Meniu

Chirurgie plastica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care esti in cautarea unei clinici de chirurgie plastica in Sibiu, te vei bucura sa afli ca optiunile pe care orasul ti le pune la dispozitie sunt numeroase. Indiferent ca este vorba de o liposuctie, sau de o interventie mai complexa, precum este cea de rinoplastie, cu siguranta vei gasi un medic chirurg care sa te ajute sa obtii niste rezultate de invidiat!

Orasul Sibiu nu iese in evidenta doar prin potentialul turistic, ci si prin oamenii talentati, cu experienta in domeniul chirurgiei estetice, care isi desfasoara activitatea la clinicile de aici. Tocmai de aceea, poti profita de ocazie pentru a-ti imbunatati aspectul fizic.

Cat costa serviciile unei clinici de chirurgie plastica in Sibiu?

In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele serviciilor prestate de clinicile de chirurgie plastica din Sibiu, in scopul de a te ajuta sa o alegi pe cea care se incadreaza in bugetul tau. Tine cont de faptul ca exista posibilitatea ca acestea sa se modifice, in functie de particularitatile cazului tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
1.400-1.600 Ron
 • Tarif Otoplastie 1.400-1.600 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de interventii
 • Studii in strainatate
 • Comunicare constanta
 • Atmosfera placuta
Misan Med
2.940 Ron
 • Tariful interventiei de Otoplastie porneste de la 2.940 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Monitorizare continua a starii de sanatate
 • Diverse acreditari
 • Ambient placut
 • Programarile nu se respecta
Esthetic Vision
4.915 Ron
 • Tarif Otoplastie 4.915 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Atmosfera placuta
 • Cursuri in strainatate
 • Diverse lucrari publicate
Med Elite
3.000 Ron
 • Tariful interventiei de Otoplastie porneste de la 3.000 Ron
 • Experienta de 15 ani in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Tratamente personalizate
 • Confidentialitate
 • Probleme de comunicare
Medlife Polisano
1.700 Ron
 • Tariful interventiei de Otoplastie porneste de la 1.700 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Organizare slaba
 • Personal nepergatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Sibiu

Clinicile de mai jos ofera o gama variata de servicii de chirurgie plastica in orasul Sibiu, astfel incat oricare pacient, indiferent de problema pe care o are, sa poata gasi o solutie. Exista interventii de chirurgie a fetei, de chirurgie a corpului si chiar si de chirurgie a mainii:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga dispune de pregatirea necesara pentru a efectua diverse interventii de chirurgie estetica in Sibiu. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca, iar dupa aceea, s-a specializat in chirurgie plastica si dermatologie, ceea ce-i ofera expertiza necesara pentru a-i ajuta pe pacienti sa atinga standardele de frumusete pe care si le doresc. De asemenea, a participat la numeroase cursuri si congrese, atat in tara, cat si in strainatate. In catalogul impresionant de operatii pe care le pune la dispozitia pacientilor se numara rinoplastia, interventia de marire a sanilor cu implanturi mamare, abdominoplastia, blefaroplastia, reconstructia sanilor si multe altele. In plus, Dr. Olimpiu Harceaga nu se ocupa doar cu interventii chirurgicale, ci si cu tratamente nechirurgicale, precum augmentarea buzelor, microdermabraziunea, radiofrecventa etc.

Costul interventiei de otoplastie se incadreaza intre 1.400 si 1.600 de lei.

Pacientii il recomanda pe Dr. Olimpia Harceaga pentru profesionalismul aparte de care da dovada inca de la prima interactiune. Chiar si persoanele care au fost sceptice la inceput, au inteles ca au de-a face cu un personal medical deosebit, iar rezultatele pe care le-au obtinut au fost dincolo de asteptari, asa ca au lasat o recenzie pozitiva clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Misan Med

Incepand cu anul 2012, clinica Misan Med a inceput sa-si diversifice gama de servicii medicale, astfel incat sa includa si servicii de chirurgie plastica in orasul Sibiu. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie, tocmai pentru a face posibila realizarea acestor servicii. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea medicul primar Dr. Axinte Sergiu, specializat in chirurgie estetica si reparatorie, iar printre interventiile efectuate de el se afla otoplastia, rinoplastia, abdominoplastie, blefaroplastia si multe altele. Pacientii care aleg sa beneficieze de serviciile acestei clinici, se pot bucura de un ambient placut, curat, elegant si familiar, in care grijile dispar, iar ei se pot relaxa. Persoanele interesate au la dispozitie tururi virtuale pe care le pot vizita oricand, astfel incat sa-si faca o idee despre aspectul clinicii.

Preturile interventiei de otoplastie incep de la 2.940 de lei.

In general, pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Misan Med au fost placut surprinsi de amabilitatea personalului si de calitatea interventiilor efectuate. Personalul medical explica totul pe inteles pacientului, astfel incat sa nu existe nelamuriri. Totusi, exista persoane care s-au confruntat cu probleme, intrucat programarile n-au fost respectate.

3. Esthetic Vision

La clinica de estetica din Sibiu, Esthetic Vision, pacientii o pot gasi pe Dr. Alina Helgiu, medic primar in chirurgie plastica si estetica. Din echipa clinicii mai fac parte si Dr. Claudiu Helgiu, medic primar in chirurgie vasculara, Dr. Cosmina Radu, medic specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala, dar si Dr. George Marginean, medic specialist in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si arsuri. In scopul de a-si perfectiona tehnicile in materie de chirurgie estetica, Dr. Alina Helgiu a participat la mai multe cursuri de pregatire profesionala, conferinte si congrese, care au avut loc atat in tara, dar si in strainatate. In catalogul de servicii de aici se regasesc interventii precum blefaroplastia superioara, cea inferioara, otoplastia, labioplastia etc.

Interventia de otoplastie costa aproximativ 4.915 lei.

In urma recenziilor acordate pe diverse retele de socializare, clinica Esthetic Vision a obtinut un rating pozitiv, iar acest lucru sa datoreaza calitatii serviciilor prestate de Dr. Alina Helgiu, care mai este apreciata si pentru amabilitate si empatie.

4. Med Elite

La Centrul Medical Med Elite din Sibiu se pune accent pe o comunicare constanta, astfel incat pacientii sa fie bine informati in privinta procedurilor de chirurgie plastica prin care urmeaza sa treaca. Cu o experienta de 15 ani in domeniu, personalul medical de la acest centru a avut la dispozitie suficient timp pentru a-si perfectiona tehnicile de lucru. Activitatea profesionala consta in servicii de chirurgie plastica, estetica si tratamente anti-aging. Fiecare caz are propriile sale particularitati si tocmai de aceea, obiectul centrului Med Elite este de a oferi un tratament personalizat, care sa raspunda nevoilor pacientilor. Cu privire la interventia de otoplastie, aceasta se poate realiza cu anestezie locala sau generala, in functie de caz.

Preturile interventiei de otoplastie incep de la 3.000 de lei.

Ratingul obtinut de Centrul Medical Med Elite este unul pozitiv, iar acest lucru evidentiaza calitatea serviciilor. Cu toate acestea, unele persoane au avut parte de o experienta neplacuta la capitolul comunicare, ceea ce le-a determinat sa dea un rating mai mic centrului.

5. Medlife Polisano

O alta clinica la care se pot duce oamenii pentru interventia de chirurgie plastica mult dorita din Sibiu este Medlife Polisano. De aceasta ramura se ocupa Dr. Siclovan Horia si Simon Sanda, medici specialisti in chirurgie plastica si reparatorie. La clinica se efectueaza un numar impresionant de investigatii, de la abdominoplastie, la rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie si multe altele. Inainte de a opta pentru o interventie de chirurgie plastica, pacientii interesati trebuie sa treaca printr-un consult de specialitate, in cadrul caruia li se evalueaza starea de sanatate, iar impreuna cu medicul chirurg, se alege urmatorul pas.

Costul interventiei de otoplastie porneste de la 1.700 de lei.

Experientele prin care au trecut oamenii la clinica Medlife Polisano sunt impartite, dupa cum reiese din comentariile postate de ei pe internet. In timp ce unii apeleaza de multa vreme la serviciile clinicii si sunt in continuare multumiti de ele, altii au avut parte de experiente proaste, care i-au determinat sa caute solutii in alta parte din cauza lipsei de organizare.

Concluzii

In cele din urma, daca si tu te numeri printre persoanele ce se afla in cautare de servicii de chirurgie plastica in Sibiu, atunci nu trebuie sa mai stai pe ganduri! Programeaza-te la o consultatie de specialitate la oricare din clinicile de mai sus si afla care sunt pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a-ti imbunatati aspectul fizic!