Meniu

Chirurgie plastica Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa faci o schimbare la tine si cauti un medic specializat in chirurgie plastica in Pitesti? Iti recomandam sa citesti in continuare pentru a afla care sunt chirurgii plasticieni buni din oras, cat costa o consultatie in cabinetele lor si ce impresii si-au notat pacientii despre clinicile cu pricina.

Chirurgia plastica este destul de bine reprezentata in Pitesti, fiind clinici cu aceasta specialitate, dar si departamente care functioneaza in cadrul spitalelor private. Daca ai nevoie de o rinoplastie, o augmentare mamara, o otoplastie sau de alte interventii estetice, vei descoperi din acest articol la ce unitate medicala si la ce medic sa te adresezi.

Cat costa o consultatie de chirurgie plastica in Pitesti?

Pretul unei consultatii de chirurgie plastica in Pitesti poate varia, de la o unitate medicala la alta. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife percepute de chirurgii plasticieni din acest municipiu pentru o prima vizita.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Luy Esthetic Art
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de chirurgie plastica si de stomatologie
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Oferta variata de interventii estetice
 • Proceduri minim invazive
 • Locatie accesibila
Spitalul Dr. Irimia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Gama vasta de specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Locatie accesibila
 • Numeroase interventii de chirurgie estetica
 • Aglomeratie
 • Timpi mari de asteptare
Estetica Med
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase servicii de chirurgie estetica
 • Medic cu o experienta vasta
 • Doctor in stiinte medicale
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Tehnici moderne de tratament
 • Chirurgie laser minim invaziva
Muntenia Hospital
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Spital privat situat intr-o locatie centrala
 • Numeroase specialitati medicale
 • Patru chirurgi plasticieni
 • Diverse interventii chirurgicale estetice
 • Servicii nechirurgicale de infrumusetare
 • Nu se respecta programarile
Dr. Luca
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica privata cu numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Chirurg plastician care realizeaza diverse interventii chirurgicale si nonchirurgicale
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici de chirurgie plastica sunt in Pitesti?

In continuare vei putea afla care sunt clinicile ce ofera servicii de chirurgie plastica in Pitesti. Dupa ce citesti toate informatiile despre ele, te poti programa cu incredere la cea care ti se pare cea mai apropiata de nevoile si de preferintele tale:

1. Luy Esthetic Art

Clinica Luy Esthetic Art din Pitesti ofera servicii diverse de chirurgie plastica: blefaroplastie, lifting de sprancene sau al buzei superioare, lifting facial, lifting cervical, mastopexie, augmentare mamara, brahioplastie, abdominoplastie, otoplastie, labioplastie, liposuctia gusei si bichectomie. Pe langa serviciile de chirurgie estetica, in aceasta clinica estetica din Pitesti mai sunt oferite si proceduri estetice neinvazive sau minim invazive: injectare toxina botulinica, terapia vampir, injectare filler in santurile nezolabiale, marirea buzelor cu acid hialuronic. Dr. Gupta Sidharth este medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva si, pe langa clinica, mai profeseaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta, avand experienta in clinici si spitale din Irlanda. In cadrul clinicii functioneaza si un cabinet modern de stomatologie.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 150 de lei.

Clinica a primit pe internet atat review-uri pozitive, cat si negative pentru serviciile pe care le ofera. Unii pitesteni spun ca au avut parte de o experienta placuta, datorita faptului ca medicul a comunicat foarte bine cu ei, le-a prezentat solutiile in cazul lor si le-a explicat pas cu pas in ce consta interventia. Altii insa spun ca nu au fost multumiti si ca au simtit ca au dat banii degeaba pe consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Luy Esthetic Art
Vezi Pareri

2. Spitalul Dr. Irimia

Spitalul Dr. Irimia este primul spital privat din Pitesti, ce a fost fondat in anul 1991 si, in prezent, ofera si servicii de chirurgie plastica. In spital functioneaza o sectie ultramoderna de chirurgie, in care se realizeaza operatii si proceduri medicale in siguranta. In cadrul departamentului de chirurgie plastica si estetica, se realizeaza numeroase operatii, cu un grad mai mic sau mai mare de complexitate: marirea sanilor, mamoreductie, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, ginecomastie, lipoaspiratie etc. Toate acestea sunt efectuate de catre col. dr. Bogdan Marinescu, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, care este doctor in stiinte medicale si asistent universitar.

Pretul unei consultatii de chirurgie plastica este de 200 de lei.

Opiniile celor care au beneficiat de serviciile acestui spital privat din Pitesti sunt impartite in privinta calitatii. Sunt argeseni care spun ca au avut parte de servicii mai bune in unitati medicale de stat decat aici, in ceea ce priveste aglomeratia si birocratia. In schimb, sunt si persoane care declara ca profesionalismul medicilor si amabilitatea sunt la cote maxime si ca, mai mult, este o buna organizare, iar locatia spitalului este accesibila.

3. Estetica Med

In cabinetul Estetica Med sunt oferite numeroase servicii de chirurgie estetica in Pitesti, care vizeaza mai multe zone ale corpului: blefaroplastie, lifting facial, rinoplastie primara, otoplastie, abdominoplastie, ginecomastie, lipoaspiratie, lipofiling sau chirurgie laser minim invaziva. La mare cautare sunt si tratamentele nechirurgicale, contra celulitei, marirea buzelor cu acid hialuronic, lipoliza prin injectii, peeling chimic, terapia PRP, implant mentonier. Dr. Ivan Vatamanesku este medic primar chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva si arsuri, cu peste 16 ani de experienta, precum si doctor in stiinte medicale.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 250 de lei.

Medicul Ivan Vatamanesku este considerat un medic foarte bun de catre cei care i-au trecut pragul clinicii din Pitesti. Oamenii spun ca medicul este un profesionist adevarat, care este dedicat profesiei sale si care le ofera oamenilor tot confortul fizic si sufletesc de care au nevoie astfel incat sa treaca peste teama unei interventii si sa se bucure de noua schimbare din viata lor.

4. Muntenia Hospital

O alta optiune buna pentru serviciile de chirurgie plastica din Pitesti este Muntenia Hospital. Constructia spitalului privat a fost finalizata in 2010, iar un an mai tarziu acesta a fost inaugurat. Spitalul dispune de laborator de analize, de compartiment de spitalizare si de numeroase cabinete din diverse specialitati medicale, precum si de un bloc operator cu doua sali de operatie. Sunt patru chirurgi plasticieni care lucreaza in cadrul acestui spital, doi medici primari (dr. Simona Barabancia-Romete si dr. Ramona Mirzacu) si doi medici specialisti (dr. Petar Todorovic, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si dr. Madalina Iordache, cu aceeasi specializare).

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 200 de lei.

Pacientii acestui spital privat din Pitesti au pareri diferite in privinta serviciilor. Unii spun ca au efectuat aici mai multe proceduri si investigatii si ca de fiecare data au fost multumiti de profesionalismul medicilor si de modul cum decurge intreg procesul, de la primul pas in clinica si pana la ultimul. Alti pitesteni cred insa ca managementul este defectuos, pentru ca nu se respecta programarile, iar timpii de asteptare sunt mari.

5. Clinica Dr. Luca – Medicover

O alta optiune buna pentru servicii de chirurgie plastica in Pitesti este Clinica Dr. Luca Medicover. Clinica Dr. Luca este una dintre clinicile private cu traditie din Pitesti, fiind infiintata in 1999, iar in 2016 centrul medical a fost achizitionat de Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din estul si centrul Europei. In cabinetul de chirurgie plastica activeaza doctorul Sidhart Gupta, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva care realizeaza numeroase interventii chirurgicale sau nechirurgicale de specialitate.

Pretul unei consultatii de chirurgie plastica este de 200 de lei.

Argesenii care au beneficiat de serviciile centrului medical Dr. Luca au pareri impartite in ceea ce priveste calitatea acestora. In primul rand, sunt apreciate serviciile pentru copii, staff-ul care se ocupa de programari si amabilitatea intregului personal. Apoi, oamenii sunt nemultumiti de aspecte precum: consultatii prea rapide, timp mare de asteptare, aglomeratie.

Concluziile noastre

Serviciile de chirurgie plastica din Pitesti sunt destul de numeroase. In cadrul clinicilor si spitalelor private din oras se realizeaza interventii chirurgicale simple sau complexe, de la augmentare mamara, la blefaroplastii, rinoplastii, liposculptura si multe altele.

Chirurgii plasticieni care isi desfasoara activitatea in Pitesti au pregatire solida si experienta indelungata in domeniu, astfel ca sunt solicitati atat de catre pitesteni, cat si de persoane din tot judetul si din afara sa pentru diverse proceduri estetice.