidenti ai sai si vizitatorilor, farmecul unui oras de campie cu un aer desuet si un parc pitoresc cu o frumoasa faleza de unde poate fi admirat cursul fluviului care trece prin zona cu unul dintre cele trei brate ale sale. Municipiul nu isi lipseste locuitorii de serviciile unui medic specializat in chirurgie plastica. In Calarasi, problemele de competenta acestui domeniu pot fi rezolvate la un cabinet medical de specialitate sau de catre unul dintre medicii Spitalului Judetean de Urgenta din localitate.

Unde gasesti un chirurg plastician in Calarasi?

Ai o problema legata de aspectul tau care necesita o interventie chirurgicala in scop reparator sau estetic? Te supara o cicatrice, este vreun aspect al fizionomiei sau corpului pe care vrei sa il imbunatatesti? Apeleaza la unul dintre medicii specializati in chirurgie plastica si reparatorie din Calarasi. Citeste clasamentul de mai jos si afla unde ii poti gasi.

1. Chirurgie Plastica – Noa Medical

La centrul medical Noa din Calarasi, pacientii pot beneficia de servicii de chirurgie plastica si reparatorie intr-o locatie moderna, dotata cu aparatura de calitate si personal calificat. Clinica este situata la adresa Str.1 Decembrie 1918, nr.6, bl. A19 parter.
La clinica din Calarasi, pacientii beneficiaza de experienta dr. Monica Taracila, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.
Programarile se fac la numarul de telefon 0242 312 231.

2. Cabinet de chirurgie plastica si estetica Dr. Al Shehari Abdulrahman

Dr. Al Shehari Abdulrahman este medic specialist in chirurgie plastica si reparatorie cu experienta la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. Cabinetul particular este localizat la adresa: strada Bucureşti, nr. 71.
Originar din republica Yemen, medicul este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, iar specializarea in chirurgie plastica si reparatorie a urmat-o la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, sub indrumarea cunoscutului profesor doctor Ioan Lascar.
Programarile pentru consultatii si interventii se realizeaza la numarul de telefon 0737376908.

3. Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi

Este situat in strada Eroilor Revolutiei 22 Decembrie 1989, nr. 2-4. Dispune de o sectie de chirurgie plastica si reparatorie, in care pacientii ajung fie prin unitatea de primiri urgente, atunci cand este cazul, fie cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
Pacientii beneficiaza de serviciile a cinci medici pe sectia de chirurgie plastica: dr. Tomek Enescu Roxana Maria – medic primar, dr. Al Shehari Abdulrahman – medic specialist, dr. Berbecar Zeca Elena Cristina – medic specialist, dr. Stoian Alexandru – medic specialist si dr. Chivu Gabriela Alexandra – medic specialist.

La o prima cautare pe internet, poti concluziona ca modestul oras resedinta de judet de pe malul bratului Borcea nu dispune de servicii de chirurgie plastica. Este doar o aparenta cauzata de faptul ca nu a dezvoltat site-uri pentru cabinetele sale medicale din acest domeniu. O cercetare mai amanuntita releva insa ca si Calarasul se bucura de experienta in domeniu a unor medici buni specializati in chirurgie plastica si reparatorie si de prezenta unor echipamente medicale pe masura pregatirii si implicarii personalului medical.