Meniu

Chirurgie vasculara Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Experimentezi dureri la nivelul gambelor in timp ce mergi sau te confrunti cu varice dupa perioade lungi de stat in picioare, asa ca ai luat hotararea de a merge la cabinetul de chirurgie vasculara din Sibiu pentru a afla exact care este problema de care suferi? Atunci cel mai bine ar fi sa citesti in continuare articolul pe care ti l-am pregatit pentru a fi la curent cu toate informatiile necesare despre unitatea medicala la care vei apela. Toate aceste simptome pot indica prezenta unor afectiuni mult mai grave care tin de sfera bolilor cardiovasculare, asa ca cel mai bine ar fi sa iti faci investigatiile recomandate de medic pentru a afla din timp daca te confrunti cu o patologie severa. Nu amana vizita la doctor si nu iti neglija sanatatea, pentru ca, altfel, ai putea avea de suferit pe termen lung. 

Spre norocul celor care locuiesc in Sibiu, exista cinci unitati medicale in cadrul carora este cuprinsa aceasta specialitate, unde vei face cunostinta cu medici implicati si profesionisti. Citeste mai departe toate informatiile cu care te punem la curent si alege o institutie medicala care sa corespunda tuturor necesitatilor si asteptarilor tale.

Care este pretul unei consultatii de chirurgie vasculara in Sibiu?

Ai luat hotararea, pana la urma, de a-ti face o programare pentru o consultatie de chirurgie vasculara in Sibiu, dar nu stii exact care sunt tarifele aplicate pentru acest serviciu medical? Atunci te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos in care iti vom prezenta care sunt tarifele aplicate, dar si care sunt denumirile clinicilor cu aceasta specialitate din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Aria Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Amabilitate si respect
 • Clinica moderna
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratare personalizata
 • Rezultate remarcabile
Misan Med
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici implicati
 • Servicii reprosabile
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atentie la detalii
Policlinica Astra
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Act medical corect
 • Diagnostic precis
 • Plan corespunzator de tratament
 • Echipa implicata
 • Atentie la detalii
 • Nerespectarea programarilor
Inimed 360
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii reprosabile
 • Interventii chirurgicale precise
 • Rezultate excelente
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Amabilitate si atentie la detalii
 • Programari nerespectate
Medlife
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Tratament personalizat
 • Rezultate remarcabile
 • Aparaturi moderne si performante
 • Act medical corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 institutii medicale specializate in chirurgie vasculara in Sibiu

Pentru ca vrem sa fii informat corect cu privire la clinicile de chirurgie vasculara din Sibiu, ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, asa cum ti-am promis, un top cu cele cinci optiuni pe care vrem sa ti le prezentam. Stim cat de important este pentru tine ca actul medical desfasurat sa fie unul corect, tocmai de aceea iti prezentam clinicile care au fost puternic apreciate de pacienti. Parcurge articolul pana la final si afla concret toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre acestea, dar si cat de pregatite sunt echipele medicale pe care le vei cunoaste:

1. Aria Clinic

Aria Clinic este o unitate medicala cu specific multiplidisciplinar din Sibiu catre care pacientii cu afectiuni ce tin de sfera chirurgiei vasculare isi indreapta atentia cu incredere. La nivelul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Stefania Antoaneta Donea, medic specialist care si-a practicat rezidentiatul in cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”. Aceasta are competenta de a efectua consultatii de specialitate in urma carora pacientii vor fi corect diagnosticati si tratati in functie de problemele de care sufera. Pentru ca are la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, doamna doctor reuseste sa desfasoare un act medical fara nicio greseala, prioritizand insanatosirea pacientului. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 250 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea celor care au optat pentru aceasta clinica se declara multumiti pentru modul in care au fost tratati. Fiind vorba de o clinica moderna si bine echipata, personalul medical are la dispozitie aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora atat diagnosticarea, cat si tratarea pacientilor decurg ireprosabil. De asemenea, rezultatele obtinute sunt remarcabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Aria Clinic
Vezi Pareri

2. Misan Med

Misan Med este o alta institutie medicala multidisciplinara din Sibiu catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de chirurgie vasculara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea trei medici cu o buna pregatire in domeniu: conf. univ. dr. Victor Costache, medic primar, dr. Radu Hulpus si dr. Antoaneta Donea, medici specialisti. Printre serviciile pe care le asigura se numara si operatia clasica de varice, scleroterapia si tratamentul endoluminal cu laser sau radiofrecventa al varicelor. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor moderne care se afla in cadrul departamentului, prin intermediul carora actul medical desfasurat este unul corect de fiecare data. Medicii au competenta de a interpreta corect rezultatele obtinute in urma investigatiilor, ceea ce inseamna ca pacientul va beneficia de un tratament personalizat in functie de patologiile de care sufera. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 250 lei.

In cele peste trei sute de recenzii care au fost publicate in mediul online, majoritatea pacientilor isi exprima multumirea fata de implicarea cadrelor medicale, dar si fata de ireprosabilitatea serviciilor puse in aplicare. Avand in vedere ca medicii au la dispozitie echipamente si aparaturi moderne, atat diagnosticarea, cat si planul de tratament recomandat sunt corecte. De asemenea, important de mentionat este si faptul ca personalul medical da dovada de amabilitate, profesionalism si atentie la detalii, aspecte ce sunt considerate un alt plus in ochii pacientilor. 

3. Policlinica Astra

O alta unitate medicala catre care iti recomandam sa iti indrepti atentia este Policlinica Astra din Sibiu, care cuprinde o multime de specialitati printre care se numara si chirurgia vasculara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Stefania Antoaneta Donea, medic specialist care are competenta de a asigura un act medical corect si adaptat in functie de patologiile si istoricul medical al fiecarui pacient in parte. In seria sa de atributii intra desfasurarea consultatiei de specialitate, scleroterapiei, masurarii indicelui glezna sau brat, stabilirea unui diagnostic corect in functie de investigatiile efectuate, elaborarea unui plan eficient de tratament, eliberarea retetelor medicale acolo unde este nevoie. Toate acestea sunt desfasurate intr-o maniera ireprosabila, datorita aparaturilor si echipamentelor care se afla in dotarile acestui departament. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 220 lei. 

Policlinica Astra este frecventata de pacienti si apreciata pentru serviciile diverse, dar si de calitate pe care le ofera. Avand in vedere ca este echipata cu aparaturi si echipamente moderne, medicii au posibilitatea de a desfasura un act medical corect in cadrul caruia stabilesc un diagnostic precis si un plan corespunzator de tratament. De asemenea, echipa medicala da dovada de implicare si atentie la detalii, lucru care este puternic apreciat de pacientii care pasesc pragul cabinetului de chirurgie vasculara. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data din cauza numarului ridicat de solicitari. 

4. Inimed 360°

Inimed 360° este o clinica de chirurgie cardiovasculara din Sibiu catre care pacientii isi indreapta atentia daca se confrunta cu afectiuni are vaselor de sange. In cadrul acestui departament, vei face cunostinta cu dr. Gabriela Cozmanciuc, medic primar in chirurgie cardiovasculara cu o buna pregatire in domeniu. Aceasta a studiat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”, Iasi, urmand programul de rezidentiat in specialitati chirurgicale. De-a lungul timpului a urmat o multime de cursuri de specialitate prin intermediul carora si-a imbunatatit experienta in domeniu, urmand ca in prezent sa fie director medical al clinicii Inimed 360. De asemenea, aceasta este membra Senior EBSVQ, in Societatea Europeana de Chirurgie Cardiovasculara, dar si in Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara. Avand in vedere ca doamna doctor are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate interventiile chirurgicale desfasurate de aceasta sunt ireprosabile, asigurand rezultatele dorite. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 300 lei. 

Si Inimed este o unitate medicala puternic frecventata de pacienti, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Interventiile chirurgicale asigura rezultate excelente, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, care se afla in cadrul departamentului de chirurgie vasculara. De asemenea, activitatea desfasurata de echipa medicala este adaptata in functie de necesitatile pacientului, doctorii dand dovada de amabilitate, profesionalism si atentie la detalii. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

5. Medlife

Medlife este o retea de sanatate e raspandita in orasele importante din tara, printre care se numara si Sibiu, unde pacientii pot opta pentru o consultatie de chirurgie vasculara intr-un cabinet de specialitate. In cadrul acestui cabinet vei face cunostinta cu medici cu o buna pregatire in domeniu, care elaboreaza un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile tale. Datorita faptului ca are la dispozitia aparaturi si echipamente de ultima generatie, echipa de medici reuseste sa iti asigure servicii si investigatii precise. Personalul este alcatuit din: dr. Radu Hulpus, medic specialist in chirurgie generala si chirurgie vasculara si dr. Ioana Matei, medic primar in chirurgie vasculara. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate variaza intre 250 si 300 lei. 

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii Medlife au o mentionat ca sunt multumiti de modul in care sunt tratati, dar si de tratamentul obtinut. Pentru ca echipa isi da silinta si depune toata eforturile necesare astfel incat pacientul sa primeasca un tratament personalizat, rezultatele obtinute sunt de cele mai multe ori remarcabile. De asemenea, in cadrul clinicii se folosesc doar aparaturi moderne si performante, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical corect. Din pacate, au existat nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor, ceea ce poate reprezenta un inconvenient urias pentru unii pacienti cu probleme grave.

Concluzii

Vrei sa gasesti o echipa medicala specializata in chirurgie vasculara in Sibiu, dar nu stii catre care clinica sa-ti indrepti atentia? Exista o multime de cazuri de pacienti care nu primesc tratamentul corespunzator sau diagnosticul corect din cauza unor anumite erori medicale sau a unei slabe pregatiri a medicilor. Din fericire acest lucru nu se intampla si in cadrul institutiilor medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Daca si tu te confrunti cu probleme vasculare si vrei sa ceri ajutorul unui medic implicat, optiunile de mai sus sunt exact ce ai nevoie.