Meniu

Chirurgie plastica Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa apelezi la servicii de chirurgie plastica in Suceava? Procedurile din aceasta ramura a medicinei se adreseaza persoanelor care isi doresc imbunatatirea aspectului fizic, din motive pur estetice sau ca necesitate in urma unor traumatisme.

Daca iti doresti sa te programezi la o consultatie de chirurgie estetica in Suceava pentru a afla daca o procedura ti se potriveste, nu mai ramane decat sa identifici o clinica potrivita asteptarilor tale. In aceasta subspecialitate a chirurgiei plastice intra acele operatii si tratamente optionale, pe care multe persoane le aleg ca sa acopere semnele inaintarii in varsta si nu numai.

Care este pretul unei consultatii de chirurgie plastica in Suceava?

Inainte de orice procedura de chirurgie plastica si estetica, va fi nevoie de o consultatie in care medicii examineaza starea de sanatate si istoricul medical al pacientului, Suceava fiind unul dintre orasele pe care le poti alege atat pentru consultatie, cat si pentru interventia propriu-zisa. Iata care este pretul consultatiei in cadrul celor mai reputate clinici situate in acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Bethesda
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoie pacientului
 • Dotari moderne
 • Sistemul de programari lasa de dorit
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Dr. Rusu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rezultate bune
 • Medic cu experienta
 • Profesionalism si seriozitate
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Burlacioc
245 Ron
 • Pret Consultatie 245 Ron
 • Act medical de calitate
 • Rezultate bune
 • Medic cu peste 20 de ani de experienta
 • Profesionalism
 • Punctualitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi medici specialisti in chirugie plastica in Suceava?

In clasamentul de mai jos, persoanele care locuiesc in Suceava si planuiesc sa apeleze la chirurgie plastica pot vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici si medici din apropierea lor:

1. Bethesda

La capitolul chirurgie plastica, Bethesda ocupa o pozitie fruntasa in clasamentul de optiuni ale pacientilor din Suceava. Aceasta policlinica reuneste o echipa de medici specialisti si medici primari cu experienta vasta in diferite specialitati medicale, printre care si chirurgia estetica, plastica si reconstructiva. In cadrul acestui departament, isi desfasoara activitatea dr. Lazar Andrei, care este medic primar in specialitatea chirurgiei plastice si estetice. Medicul a realizat deja sute de interventii de succes si foloseste tehnologii moderne.

Consultatia de chirurgie plastica are tariful de 150 lei.

Pe internet, foarte multi pacienti si-au exprimat opinia despre serviciile acestei policlinici. Desi parerile sunt impartite, cei mai multi recomanda Bethesda si spun ca au avut o experienta buna. Ca avantaje, ei noteaza buna organizare, dotarile moderne si calitatea serviciilor. Personalul medical este pregatit, amabil, primitor si atent la nevoile pacientului. La polul opus, exista si pacienti care spun ca nu au avut cea mai buna experinta, spunand ca timpul alocat consultatiei este destul de scurt, ca sistemul de programari lasa de dorit si ca atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai adecvata.

Vezi parerile pacientilor despre Bethesda
Vezi Pareri

2. Dr. Rusu Ovidiu

Medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dr. Rusu Ovidiu este unul dintre medicii din Suceava pe care ii poti alege pentru interventia care te intereseaza. Acesta pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii din sfera esteticii, folosind tehnici operatorii moderne si tratamente de ultima ora. Pentru a ramane la curent cu noutatile din domeniu, medicul participa la workshop-uri si congrese relevante.

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 lei.

Pacientii il apreciaza pe dr. Rusu Ovidiu pentru experienta, profesionalism si seriozitate. Ei spun ca au obtinut rezultate bune in urma interventiilor si se declara multumiti de servicii. Mediul este dedicat meseriei si laudat inclusiv pentru felul in care comunica cu pacientii.

3. Dr. Anatol Burlacioc

Cu peste 22 de ani de experienta, dr. Anatol Burlacioc este un nume de referinta atunci cand vine vorba despre servicii de chirurgie plastica in judetul Suceava. Dupa mai multi ani de activitate in cadrul spitalelor de stat, medicul a hotarat sa isi canalizeze intreaga atentie pe pacientii clinicii sale. Pentru a pune la dispozitia acestora cele mai moderne servicii, participa regulat la cursuri de perfectionare si la conferinte din domeniul chirurgiei plastice.

La dr. Anatol Burlacioc, pretul unui consult de chirurgie plastica si reconstructiva este de 245 lei.
Cativa dintre pacientii care au oferit feedback in mediul online il caracterizeaza pe dr. Anatol ca fiind cel mai bun medic. Calitatile pe care i le atribuie sunt profesionalismul si punctualitatea. De asemenea, medicul este apreciat pentru atitudinea pe care o are fata de cei care ii trec pragul clinicii. De asemenea, pacientii spun ca interventiile au decurs bine, motiv pentru care il recomanda pe acest doctor.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni pe care le au pacientii din Suceava si din apropiere daca vor sa beneficieze de servicii calitative de chirurgie plastica. In cadrul consultatiei, iti poti da seama daca rezonezi cu medicul pe care l-ai ales si vei afla daca te inscrii in profilul candidatului ideal pentru interventia de care vrei sa beneficiezi.