Meniu

Chirurgie plastica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii din judetul Prahova care sunt interesati de diverse interventii de chirurgie plastica in Ploiesti au la dispozitie trei clinici cu numeroase servicii.

Chirurgia plastica este o specialitate de finete a chirurgiei, care se ocupa cu tratarea pacientilor ce-si doresc o interventie estetica, pentru a-si imbunatati trasaturile fizice sau estomparea efectelor provocate de imbatranire. In clinicile sau departamentele de chirurgie plastica din Ploiesti se efectueaza, asadar, numeroase operatii: abdominoplastii, lifting si augmentare mamara, lifting facial, blefaroplastii, rinoplastii, otoplastii, liposuctie etc. Citeste in continuare pentru a afla mai multe informatii despre acest subiect!

Cat costa o consultatie de chirurgie plastica in Ploiesti

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica in municipiul Ploiesti variaza de la o clinica la alta, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Roua
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Clinica recunoscuta pentru serviciile chirurgicale
 • Medici cu experienta
 • Buna organizare
 • Personal amabil si profesionist
 • Interventii chirurgicale complexe
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Ortest Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta
 • Echipamente performante
 • Preturi decente
 • Atmosfera placuta
 • Clinica moderna
 • Numeroase interventii chirurgicale si non-chirurgicale de natura estetica
Medlife Lotus
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase servicii medicale in Spitalul Lotus
 • Aparatura moderna
 • Medici bine pregatiti
 • Numeroase interventii de chirurgie plastica
 • Organizare deficitara
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Ploiesti

Iata care sunt clinicile din Ploiesti cu servicii de chirurgie plastica:

1. Clinica Roua

La doar cateva minute de municipiul Ploiesti se afla o clinica moderna, care ofera servicii de excelenta in chirurgia plastica, estetica si reconstructiva, in proctologie, flebologie si chirurgia oncologica a sanului. Echipa clinicii este una aleasa „pe spranceana”, ce imbina experienta profesionala cu interesul deosebit pentru pacient. Clinica dispune de bloc operator propriu, foarte bine dotat, in care se realizeaza interventii chirurgicale complexe. Pentru unele ramuri chirurgicale exista contract cu CAS (chirurgie plastica si reconstructiva, chirurgie vasculara si chirurgie generala). Unul dintre medicii foarte cunoscuti care isi desfasoara activitatea la Clinica Roua este dr. Victor Ion Popa, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pretul pentru o consultatie este de 350 de lei.

Pacientii clinicii Roua spun despre ea ca desi este o clinica micuta, este bine organizata, iar calitatea serviciilor este la superlativ. Medicii si asistentii sunt apreciati pentru modul cum se implica in rezolvarea tuturor problemelor medicale pentru care sunt solicitati si pentru buna comunicare. In schimb, unii pacienti sunt nemultumiti de personalul de la receptie, despre care spun ca „lasa de dorit”.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Roua
Vezi Pareri

2. Ortest Med

Clinica de chirurgie estetica si ortopedie Ortest Med din Ploiesti a fost fondata in 2003 si vine in intampinarea nevoilor pacientilor din judetul Prahova (si nu numai) cu medici bine pregatiti si aparatura performanta. La departamentul de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva poate fi gasit medicul Andrei Zbuchea, medic primar, doctor in chirurgie plastica, cu o vasta experienta si care activeaza si in sistemul de stat. Doctorul efectueaza diverse interventii chirurgicale: abdominoplastii, augmentare sau reductie mamara, mastopexie, blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie, lipoaspiratie, tunel carpian, labioplastie si alte interventii estetice nechirurgicale.

Pretul pentru o consultatie la medicul primar, pentru o interventie estetica, este de 200 de lei, potrivit tarifelor publicate pe site-ului clinicii.

Sunt cativa pacienti care au tinut sa-si exprime parerea pe internet referitor la aceasta clinica si, conform opiniilor lor, serviciile sunt de calitate. Cel mai mult sunt apreciate profesionalismul medicilor, preturile decente si atmosfera placuta. Ploiestenii mai spun si ca Ortest Med este o clinica moderna si in care se pune accent pe confortul pacientului.

3. Spitalul Medlife Lotus

Departamentul de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din cadrul Spitalului Lotus – Medlife Ploiesti pune la dispozitie numeroase interventii de chirurgie estetica a corpului si de chirurgie plastica reconstructiva. Te poti adresa acestui departament din mai multe motive: raniri, infectii, tumori, semne in urma unor boli, schimbari in ceea ce priveste aspectul fizic. Sunt numeroase interventii chirurgicale estetice care se realizeaza: lipoaspiratii, lifting facial, mamoplastii, tratament pentru maladia Dupuytren, otoplastii, blefaroplastii etc.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica si estetica este de 250 de lei.

Parerile exprimate de ploiesteni in legatura cu serviciile spitalului Medlife Lotus din Ploiesti sunt foarte impartite. Sunt foarte multi cei care spun ca organizarea lasa de dorit, ca programarile necesita deplasarea in clinica si ca nu se raspunde la telefonul clinicii, dar si ca timpul de asteptare este ridicat sau ca preturile sunt mari. Altii spun ca au fost multumiti, pentru ca nu au achitat nimic, avand o asigurare medicala, dar si ca medicii sunt bine pregatiti.

Concluziile noastre

Interventiile de chirurgie plastica, in Ploiesti, sunt recunoscute in judetul Prahova, dar si in imprejurimi. Pacientii considera ca acesti chirurgi au har si sunt deschisi si amabili. In plus, in clinicile in care isi desfasoara activitatea, aparatura si materialele sunt de ultima generatie. Astfel, chirurgii plasticieni pot efectua in siguranta si in conditii de calitate superioara numeroase interventii: mamoplastii, lifting facial, otoplastii, blefaroplastii, rinoplastii – in functie de nevoile si de preferintele fiecarui pacient.