Chirurgie plastica Ploiesti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Cu toate ca nu se remarca, in prezent, in niciun domeniu de activitate, resedinta judetului Prahova are o istorie foarte bogata in spate, care se doreste a fi promovata, iar dezvoltarea sectorului medical, prin oferirea posibilitatii de a accesa servicii medicale de orice specialitate, inclusiv de chirurgie plastica in Ploiesti, este primul pas in promovarea orasului.
Calitatea serviciilor medicale a fost intotdeauna o preocupare pentru oameni, la fel cum este si dorinta de a gasi o gama cat mai diversificata de astfel de servicii in proximitatea lor. Desi este situat in apropierea Capitalei, oamenii isi doresc sa se poata bucura de rezultatele unor interventii chirurgicale estetice efectuate in Ploiesti, iar acest lucru este posibil.

Care sunt clinicile care ofera servicii de chirurgie plastica in Ploiesti?

Aflat in plin proces de dezvoltare si modernizare, serviciile moderne sunt ceva obisnuit pentru oras, care este puternic influentat de proximitatea fata de capitala tarii, astfel ca si existenta unor unitati medicale care sa poata efectua interventii de chirurgie plastica in Ploiesti este un fapt concret.
In sectorul medical din zona exista chiar mai multe clinici si cabinete in care pacientii ploiesteni se pot bucura de unele dintre cele mai noi si mai moderne tratamente, proceduri si interventii estetice, mai ales ca aceste servicii de chirurgie plastica din Ploiesti au preturi avantajoase. Printre clinicile de estetica si chirurgie plastica ce se afla printre preferintele pacientilor se afla:

1. Roua Medical Center

Roua Medical Center este un centru medical care aloca aceeasi importanta procedurilor estetice ca si investigatiilor pentru sanatate. Astfel ca in cadrul centrului sunt disponibile mai multe specialitati medicale, de la diferite tipuri de chirurgie – aici fiind unul dintre cele mai solicitate cabinete de chirurgie plastica din Ploiesti – pana la terapii alternativ si chiar un centru dedicat slabirii sanatoase.
Preturile avantajoase, practicate de clinica Roua Medical Center, sunt completate de serviciile medicale gratuite, oferite in colaborare cu CAS, in aceasta categorie fiind incluse si anumite interventii de chirurgie plastica si reconstructiva.

2. Orest Med

Clinica Orest Med este o clinica de ortopedie si chirurgie estetica, la care pacientii pot apela pentru efectuarea a diverse proceduri sau interventii chirurgicale plastice in Ploiesti. Astfel, acestia nu mai sunt nevoiti sa caute clinici si recomandari in orasele sau judetele invecinate, avand chiar in propriul oras servicii medicale moderne si inovative.
De asemenea, calitatea serviciilor medicale si preturile acestora au sunt principalele motive pentru care numarul pacientilor care trec pragul clinicii de chirurgie plastica din Ploiesti este tot mai mare.

3. MedLife

MedLife este o retea de clinici medicale, care este prezenta in marile orase ale tarii. De-a lungul timpului, aceasta si-a diversificat specializarile medicale, adaugand acestora si specialitatea de chirurgie plastica, ce este disponibila acum si in clinica din Ploiesti.
Echipa de medici specializati in chirurgia plastica ai clinicii MedLife Cluj este formata numai din profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care sunt insa la curent cu cele mai noi si moderne tehnici si tehnologii medicale.

In concluzie, chiar si cel mai putin popular oras din tara dispune de o gama variata de servicii medicale, dintre care nu pot sa lipseasca cele de chirurgie plastica din Ploiesti, servicii care sunt la mare cautare in prezent.