Chirurgie plastica Slatina

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Slatina este orasul de resedinta al judetului Olt, localitate cu o vechime de peste 650 de ani, centru industrial amplasat la granita dintre Campia Romana si Podisul Getic. Cu un centru istoric conservat si podul peste raul Olt ca emblema, Slatina ofera cateva obiective demne de vizitat, legate atat de trecutul regiunii, cat si de perioada contemporana a existentei sale. In orasul de pe Olt poti beneficia, de asemenea, de posibilitatea rezolvarii unor probleme medicale de competenta specializarii chirurgie plastica, Slatina fiind localitatea in care activeaza chirurgi plasticieni cu experienta.
Pacientii pot beneficia la Slatina de proceduri chirurgicale avand ca scop atat recuperarea aspectului in urma unor traume, accidente si cicatrice provocate de diferite afectiuni, precum si imbunatatirea felului in care arata, prin proceduri specifice chirurgiei estetice.

Unde gasesti un chirurg plastician in Slatina?

Daca ai de rezolvat o problema legata de aspectul unei anumite zone a corpului, doresti sa inlaturi cicatricele unei traume sau sa corectezi anumite defecte, instrumentele chirurgiei plastice iti stau la dispozitie si in municipiul Slatina. In orasul de pe Olt gasesti chirurgi plasticieni care sa iti ofere rezolvarea problemelor cu care te confrunti.
Pentru a economisi timp si energie cautand un medic specialist in aceste proceduri, clasamentul de mai jos al centrelor medicale in care poti gasi chirurgie plastica iti poate fi de ajutor.

1. Chirurgie plastica – Neoestetics Medical Team

Este un cabinet medical localizat in Slatina, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 20 Bl. FA21, cu program zilnic intre orele 9.00 si 18.00, mai putin sambata si duminica. Ofera pacientilor interventii chirurgicale diverse printre care: inlaturarea cicatricilor, lifting chirurgical, blefaroplastie, corectie la nivelul areolelor mamare, abdominoplastie, implant mamar etc.
Pacientii pot face o programare la medicul Robert Coraci, specialist in chirurgie plastica – estetica si microchirurgie reconstructiva. Programarile se pot face la telefon 0722858858.
Consultatia preliminara interventiei chirurgicale este gratuita.

2. Chirurgie plastica – Lisimed

Este o policlinica din Slatina care ofera pacientilor peste 20 de specializari medicale. Este localizata in Str. Aleea Tineretului, nr 1D. Se pot adresa serviciiilor de chirurgie plastica persoanele care au probleme legate de riduri, lipoame, chisturi sebacee si nevi pigmentari.
Cei doi medici specializati in chirurgie plastica sunt dr. Florin Popa si dr. Robert Coraci. Produsele folosite pentru proceduri la aceasta clinica din Slatina sunt trusa de mica chirurgie si substanțe din gama Teosyal, Dysport, Juvederm, Vistabel.
Pacientii se pot programa folosind formularul online sau sunand la numarul de telefon 04249402000.

3. Chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva – Spitalul Judetean Slatina

In cadrul Spitalului Judetean din Slatina, sectia de chirurgie plastica functioneaza cu un numar de 20 paturi dintre care 10 paturi pentru arsi. Pacientii care au nevoie de serviciile medicale ale acestui compartiment ajung aici fie prin unitatea de primiri urgente, fie cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
In cadrul spitalului activeaza un numar de cinci medici specializati in chirurgie plastica si reparatorie: dr. Alexandru Ionut Iancu – medic specialist, dr. Daniela Licsandru – medic primar, dr. Andrei Razvan Stefanescu – medic primar, dr. Florin Augustin Popa – medic primar, dr. Robert Coraci – medic specialist.
Cu o populatie de peste 70.000 de locuitori, orasul Slatina asigura rezidentilor sai, dar si persoanelor venite din alte localitati servicii de chirurgie plastica si reparatorie atat in sistemul public de sanatate, cat si la clinici specializate in rezolvarea problemelor estetice si de sanatate specifice acestui domeniu al chirurgiei.