Meniu

Chirurgie plastica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti cea mai buna clinica de chirurgie plastica din Constanta? In cuprinsul acestui articol, vei vedea care sunt optiunile de top ale pacientilor ce locuiesc in acest oras sau in apropiere si care sunt interesati de una sau mai multe proceduri estetice.

In sfera chirurgiei plastice intra procedurile si interventiile menite sa remodeleze sau sa corecteze anumite parti ale corpului, din scopuri pur estetice sau ca necesitate in urma unui accident, unui defect congenital sau unei boli. In cadrul a numeroase clinici estetice din Costanta, pacientii pot beneficia in conditii foarte bune de interventia care ii intereseaza, fiind necesara o consultatie in prealabil.

Cat costa consultatia de chirurgie plastica in Constanta?

Consultatia de chirurgie plastica este foarte importanta pentru a constata daca pacientul este sau nu compatibil cu interventia pe care si-o doreste, iar medicii care profeseaza in Constanta si sunt specializati in acest domeniu furnizeaza toate informatiile privitoare la procedura. Pentru a vedea pretul unei consultatii in cadrul celor mai reputate clinici, poti consulta urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Rocomed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Colectiv profsionist, amabil si empatic
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Dotari la standarde occidentale
 • Preturi avantajoase
AUM
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Echipa medicala profesionista, amabila si empatica
 • Comunicare eficienta
 • Tehnologii de ultima ora
Afrodite
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism si empatie
 • Amabilitate din partea intregului personal
 • Preturi accesibile
Zelun
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Profesionalism si rabdare
 • Disponibilitate din partea medicilor
 • Ambient placut
Russian Aesthetic
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si rabdare
 • Transparenta
 • Interactiune eficienta cu personalul
 • Implicare si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de chirurgie plastica in Constanta?

Avand la dispozitie numeroase optiuni de clinici de chirurgie plastica, pacientilor din Constanta nu le este tocmai usor sa o gaseasca pe cea mai buna pentru ei. In cadrul unei consultatii, acestia pot sa isi dea seama daca medicul si clinica aleasa corespund cerintelor si asteptarilor.

Pentru a face din start o alegere inspirata, persoanele care locuiesc in Constanta si isi doresc sa apeleze la o procedura de chirurgie plastica trebuie sa se adreseze uneia dintre cele mai reputate clinici:

1. Rocomed

Persoanele care intentioneaza sa apeleze la o clinica de chirurgie plastica din Constanta se pot indrepta catre Rocomed. Aceasta clinica privata are un catalog diversificat de servicii medicale performante, care se ridica la standarde europene. Sanatatea pacientului se afla in centrul atentiei pentru intregul personal, alcatuit din medici cu experienta vasta, care folosesc tehnologii moderne.

La aceasta clinica, pretul unei consultatii este de 100 lei.

Clinica Rocomed este foarte apreciata de pacienti, lucru ce reiese din zecile de pareri pozitive exprimate pe internet de catre acestia. Locatia este curata, frumos amenajata si conditiile de cazare sunt excelente. Profesionalismul, ospitalitatea, amabilitatea, empatia si atentia pentru pacient sunt principalele calitati ale personalului medical si auxiliar. Intregul colectiv este dedicat meseriei, serviciile sunt de inalta calitate, dotarile se ridica la standarde occidentale si interactiunea cu medicii este foarte buna. Un alt aspect mentionat de pacienti il reprezinta preturile, pe care acestia le caracterizeaza ca fiind atractive.

Vezi parerile pacientilor despre Rocomed
Vezi Pareri

2. AUM

Cu un nume sugestiv (Aum inseamna „om”), clinica AUM se inscrie pe lista celor mai bune optiuni ale persoanelor din Constanta care vor sa apeleze la medici specializati in chirurgie plastica. La aceasta clinica, calitatea si corectitudinea actului medical se afla in prim-plan. Echipa este formata din medici care ajuta fiecare pacient sa ia o decizie corecta, propunand solutii optime si adaptate. Cu pregatire vasta in domeniul chirurgiei plastice, estetice si chirurgiei mainii, medicii de la aceasta clinica asigura o calitate ridicata a actului medical, acesta fiind definit in egala masura si de siguranta.

La clinica AUM, consultatia de chirurgie plastica are tariful de 200 lei.

Foarte multi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de serviciile si echipa clinicii AUM, prin recenzii pe internet. Acestia spun ca au beneficiat de empatie, atentie, amabilitate si mai ales profesionalism din partea echipei medicale. In cadrul consultatiei initiale, medicii ofera toate raspunsurile necesare cu privire la interventie. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, iar medicii lucreaza cu precizie si sunt la curent cu tehnologiile si cercetarile de ultima ora.

3. Afrodite

Asigurand o gama variata de tratamente si proceduri estetice, Afrodite este una dintre clinicile care nu trebuie sa lipseasca din lista de optiuni a pacientilor din Constanta interesati de servicii de chirurgie plastica. Aflata la granita dintre frumusete si stiinta, aceasta clinica reuneste o echipa de specialisti care ofera solutii eficiente pentru obtinerea rezultatelor dorite si care folosesc tehnologii moderne, astfel incat actul medical sa atinga cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 200 lei.

Mai multi pacienti se declara multumiti de serviciile clinicii Afrodite si de rezultatele pe care le-au obtinut in urma procedurilor, motiv pentru care intentioneaza sa mai revina. Clinica este moderna, iar colectivul este laudat pentru profesionalism, empatie, amabilitate, atentie si experienta. La capitolul preturi, pacientii spun ca acestea sunt accesibile.

4. Zelun

Catalogul de servicii al clinicii Zelun din Constanta cuprinde numeroase interventii din sfera chirurgiei plastice si diverse proceduri de cosmetica, astfel incat fiecare persoana care trece pragul clinicii sa gaseasca solutia potrivita pentru nevoile si bugetul sau. Pentru fiecare procedura se utilizeaza aparatura performanta, care contribuie la obtinerea unui rezultat conform asteptarilor. Personalul cu experienta ii ajuta pe pacienti sa inteleaga daca o interventie li se potriveste sau nu si care sunt cele mai bune optiuni.

Consultatia de chirurgie plastica si estetica are pretul de 150 lei.

Pacientii apreciaza aceasta clinica pentru ca se respecta standarde inalte de calitate si pentru ca interventiile de care au beneficiat au fost un succes. Personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, rabdarea si disponibilitatea. In plus, medicii respecta dorintele pacientilor si le ofera acestora informatii de ultima ora din domeniu, avand o abordare moderna. Un alt aspect notat pozitiv il reprezinta ambientul placut din clinica.

5. Russian Aesthetic

Cu peste 12.000 de pacienti fericiti, clinica Russian Aesthetic este o varianta foarte buna pentru persoanele care locuiesc in Constanta sau aleg acest oras pentru efectuarea unor interventii de chirurgie plastica. Serviciile sunt puse la dispozitie de o echipa formata din esteticieni foarte bine pregatiti, care si-au consolidat experienta in cadrul unor unitati medicale din Paris, Londra, SUA etc. Calitatea actului medical si a rezultatelor este sustinuta atat de pregatirea medicilor, cat si de folosirea tehnologiilor avansate.

La clinica Russian Aesthetic, pacientii beneficiaza de consultatie gratuita din partea medicului specialist.

Foarte multe persoane si-au transmis parerea despre serviciile clinicii, spunand ca sunt multumite de rezultate si ca recomanda cu incredere Russian Aesthetic. Pacientii sunt tratati cu rabdare, calm, transparenta si profesionalism. Serviciile sunt de calitate, iar interactiunea cu personalul este eficienta, acesta fiind implicat si amabil.

Concluzii

In Constanta, exista numeroase clinici de chirurgie plastica unde profeseaza medici inalt calificati, pe care ii poti alege pentru interventii mai mult sau mai putin complexe. Cele mai reunumite clinici asigura pacientilor conditii foarte bune de cazare, un raport bun calitate-pret si o abordare personalizata.