Meniu

Chirurgie vasculara Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca din cauza netratarii varicelor, ai putea pe parcurs sa te confrunti cu edem, dermatita de staza, tulburari trofice tegumentare, ulcer varicos sau tromboflebita, situatie in care cel mai bine ar fi sa apelezi la un medic specializat in chirurgia vasculara din Ploiesti? Acesta are o buna pregatire in efectuarea operatiei de varice, care, de cele mai multe ori, presupune o recuperare rapida. Pentru depistarea unei astfel de conditii medicale se efectueaza ecografia Doppler venoasa a membrelor inferioare prin intermediul careia medicul specialist poate sa iti asigure un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. Patologia cronica poarta denumirea de insuficienta venoasa, insa te poti confrunta si cu boli acute, cum ar fi tromboza venoasa profunda sau tromboflebita superficiala. Indiferent de situatia in care te afli, asigura-te ca ceri ajutorul din partea unor specialisti pentru a sti ce este mai bine sa faci mai departe. 

Daca locuiesti in Ploiesti si nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia, iti recomandam sa iei in considerare cele trei clinici pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Afla cat de bine pregatite sunt cadrele medicale, dar si cat de bine dotate sunt clinicile din orasul tau.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de chirurgie vasculara in Ploiesti?

Pretul practicat pentru o consultatie de chirurgie vasculara in Ploiesti variaza in functie de nivelul de pregatire a medicului. De exemplu, daca te programezi pentru o consultatie la medicul primar, exista sanse mari ca pretul acesteia sa fie mai ridicat in comparatie cu o consultatie efectuata de medicul specialist, primul avand o pregatire mult mai vasta in acest domeniu. Parcurge tabelul de mai jos pana la final si afla concret care sunt preturile practicate in orasul tau, dar si care sunt denumirile clinicilor pe care le poti lua in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Novus Medical
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Servicii de inalta calitate
 • Rating ridicat
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate remarcabile
Clinica AS Medical
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Impact pozitiv asupra pacientilor
 • Dotari moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Andodent
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii si investigatii precise
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic corect
 • Echipa medicala profesionista
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in chirurgie vasculara in Ploiesti

Bolile venoase pot avea un impact de-a dreptul negativ asupra starii generale de sanatate a pacientului situatie in care iti recomandam sa previi aparitia acestora facandu ti programare la o consultatie de chirurgie vasculara in Ploiesti in cazul in care te confrunti cu picioare umflate. Pentru ca majoritatea clinicilor sunt echipate cu aparaturile necesare medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, vazand clar care este stadiul bolii cu care te confrunti. De asemenea, tot in competenta acestuia intra si stabilirea unor solutii personalizate, astfel incat tu sa te vindeci cat mai rapid. Citeste in continuare si afla care sunt cele trei clinici din orasul tau la care poti merge:

1. Clinica Novus Medical

Clinica Novus Medical Este o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de chirurgie vasculara la o calitate superioara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Madalina Radu, medic primar in chirurgie vasculara. A absolvit Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, si a practicat rezidentiatul in cadrul spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, UMF Carol Davila, Bucuresti, ulterior devenind medic specialist, iar, mai apoi, medic primar. In ceea ce priveste experienta profesionala aceasta a lucrat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Bucuresti si Spitalul Militar Doctor Agrippa Ionescu, Balotesti, activand in prezent in cadrul clinicii Novus Medical. De asemenea, aceasta este membra in Societatea Romana de Chirurgie Vasculara si  Societatea Europeana de Chirurgie Vasculara. A participat la diverse cursuri si conferinte care i-au imbunatatit abilitatile medicale, avand si un atestat de studii complementare in ecografie Doppler vasculara.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 300 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti acest lucru fiind vizibil din numarul ridicat de recenzii postate in mediul online (peste 230). Pentru ca unitatea in cadrul careia lucreaza este dotata cu aparaturi si echipamente de inalta performanta, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect pentru fiecare pacient in parte indiferent de nivelul de complexitate a afectiunii. De asemenea, tot in seria asta de atributii intra si dezvoltarea unui plan de tratament personalizat in functie de nevoile acestuia astfel incat vindecarea sa fie cat mai rapida si eficienta. Personalul medical merita toate aprecierea, iar serviciile sunt de inalta calitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Novus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica AS Medical

Clinica AS Medical este o alta unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti catre care iti poti indrepta atentia, in componenta careia exista si specialitatea de chirurgie vasculara. In cadrul departamentului medical isi desfasoara activitatea dr. Ioana Rosca, medic primar in chirurgie vasculara. Aceasta este specializata in chirurgie cardiovasculara cu experienta in tratarea bolilor cardiovasculare si in ecografie. A studiat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, iar rezidentiatul l-a obtinut la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu in Cluj-Napoca. Printre serviciile medicale pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, ecografie doppler arterial, ecografie doppler venos, toaleta chirurgicala, scoatere fire sutura, plaga toaleta chirurgicala si pansament. Multumita aparaturilor de ultima generatie toate investigatiile si serviciile sunt efectuate intr-o maniera ireprosabila.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 220 lei. 

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile clinicii As Medical se declara multumiti de impactul pozitiv pe care personalul medical l-a avut asupra lor. Datorita dispozitivelor, ustensilelor si aparaturilor de ultima generatie pe care medicii le au la dispozitie, toate investigatiile si serviciile medicale desfasurate sunt ireprosabile. De asemenea, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile pacientului. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

3. Clinica Andodent

O alta unitate cu specific multidisciplinar din Ploiesti catre care iti poti indrepta atentia este clinica Andodent, in cadrul careia se practica si serviciile de chirurgie vasculara. In cadrul acestui departament activeaza dr. Alexandru Blajut, medic specialist in chirurgie vasculara cu o buna pregatire in domeniu care asigura un diagnostic corect si un tratament adaptat in functie de fiecare pacient in parte. Multumita aparaturilor de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul ireprosabil. Printre atributiile sale intra si desfasurarea urmatoarelor servicii: chirurgia varicelor, chirurgia piciorului diabetic, by-passul arterial, endarterectomia carotidiana, operatiile pentru anevrismul de aorta abdominala, tratamentul trombozei venoase profunde si tratamentul sindromului posttrombotic. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 200 lei. 

Conform parerilor pacientilor care au luat in considerare aceasta unitate medicala, serviciile si investigatiile desfasurate sunt precise. Avand in vedere ca se utilizeaza aparaturi si echipamente de ultima generatie, in mod clar pacientii au posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un tratament adecvat, toate acestea fiind stabilite cu ajutorul echipei medicale profesioniste. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza numarului mult prea ridicat de solicitari. 

Concluzii

Vrei sa ceri ajutorul unui medic specializat in chirurgie vasculara din Ploiesti, dar nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Din fericire, cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un diagnostic corect stabilit in urma unor investigatii precis efectuate. Ia in considerare optiunile pe care ti le-am afisat anterior si fa-ti programare pentru o consultatie de specialitate inainte ca problema de sanatate sa se agraveze.