Meniu

Chirurgie plastica Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti sa aduci o imbunatatire infatisarii tale, atunci clinicile de chirurgie plastica din Oradea iti stau la dispozitie! In cadrul lor poti gasi numeroase proceduri al caror scop este fie de a pune in valoare o trasatura anume, fie de a o modifica. In functie de rezultatele pe care o persoana isi doreste sa le obtina la final de procedura, exista o clinica potrivita pentru fiecare.

Poate ca in Oradea nu exista la fel de multe clinici care se ocupa de interventii chirurgicale in scop estetic ca in alte orase, dar acest lucru nu inseamna ca nu exista optiuni pentru persoanele interesate. Programandu-se la o consultatie de specialitate in cadrul unei clinici din oras, pacientii pot afla informatii utile, astfel incat sa ia o decizie pe care sa nu o regrete mai tarziu.

Ca preturi poti gasi la clinicile de chirurgie plastica din Oradea?

Consultand tabelul de mai jos, iti vei putea face o idee cu privire la preturile interventiilor de chirurgie plastica din orasul Oradea. Multe dintre ele se pot modifica, daca este vorba de un caz complex, care implica mai multe riscuri, asa ca pacientii trebuie sa fie pregatiti pentru orice situatie. Preturile prezentate sunt de la cele mai frecventate clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
1.000 Euro
 • Pret interventie Otoplastie 1.000 Euro
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Participare la studii si congrese in strainatate
 • Conditii optime de siguranta si confort
Estetis Clinic
1.500 Euro
 • Pret interventie Otoplastie 1.500 Euro
 • Aparatura de ultima generatie
 • Materiale de calitate
 • Experienta in domeniu
 • Fara cicatrici
 • Practica in strainatate
Estetic Dyn
1.200 Euro
 • Pret interventie Otoplastie 1.200 Euro
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Parteneriate pentru servicii accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Oradea

In topul de mai jos sunt prezentate clinicile la care se realizeaza o gama variata de interventii de chirurgie plastica in Oradea. In cadrul lor, pacientii pot gasi medici talentati, care fac tot posibilul sa ofere o solutie personalizata pentru problemele lor:

1. Dr. Paul Nistor

Prima clinica estetica din Oradea spre care se indreapta oamenii este cea a Dr. Paul Nistor, care este mereu la curent cu cele mai noi tehnici chirurgicale acceptate la nivel mondial. La aceasta clinica se efectueaza consultatii pre-operatorii de chirurgie estetica, operatii in anestezie locala si injectari cu acid hialuronic si botox. Printre operatiile efectuate se afla otoplastia, blefaroplastia superioara, ginecomastia, unghia incarnata etc. Pacientele pot opta si pentru interventii de chirurgie a sanilor, precum augmentarea mamara primara, mamoreductia si mamopexia cu implant. Pentru a vedea care operatie este cea mai potrivita, ideal este ca persoanele interesate sa se programeze la un consult cu Dr. Paul Nistor, astfel incat acesta sa-si faca o idee clara despre caz.

Pretul interventiei de otoplastie este de 1.000 de euro.

Dr. Paul Nistor este apreciat de pacienti pentru profesionalismul, empatia si rabdarea de care da dovada in timpul consultatiei, raspunzand la fiecare intrebare care i se adreseaza. Chiar si cele mai complexe cazuri au primit un tratament de calitate, care sa se potriveasca particularitatilor. La aceasta clinica nu exista bariera pentru comunicarea dintre medic si pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

Cele mai populare interventii de la clinica de chirurgie estetica din Oradea, Estetis Clinic, sunt cea de marire a sanilor si rinoplastia, dar exista o gama variata de operatii la care oamenii pot sa apeleze, printre care se afla si otoplastia. La aceasta clinica, toti pacientii sunt operati de Dr. Porumb Serban, medic primar in chirurgie plastica si reconstructiva, care a acumulat experienta atat in tara, cat si in strainatate. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie si materiale de calitate, astfel incat pacientii sa beneficieze de o gama variata de interventii. Estetis Clinic este una din primele clinici din tara care utilizeaza tehnica endoscopica FULL HD. Marirea sanilor se realizeaza cu implant mamar prin axila, fara cicatrici la sani.

Interventia de otoplastie costa in jur de 1.500 de euro.

Dupa cum marturisesc pacientii in recenziile lor, la aceasta clinica pasiunea personalului se imbina cu serviciile de calitate pentru a oferi niste standarde cat mai inalte. Sfaturile Dr. Porumb Serban i-au ajutat pe multi dintre ei sa depaseasca o situatie dificila. Pacientii sunt super multumiti de rezultatele obtinute, asa ca recomanda cu mare incredere clinica si personalul medical.

3. Estetic Dyn Clinic

Cabinetul de chirurgie plastica si estetica din Oradea, Estetic Dyn Clinic, ofera o gama variata de servicii, de la simple consultatii, la interventii de marire si de remodelare a buzelor, lipoaspiratie, microdermabraziune, blefaroplastie, labioplastie etc. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea Dr. Tirla Adrian, medic specialist in chirurgie estetica, plastica si reconstructiva. El se ocupa atat de interventii estetice, precum liftingul facial nechirurgical sau marirea buzelor, cat si de interventii plastice ca lipomul sau papiloamele cutanate.

Pentru interventia de corectare a urechilor decolate, pretul este de 1.200 de euro.

Profesionalismul si experienta sunt caracteristicile care descriu cel mai bine activitatea clinicii Estetic Dyn Clinic, dupa cum au observat mai multi utilizatori. Atmosfera este una placuta, iar interactiunea cu medicul chirurg elimina orice urma de frica.

Concluzii

In final, persoanele interesate se pot duce la oricare din clinicile de chirurgie plastica din Oradea mentionate anterior, pentru a obtine un nou look. Indiferent de procedura pe care o aleg, important este sa aiba parte de o buna comunicare cu medicul chirurg care se ocupa de cazul lor.