Chirurgie plastica Constanta

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Un astfel de oras nu iese in evidenta doar prin potentialul turistic, ci si prin ramura dezvoltata de medicina, asa ca nu e de mirare ca multi oameni aleg sa apeleze la serviciile de chirurgie plastica din Constanta. Medicii de aici sunt dedicati, iar aparatura de ultima generatie ii ajuta sa efectueze chiar si cele mai complexe investigatii.

Mai mult decat atat, medicii de chirurgie plastica din Constanta vor face tot posibilul ca experienta pacientilor care aleg serviciile lor sa fie una cat mai placuta. De aceea, daca exista intrebari cu privire la modul in care se va desfasura procedura, ei le vor raspunde cu toate detaliile necesare si in acest fel, orice urma de teama sau ingrijorare va disparea.

Clinici de chirurgie plastica in Constanta

Partea frumoasa este ca cei care viziteaza orasul vor avea de ales din mai multe clinici de chirurgie plastica din Constanta si nu vor fi nevoiti sa se duca la un cabinet din simplul motiv ca doar acela exista.

Bineinteles, daca exista multe optiuni, este posibil ca pacientilor sa le fie greu sa se decida. De aceea, ei au responsabilitatea sa informeze cu privire la pregatirea si experienta chirurgilor plasiticeni din Constanta, pentru a se asigura ca se afla pe maini bune.

1. Aum Estetic Clinique

Scopul clinicii de chirurgie plastica din Constanta, Aum Estetic, este de a trata corpul omenesc cu respect. De aceea, printre serviciile sale se numara rinoplastia, otoplastia, blefaroplastia, abdominoplastia, labioplastia, augumentarea mamara, mastopexia etc.

Echipa clinicii este formata din medici specialisti in chirurgie plastica, estetica si chirurgia mainii si anume dr. Radu Frunza, dr. Roxana Lungoci si dr. Turan Abdulazis.

Datele de contact, care pot fi folosite pentru programarea unei intalniri sunt numarul de telefon 0724231944 si adresa de E-mail contact@aumestetic.ro.

2. Heka Hospital

La Heka Hospital, experienta pe care pacientii o au din punct de vedere al chirurgiei plastice in Constanta este la un alt nivel. Spitalul este impartit in mai multe compartimente: compartimentul de primiri urgenta, cabinetele medicale pentru specialitati, compartimentul dedicat spitalizarii de zi si cel dedicat specializarii continue.

Pe partea de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, principalele servicii la care pot apela oamenii sunt blefaroplastia inferioara si superioara, rinoplastia, otoplastia, liftingul facial, augumentarea buzelor, rejuvenarea faciala etc.

Cei interesati in vederea obtinerii unei programari vor apela numarul de telefon 0733334352, sau 0744874368, ori adresa de E-mail contact@hekahospital.com.

3. Coresth

La Coresth, clinica de chirurgie plastica din Constanta, anotimpul preferat pentru operatii estetice este iarna, deoarece pacientii au la dispozitie suficient timp pentru a se recupera si nu vor trebui sa-si faca griji in legatura cu expunerea pielii la razele ultraviolete.

Catalogul de servicii de la Corseth cuprinde atat chirurgia faciala, cat si cea a sanului, chirurgia siluetei si alte tratamente asemanatoare, al caror scop presupune intinerirea pacientilor.

Programarile se fac utilizand numarul de telefon 0744213074, sau completand formularul online.

Concluzii

Prin urmare, indiferent ca este vorba de un turist sau un locuitor al orasului, serviciile de chirurgie plastica din Constanta stau la dispozitia tuturor doritorilor.