Meniu

Chirurgie vasculara Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca varicele au devenit o problema de sanatate care iti afecteaza calitatea vietii, ai nevoie de un specialist competent care sa iti ofere o rezolvare eficienta, in cazul tau, la un cabinet de chirurgie vasculara din Brasov. Probabil nu ai nici timpul si nici energia necesare pentru a cerceta piata medicala privata atat de vasta din orasul de la poalele Tampei, de aceea articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare.

Cu ajutorul lui vei putea identifica un specialist bun in chirurgie vasculara si clinica din Brasov catre care ar trebui sa te indrepti pentru o solutie medicala  cu rezultate bune.

Cat costa o consultatie de chirurgie vasculara in Brasov?

Inainte de a face orice programare pentru un serviciu medical, te interesezi de pretul la care il poti accesa, iar o consultatie de chirurgie vasculara in Brasov nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ai putea sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru o consultatie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
S. Sf. Constantin
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente si interventii eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
RMN Diagnostica
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor
Medlife
325 Ron
 • Pret Consultatie 325 Ron
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Dotarile cu aparatura de ultima generatie
 • Interventii reusite
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cele mai bune servicii de chirurgie vasculara din Brasov

Cand este vorba despre sanatatea ta, iti doresti, desigur, cele mai bune servicii si, in situatia de fata, un diagnostic corect si un tratament adecvat de chirurgie vasculara in Brasov. Pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere pentru nevoile tale de ingrijire medicala, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre dotarile cu echipamente, despre competentele personalului si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sfantul Constantin din Brasov se recomanda ca fiind singurul spital din Transilvania in care sunt disponibile tratamente hibride de chirurgie vasculara, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie – angiograful perfomant Siemens Artis Q. Cu ajutorul acestuia, echipa medicala are posibilitatea de a aplica tehnici minim invazive pentru tratarea leziunilor arteriale si venoase. In ambulatoriu, la cabinetul de chirurgie vasculara, poti accesa consultatii, controale, eliberare acte medicale, pansamente simple, pansamente pentru ulcer varicos, suprimare fire sutura si extragere cateter venos central permanent (long-life), iar in spital se realizeaza interventiile. Te vei adresa aici unuia dintre cei doi chirurgi: dr. Lucian Toma, medic primar chirurgie vasculara, sau dr. Felix Farcas, medic specialist chirurgie cardiovasculara si chirurgie vasculara, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Spitalul privat Sfantul Constantin a fost infiintat in anul 2011 si functioneaza azi cu servicii de spitalizare continua, un centru de imagistica medicala, un bloc operator cu 6 sali de operatie, un centru de chirurgie cardiovasculara si unul de cardiologie clinica si interventionala, un ambulatoriu cu multiple specializari si o sectie de terapie intensiva.

Lista de preturi practicate de acest centru medical este afisata pe site-ul web. O consultatie in ambulatoriu, la chirurgie vasculara, te va costa aici 230 de lei.

In mare parte, pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata in aceasta unitate medicala. In recenziile din mediul online sunt amintite aspecte pozitive precum: serviciile de calitate, medicii profesionisti si tratamentele si interventiile eficiente. Exista insa aspecte care ar putea fi imbunatatite si care in prezent starnesc nemultumiri. Unii pacienti acuza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sf. Constantin
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

In Policlinica RMN Diagnostica din Brasov, pacientii se pot adresa pentru consultatii, controale, tratamentul bolilor vaselor sanguine, proceduri de cateter minim invazive si reconstructie chirurgicala, la cabinetul de chirurgie vasculara. Il vei gasi aici pe dr. Viorel Rusu, medic specialist in chirurgie vasculara, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci vei putea apela la decontarea serviciilor pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. RMN Diagnostica este o retea medicala privata, cu centre in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care functioneaza cabinete in 40 de ramuri medicale si aparatura pentru investigatii performante de imagistica.

Tarifele pot fi vizualizate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie de chirurgie vasculara, pretul este de 270 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Pe de o parte, sunt remarcate calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care acestia au dat explicatii legate de diagnostic, precum si posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Pe de alta parte, comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzierile la comunicarea rezultatelor investigatiilor sunt probleme care au cauzat nemultumiri in randul persoanelor tratate aici.

3. MedLife

La Spitalul MedLife din Brasov, Departamentul de Chirurgie Vasculara ofera atat tratamentul chirurgical clasic al afectiunilor arterelor si venelor, precum si interventii minim invazive, utilizate cu precadere in stenoze si ocluzii scurte sau la pacienții cu risc operator foarte mare. Sectia specializata dispune de o sala hibrida de operatii, dotata cu un echipament mobil de radiologie 2D si 3D si sistem de fuziune a imaginilor Endonaut de ultima generatie. Sub coordonarea dr. Rusu Viorel, medic specialist in chirurgie vasculara, departamentul Spitalului MedLife este singurul din regiune care poate ajuta pacientul cu dializa, prin crearea de fistule artero-venoase, precum si prin rezolvarea complicatiilor posibile ale FAV. In baza contractului de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, se pot solicita servicii decontate, de catre pacientii care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Spitalul MedLife din Breasov face parte din cea mai mare retea privata de servicii medicale din tara, cu o vechime de aproape 30 de ani, 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati – in Bucuresti, Sibiu, Brasov di Arad, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Preturile serviciilor sunt publicate pe site-ul web al retelei de sanatate. Consultatia de chirurgie vasculara are un tarif de 325 de lei.

Experientele pacientilor in acest spital variaza, in functie de sectia si cabinetul la care au apelat. Sunt apreciate profesionalismul si experienta medicilor, dotarile cu aparatura de ultima generatie si interventiile reusite. Multe persoane consemneaza insa aspecte negative in organizarea clinicii, precum ineficienta sistemului de abonamente medicale, timpul de asteptare mare si preturile ridicate.

Concluzii

Specializarea chirurgie vasculara in Brasov este bine reprezentata prin activitatea unor departamente si cabinete din cadrul unor clinici si spitale de top, cu experienta si prestigiu pe piata privata de sanatate din oras. Poti conta aici pe medici chirurgi bine pregatiti, pe aparatura de ultima generatie si pe proceduri interventionale clasice sau minim invazive.

Afectiunile vasculare iti provoaca un disconfort sporit si iti pot pune in pericol existenta, de aceea nu trebuie sa amani vizita la un medic specializat in chirurgie vasculara si sa suni cat mai curand la una dintre clinicile din Brasov prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, pentru o consultatie de chirurgie vasculara.