Meniu

Mastopexie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile care nu mai sunt multumite de forma sanilor, dupa sarcina, alaptare sau in urma variatilor de greutate, pot opta pentru o interventie de mastopexie. In Cluj sunt cateva clinici unde se efectueaza astfel de proceduri, iar medicii sunt foarte bine pregatiti, unii dintre ei beneficiind de cursuri si specializari in strainatate.

In continuare vei putea descoperi care sunt acesti medici, in ce clinici activeaza, care sunt costurile pentru o mastopexie si ce cred clujenii si nu numai despre serviciile de care au beneficiat.

Cat costa o operatie de mastopexie in Cluj?

Costul pentru o mastopexie, in Cluj, variaza de la medic la medic si de la o clinica la alta. Iata o lista cu  medici, clinici ce efectueaza mastopexie si preturi, in Cluj, in acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mastopexie
Rating
Website
Medestet
Clinica-Verificata
4.000 Euro
 • Pret Mastopexie 4.000 Euro
 • Centru de excelenta
 • Numeroase interventii estetice si proceduri minim invazive
 • Materiale de foarte buna calitate
 • Posibilitatea de a achita in rate
Dr. Harceaga
3.500 Euro
 • Pret Mastopexie 3.500 Euro
 • Medic cu pregatire deosebita
 • Numeroase inverventii estetice
 • Comunicare buna, cu empatie si rabdare
 • Rezultate bune ale interventiilor
Dr. Muntean
3.500 Euro
 • Pret Mastopexie 3.500 Euro
 • Medic cu experienta si pregatire in tara si in strainatate
 • Numeroase tipuri de interventii estetice, plastice, de microchirurgie reconstructiva
 • Amabilitate si comunicare eficienta
 • Amabilitatea intregului personal
 • Echipa profesionista
Dr. Cojocaru
3.500 Euro
 • Pret Mastopexie 3.500 Euro
 • Medic cu experienta
 • Atentie si profesionalism
 • Conditii bune de cazare
 • Comunicare buna medic-pacient
Novia Estetica
2.500 Euro
 • Pret Mastopexie 2.500 Euro
 • Echipamente ultramoderne
 • Personal medical cu experienta
 • Facilitati moderne
 • Numeroase servicii medicale si complementare
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se fac operatii de mastopexie in Cluj

Iata cinci dintre cele mai bune clinici in care se fac interventii de mastopexie, in Cluj:

1. Medestet

Medestet este o clinica destul de cunoscuta, avand in vedere ca este prima din Romania specializata pe chirurgie estetica. A fost inaugurata in 1993, in Cluj-Napoca, iar in 2012 a devenit centru de excelenta. Serviciile de estetica medicala sunt diverse incluzand: proceduri la nivelul fetei, sanilor, pentru trunchi si membre, dar si tratamente minim invazive. Dr. Mircea Ciceo se remarca din colectivul de specialisti, prin pregatirea sa vasta in domeniu, ce include cursuri de chirurgia sanului efectuate in strainatate si participari anuale la congrese de medicina estetica si chirurgie estetica.

La clinica Medestet, pretul pentru o mastopexie este de 4.000 de euro.

Unii oameni spun despre dr. Ciceo ca are „maini de aur”, care asigura rezultate bune, indiferent de procedura efectuata. Printre cele mai vehiculate aprecieri sunt cele referitoare la profesionalismul intregii echipe, la calitatea materialelor utilizate si la standardele ridicate. Sunt si unele nemultumiri pe internet, legate de nereusita unor interventii, dar acestea au fost demontate de reprezentantii clinicii, pe motiv ca nu sunt postate de clienti reali.

Vezi parerile pacientilor despre Medestet
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este un medic tanar, dar foarte bine pregatit in domeniul chirurgiei plastice. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si a efectuat o dubla specializare in dermatologie si chirurgie plastica. Aceasta dubla specializare il ajuta sa inteleaga mai bine medicina estetica si sa-si ajute si mai mult pacientii. Din cei 11 ani de specializari, unii au fost petrecuti in spitale si clinici din Oxford, Bruxelles, Stuttgart si Munchen. In prezent, este colaborator al unor clinici din Marea Britanie si este inscris in General Medical Council. De asemenea, dr. Harceaga este doctor in medicina cu un studiu pe excizia tumorilor cutanate faciale prin Chirurgia Mohs.

Pretul pentru o interventie de mastopexie la dr. Olimpiu Harceaga porneste de la 3.500 de euro.

Din review-urile din mediul online reiese gradul foarte ridicat de satisfactie in ceea ce priveste serviciile oferite de dr. Harceaga. Oamenii spun ca medicul este profesionist, iar rezultatele obtinute de el sunt excelente. Experienta, indemanarea si atentia de care da dovada doctorul par sa fie elementele comune care fac ca interventiile realizate de el sa fie foarte reusite.

3. Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean a absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si este medic primar in chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva. Are o experienta vasta ce este atestata de colaborarile cu Institutul Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca, dar si cu UMF „Iuliu Hatieganu”. In plus, in perioada rezidentiatului, a colaborat cu Instituto Clinico Humanitas din Milano si cu St. Francis Hospital din Indiana, SUA. Printre serviciile oferite in materie de chirurgie se numara cele asupra fetei, sanului, siluetei sau a zonei genitale, precum si diverse interventii de chirurgie plastica.

Tariful pentru o mastopexie la dr. Maximilian Muntean porneste de la 3.500 de euro.

Persoanele care au intrat cel putin o data in cabinetul dr. Maximilian Muntean se declara in majoritate multumite de experienta.       In recenziile de pe internet, acestea spun ca medicul este un chirurg foarte bun, deschis si comunicativ si ca serviciile spitalului Humanitas, unde isi desfasoara activitatea, sunt ireprosabile.

4. Dr. Radu Cojocaru

Dr. Radu Cojocaru este pregatit si detine experienta necesara pentru a executa numeroase interventii asupra fetei, sanilor, siluetei sau procedee estetice minim-invazive. Impreuna cu echipa sa de specialisti, anestezisti si cu personalul auxiliar, medicul a ajutat peste 2.000 de pacienti sa obtina schimbarea dorita. In experienta sa de peste cinci ani, medicul s-a specializat in interventiile chirurgicale mari, cum sunt augmentarile mamare, rinoplastiile sau operatiile reconstructive. In plus, in clinica sa se efectueaza si interventii minim invazive (marirea buzelor, lipoliza, acid hialuronic).

Pretul unei interventii de mastopexie porneste de la 3.500 de euro, la dr. Radu Cojocaru.

Pentru multi dintre pacientii sai, dr. Cojocaru este un exemplu de profesionalism. Unii declara ca acesta este cel mai bun medic, in domeniul sau, avand rezultate foarte bune si cu recuperare rapida. De asemenea, oamenii mai sunt multumiti si de conditiile de cazare din clinica, de personalul atent si de consilierea oferita pentru ingrijire si recuperarea post interventii.

5. Novia Estetica

La Novia Estetica, serviciile sunt de ultima generatie, utilizandu-se echipamente ultramoderne, pentru rezultate sigure, de durata si eficiente. Clinica a fost inaugurata in 2011 si ofera servicii de chirurgie estetica, dermatologie, cosmetica, dermato-cosmetica, remodelare corporala. Tratamentele sunt supervizate de doctori de renume, care au ani de expertiza si care isi pun la dispozitie resursele  in scopul confortului pacientilor. Facilitatile moderne oferite de clinica rivalizeaza cu cele din clinicile de renume de la nivel mondial, iar serviciile complementare includ: abordare nutritionala, testari de laborator, suport psihologic si teste hormonale.

Pretul pentru o mastopexie, la clinica Novia Estetica, este de 2.500 euro.

Parerile sunt destul de impartite in privinta clinicii Novia Estetica. In timp ce unii spun ca rezultatele interventiilor au fost peste asteptari si ca personalul este profesionist, altii spun ca nu sunt multumiti de anumite tratamente sau ca timpul de asteptare este foarte mare.

Concluziile noastre

Interventia de mastopexie, in Cluj, se realizeaza la clinici de renume, de catre chirurgi plasticieni renumiti in zona si in tara. Avand in vedere recenziile pozitive ale pacientilor, se pare ca aceste operatii care ridica sanul la un nivel normal, redandu-i forma si aspectul din perioada tineretii, au rezultate foarte bune.

O astfel de interventie se realizeaza sub anestezie si presupune excizia excesului de piele, rearanjandu-se tesutul mamar, pentru obtinerea unui rezultat frumos si armonios. Tinand cont de dificultatea si importanta acestei interventii, este indicata alegerea unui chirurg bine pregatit si cu experienta, cum sunt cei mentionati in acest articol.