Chirurgie plastica chirurgie-plastica-Suceava

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Oamenii apeleaza la chirurgia plastica din Suceava din diverse motive: in timp ce unii isi doresc sa-si imbunatateasca anumite trasaturi, sau sa le schimbe in totalitate, altii au nevoie de o interventie de reconstructie pentru a-si recupera aspectul de alta data.

Tocmai de aceea, doctorii de chirurgie plastica din Suceava vin cu un catalog impresionant de servicii, iar aparatura de ultima generatie cu care sunt dotate clinicile, ii ajuta sa duca la bun sfarsit procedurile respective.

Clinici de chirurgie plastica in Suceava

Exista diverse clinici care ofera servicii de chirurgie plastica in Suceava, iar unele se concentreaza pe partea estetica, in timp ce altele, pe cea de reconstructie. De aceea, pentru a face o decizie cat mai potrivita, pacientii trebuie sa se programeze la un consult cu chirurgul plastician de Suceava la care isi doresc sa apeleze, iar el le va da toate informatiile necesare.

1. Policlinica Bethesda

La policlinica Bethesda exista mai multi medici specialisti care ofera servicii in diverse domenii, iar unul dintre aceste domenii este dedicat chirurgiei plastice din Suceava. Clinica are la baza principiul conform caruia, intr-o specializare atat de dinamica precum este chirurgia plastica, medicii trebuie sa fie tot timpul la curent cu cele mai noi tehnici.

Printre interventiile efectuate la aceasta clinica se numara chirurgia de marire, micsorare sau ridicare a sanului, reconstructia mamara, liposuctia, abdominoplastia, chirurgia estetica a regiunii genitale feminine, injectarile, liftingul facial, rinoplastia, blefaroplastia si otoplastia.

Un reprezentant din partea clinicii va putea fi contactat la numarul de telefon 0230551566, sau folosind adresa de E-mail policlinica@bethesda.ro.

2. Clinica FizioMED

Scopul clinicii Fiziomed, in catalogul careia exista si servicii de chirurgie plastica in Suceava, este de a-i ajuta pe pacienti sa se recupereze prin intermediul unor tehnici diverse si cu ajutorul aparaturii de top, care sprijina echipa de medici.

Pe partea de chirurgie plastica, serviciile au ca scop restaurarea formei sau a functiei unei parti a corpului, care a fost afectata din diverse motive. La aceasta clinica, se poate realiza atat o papilomatoza cervicala, cat si o marire a buzelor.

Programarile se pot face prin intermediul formularului online, dar tot va fi nevoie de o confirmare telefonica; numarul este 0749922271, iar adresa de E-mail contact@fiziomedsv.ro.

3. Centrul Medical Bucovina

O parte componenta din Reteaua Regina Maria este Centrul Medical Bucovina, unde exista o ramura pentru chirurgia plastica din Suceava. Dr. Anatol Burlacioc este cel care se ocupa de aceasta sectie, iar principalele investigatii au de-a face cu microchirurgia reconstructiva.

Cei care viziteaza centrul vor putea opta pentru un consult sau un control de chirurgie plastica, pentru a vedea care este cel mai bun tratament ce poate fi aplicat in situatia lor: pansament, chiuertare leziune, refacere cicatrice postoperatorie etc.

Persoanele interesate se pot programa fie folosind contul de utilizator, fie completand formularul online, iar un reprezentant al centrului va suna dupa putin timp. Numarul de telefon care poate fi apelat din orice retea pentru probleme este 0219268.

Concluzii

Prin urmare, clinicile de chirurgie plastica din Suceava sunt o optiune buna pentru toti oamenii care se afla intr-o situatie delicata si au nevoie de o schimbare.