Meniu

Chirurgie plastica Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Operatiile estetice sunt tot mai des utilizate astazi pentru a oferi pacientilor o imbunatatire a aspectului fizic, urmata de cresterea increderii in propria persoana, iar piata de servicii medicale din Romania tine pasul cu trendurile si cu evolutia tehnologiei, de aceea nu este de mirare ca se pot gasi specializari bine reprezentate si in orasele mai mici, asa cum este chirurgia plastica in Slatina.

Articolul de fata te va ajuta sa identifici ce optiuni ai pentru o interventie chirurgicala in Slatina si, in functie de operatia dorita, daca trebuie sa iei in calcul deplasarea intr-un alt oras sau poti conta pe chirurgii plasticieni din municipiul resedinta al judetului Olt.

Ce optiuni ai pentru chirurgie plastica in Slatina?

In functie de interventia de care ai nevoie, poti avea una sau doua optiuni in alegerea unei clinici cu servicii de chirurgie plastica din Slatina. Se pot realiza in oras atat operatii estetice complexe, cat si proceduri de chirurgie plastica reparatorie si interventii de mica chirurgie, la una dintre clinicile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neoestetics
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti si amabili
  • Consiliere adecvata in cadrul consultatiilor
  • Tratamente eficiente
Lisimed
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate
  • Unii pacienti spun ca personalul de la receptie nu este foarte bine informat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de chirurgie plastica din Slatina

Indiferent de interventia de care vrei sa beneficiezi la un cabinet specializat de chirurgie plastica din Slatina, cu siguranta vei dori sa afli mai multe amanunte despre calitatea serviciilor clinicii, medicul care realizeaza operatiile, tarifele practicate si parerile pacientilor care au avut parte de consultatii si tratamente aici. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de folos in decizia de a merge mai intai la o consultatie de specialitate.

1. Neoestetics Medical Team

La cabinetul de chirurgie plastica al Clinicii Neoestetics Medical Team se realizeaza interventii chirurgicale estetice precum abdominoplastie, liposuctie, augmentare mamara, lifting mamar, micsorarea sanilor, reconstructie mamara, chirurgia zonei intime, otoplastie, lifting facial, blefaroplastie si proceduri neinvazive de estetica medicala: injectari cu botox si acid hialuronic. Operatiile se realizeaza de catre dr. Robert Coraci, specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Neoestetics Medical Team este o clinica in care oferta de servicii mai cuprinde specialitati medicale de obstretica-ginecologie, urologie si ecografie.

Pentru o consultatie, vei plati 150 de lei la aceasta clinica.

Pacientii clinicii sunt de parere ca Neoestetics Medical Team este locul in care calitatea serviciilor intalneste profesionalismul si amabilitatea medicilor, aspecte care se imbina in beneficiul persoanelor care beneficiaza de o consiliere adecvata, sfaturi competente si tratamente eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Crismedclinic
Vezi Pareri

2. Lisimed

La Clinica Lisimed, cabinetul de chirurgie plastica realizeaza proceduri de mica chirurgie precum corectia ridurilor, indepartarea de lipoame, chisturi sebacee, nervi pigmentari si interventii noninvazive cu acid hialuronic si toxina botulinica, pentru rejuvenare, fillere si augmentare buze. Dr. Robert Coraci si dr. Florin Popa, medici specialisti chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Clinica Lisimed din Slatina este o unitate medicala care se recomanda drept policlinica de familie, incluzand o paleta larga de specializari, un centru de reabilitare medicala, un laborator de analize si aparatura medicala moderna.

Pretul unei consultatii la chirurgie plastica este de 150 de lei.

Majoritatea pacientilor considera ca au avut o experienta pozitiva la Lisimed, ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti, care au rezolvat eficient problema de sanatate. Sunt si persoane multumite de activitatea personalului de la receptie, care nu le-au oferit informatiile de care au avut nevoie.

Concluzii

Serviciile medicale de chirurgie plastica din Slatina sunt bine reprezentate pentru un oras cu 70.000 de locuitori si poti beneficia de mai multe tipuri de interventii de chirurgie estetica pentru fata, sani, silueta si zona intima. In zona de mica chirurgie reparatorie, sunt tratate micile tumori cutanate si leziuni ale pielii in mod sigur si profesionist la cabinetele in care activeaza medici specialisti bine pregatiti si dedicati pacientilor.

In functie de interventia pe care o doresti si de disponibilitatea acesteia in Slatina, vei decide, in urma lecturii articolului de fata, daca poti ramane in oras pentru operatie sau ar trebui sa te adresezi unei clinici din Bucuresti sau dintr-un alt municipiu al tarii.