Meniu

Chirurgie plastica Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru modificarea sau reconstructia aspectului si formei unei parti a corpului, se efectueaza interventii de chirurgie plastica in Calarasi, in doua clinici cunoscute. Aici isi desfasoara activitatea medici cu experienta, care pun accentul si pe o relationare buna cu pacientul, astfel incat rezultatele sa fie cele dorite.

Chirurgia plastica este un domeniu complex, care necesita nu numai experienta si pricepere la un medic, ci si un ochi de artist, pentru a realiza operatii reconstructive si operatii estetice in conditii bune. In clinicile din Calarasi pe care le vei descoperi mai jos sunt profesionisti care efectueaza atat interventii chirurgicale, cat si proceduri minim invazive.

Cat costa o consultatie de chirurgie plastica in Calarasi

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica in Calarasi poate sa varieze. Tabelul de mai jos iti poate fi de folos, in cazul in care vrei sa realizezi o anumita interventie si ai nevoie sa stii cam ce buget trebuie sa aloci in acest scop.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Noa Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Aparatura si tehnologii noi
 • Proceduri chirurgicale si nechirurgicale
 • Buna organizare
Estetix
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Numeroase interventii de medicina estetica
 • Echipamente moderne
 • Medic cu experienta
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de chirurgie plastica din Calarasi

Iata doua clinici care ofera servicii de chirurgie plastica in Calarasi:

1. Noa Medical

O prima optiune in privinta serviciilor de chirurgie plastica din Calarasi este Noa Medical. In aceasta clinica mai sunt puse la dispozitie si alte specialitati medicale cautate pe piata: cardiologie, ginecologie, dermato-venerologie, endocrinologie, urologie. Clinica dispune de echipamente si tehnologii medicale noi, care diminueaza timpul de recuperare si fac ca procedurile chirurgicale si non-chirurgicale sa fie eficiente si sa se desfasoare in cele mai bune conditii pentru pacienti.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 200 de lei.

Din recenziile postate pe internet in dreptul acestei clinici reiese ca serviciile sunt apreciate de pacienti. Acestia spun ca medicii sunt bine pregatiti, unii dintre ei fiind chiar un exemplu de devotament. Este apreciata, de asemenea, curatenia din clinica, precum si faptul ca personalul este amabil si bine instruit. Intreg procesul, de la programare si pana la consultatia propriu-zisa este considerat rapid si organizat intr-un mod profesionist.

Vezi parerile pacientilor despre Noa Medical
Vezi Pareri

2. Estetix

In clinica Estetix din Calarasi a chirurgului plastician Roxana Tomek-Enescu se realizeaza numeroase interventii de medicina estetica si intretinere faciala pentru femei si barbati, precum si tratamente ale tumorilor benigne de biele. Procedurile sunt atat chirurgicale, cat si non-chirurgicale si sunt realizate cu echipamente moderne, care faciliteaza recuperarea rapida si reduc considerabil durerile si disconfortul.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 180 de lei.

Multi dintre pacienti spun ca acest medic este unul foarte bun, care da dovada de intelegere si empatie si care este inconjurat de personal bine pregatit si amabil. Cei care au beneficiat de diverse proceduri spun si ca atmosfera este placuta si ca tratamentele sunt eficiente si insotite de explicatii pe intelesul fiecarui pacient.

Concluziile noastre

In cele doua clinici prezentate sunt oferite servicii de chirurgie plastica, in Calarasi, de catre medici cu experienta in domeniu. De asemenea, acesti medici realizeaza si proceduri de intretinere faciala, atat pentru femei, cat si pentru barbati.