Labioplastie Iasi

Actualizat pe:

Palatul Culturii sau Parcul Copou sunt numai unele dintre cele mai importante locatii din vechea capitala a regiunii Moldovei, insa interventiile estetice au devenit si aici tot mai cautate, pentru o operatie de labioplastie, pretul in Iasi fiind unul accesibil, pe care sa il poata plati orice pacienta cu venituri putin peste medie.
Pentru o interventie de chirurgie estetica delicata, dar ale carei beneficii au fost descoperite de tot mai multe romance, indemanarea si priceperea medicului chirurg care efectueaza interventia de corectare a aspectului estetic al labiilor trebuie sa fie unele dintre cele mai bune. Astfel ca cele care apeleaza la operatia de labioplastie in Iasi, pot gasi medici profesionisti si experimentati, in clinici estetice performante.

Care sunt clinicile care practica operatii de labioplastie la preturi bune in Iasi?

Desi inca mai este tratat ca un subiect tabu, aspectul estetic al organului genital feminin poate reprezenta un complex important pentru unele femei, motiv pentru care numarul celor care apeleaza la operatia de labioplastie, cu preturi bune in Iasi, este din ce in ce mai mare.
Interventiile estetice au castigat foarte mult teren in ultimii ani, oamenii apeland la acestea pentru a corecta chirurgical diferitelor zone ale corpului. Zona genitala se afla si ea printre cele vizate, femeile din regiunea Moldovei avand posibilitatea de a apela la ajutorul medicilor din Iasi pentru operatia de labioplastie, in urmatoarele clinici de chirurgie estetica din oras:

1. Clinica Avicena Profertis

Serviciile oferite de clinica Avicea Profertis se adreseaza in special cuplurilor care se confrunta cu infertilitatea, numai ca portofoliul acesteia a fost completat si cu servicii din alte sectoare medicale, iar unul dintre acestea este chirurgia plastica si estetica.
Astfel ca femeile care viseaza la o operatie de labioplastie in Iasi au acum posibilitatea de a beneficia de aceasta in cadrul clinicii de fata. In plus si costurile pentru o astfel de interventie chirurgicala estetica sunt unele bune, ce se situeaza in jurul valorii de 600 de euro.

2. Omini Clinic

In ceea ce priveste Omini Clinic, aceasta este specializata in chirurgia estetica si plastica, alaturi de care mai pot fi gasite si servicii din sfera dermatologie, ORL, ortopedie sau obstetrica si ginecologie.
Astfel ca zona genitala a femeii este una dintre zonele pentru a carei sanatate si aspect estetic imbunatatit se lucreaza in cadrul clinicii Omini Clinic, aceasta fiind una dintre putinele unitati medicale in care pot fi efectuate operatii de labioplastie din Iasi. Pretul pentru o astfel de interventie estetica este de aproximativ 900 de euro.

3. Susanu Clinic

Susanu Clinic este una dintre clinicile medicale de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva care se afla printre preferintele iesenilor, mai ales a femeilor care au apelat sau doresc sa apeleze la o operatie de labioplastie in Iasi. Acest lucru se datoreaza costurilor competitive, adaptate la calitatea serviciilor si actului medical.
In concluzie, desi numarul clinicilor medicale in cadrul carora pot fi efectuate interventii chirurgicale de labioplastie la preturi bune din Iasi nu este unul mare, dotarile moderne si performante, care asigura servicii de calitate si siguranta, le permit femeilor sa se bucure de cele mai bune tratamente.