Meniu

Chirurgie vasculara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vasele de sange sunt ca o infrastructura a sistemului circulator, astfel ca atunci cand apare o boala a arterelor, venelor sau limfaticelor, care necesita o interventie de chirurgie vasculara,   Clujul este unul dintre centrele mari ce le apare in minte pacientilor. De ce? Pentru ca o astfel de interventie este una importanta si trebuie efectuata la cele mai inalte standarde.

Cei mai buni chirurgi vasculari din Cluj au studii si pregatire in tara si in strainatate, iar in realizarea interventiilor sunt ajutati de echipamentele ultramoderne in care investesc constant clinicile de top pentru a tine pasul cu inovatia si tehnologia in domeniu.

Top 3 chirurgi vasculari din Cluj

Profesionistii in chirurgie vasculara din Cluj isi desfasoara activitatea in clinici recunoscute atat pe plan local, cat si national. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
180-200 Ron
 • Tarif Consultatie 180-200 Ron
 • Medic primar de chirurgie vasculara cu atestat in ecografie vasculara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil si prompt
 • Atmosfera placuta
VenArt
200 Ron
 • Tarif Consultatie 200 Ron
 • Echipa numeroasa de chirurgi recunoscuti la nivel national
 • Chirurgie vasculara minim invaziva si in regim ambulator
 • Metode de tratament de ultima generatie
 • Comunicare excelenta medic-pacient
Integria Medical
Clinica-Verificata
180-200 Ron
 • Tarif Consultatie 180-200 Ron
 • Consultatiile si ecografiile pot fi decontate prin CNAS
 • 3 medici cu experienta la specialitatea Cardiologie
 • Ecografii Doppler
 • Buna organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de chirurgie vasculara din Cluj

Pacientii iau, de cele mai multe ori, legatura cu serviciul de chirurgie vasculara, in Cluj, in tara si in toata lumea, atunci cand se produce o urgenta de sanatate care ii obliga sa ajunga la un spital pentru ajutor. In alte cazuri, medicul de familie este cel care face recomandarea pacientului de a se prezenta la un chirurg vascular, dar si alti medici specialisti pot indruma pacientii catre acest profesionist.

Sunt o multitudine de probleme ce pot fi tratate intr-un cabinet de chirurgie vasculara din Cluj: boala arteriala periferica, colesterol marit, hipertensiunea arteriala, diabet etc. In cele ce urmeaza, poti vedea un top al celor mai bune clinici din acest domeniu ce se afla in judetul Cluj:

1. Anastasios

Centrul Medical Anastasios din  Cluj-Napoca este o promisiune a unor tineri antreprenori de a revolutiona ingrijirea ambulatorie din tara, ridicand standardele de calitate ale serviciilor medicale la cel mai inalt nivel. La acest centru activeaza pe ramura de chirurgie vasculara dr. Diana-Maria Turcu, care este medic primar chirurgie generala cu atestat in ecografie vasculara.

Daca iti programezi o consultatie la Anastasios, poti depista in cadrul acesteia problema de sanatate pe care o ai si poti beneficia de tratamentul adecvat. Pretul unei consultatii este de 180-200 de lei.

Pacientii acestui centru medical sunt multumiti de servicii si spun despre personal ca este foarte amabil, prompt, profesionist si cu multa rabdare. Sunt insa si pareri ale unor oameni ce se plang ca timpul din sala de asteptare este foarte mare, uneori depasind 40 de minute. De asemenea, unele persoane au fost nemultumite marturisind ca ar fi fost tratate cu superficialitate la acest centru medical.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. VenArt

Echipa medicala de la VenArt este formata din chirurgi recunoscuti la nivel national si chiar international. Aceasta clinica din Cluj a fost inaugurata in 2013 cu scopul de a le oferi pacientilor servicii de top in materie de chirurgie vasculara minim invaziva si in regim ambulator. Nu mai putin de 8 medici cu reputatie in acest domeniu activeaza la VenArt, printre care se numara: dr. René Milleret, prof. dr. Jérôme Cau, dr. Marius Fodor sau prof. dr. Aurel Andercou.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara la Venart este de 200 de lei. Metodele de tratament oferite la Venart sunt unele noi si adaptate nevoilor pacientilor: metoda cu aburi Venosteam®, radiofrecventa, tratamentul varicelor cu laser, scleroterapie cu spuma si metoda Alpha.

Pacientii tratati la VenArt si-au manifestat in majoritate multumirea pentru serviciile de care au avut parte. Acestia motiveaza in review-urile postate in mediul virtual ca la VenArt se simt in siguranta si ca este una dintre cele mai moderne clinici din judetul Cluj. Promptitudinea, profesionalismul, rezultatele foarte bune si comunicarea excelenta sunt doar cateva dintre complimentele aduse de pacienti acestei clinici.

3. Integria Medical

La Integria Medical, in cazul specialitatii Cardiologie, consultatiile si ecografiile pot fi decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. La acest cabinet poti ajunge la dr. Cristina Vlad, medic primar cardiolog, la dr. Cristina Chirila, medic specialist cardiolog sau la dr. Alin Iliescu, medic primar cardiolog.

Costul unei consultatii de chirurgie vasculara este de 180-200 de lei. Aici se pot face ecografii Doppler pentru: arterele renale, aorta abdominala, artere iliace si mezenterice, dar si ecografie Doppler venoasa sau arteriala pentru membrele inferioare si superioare.

Persoanele ce au fost tratate in clinica de cardiologie de la Integria Medical au remarcat ca acest centru este bine organizat si ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Medicii de aici sunt apreciati ca fiind adevarati profesionisti si, din acest motiv, sunt recomandati de catre fostii si actualii pacienti.

Concluziile noastre

In clinicile recunoscute pentru serviciile de chirurgie vasculara din Cluj, persoanele care au diverse afectiuni din acest spectru vin cu incredere ca vor beneficia de cele mai bune conditii si tratamente. La aceasta stare de confort psihic contribuie intr-o foarte mare masura faptul ca aici isi desfasoara activitatea cei mai buni medici de chirurgie vasculara din Cluj, dar si ca investitiile realizate in dotarile cu echipamente performante sunt mereu o prioritate in acest judet si cu precadere in municipiul Cluj-Napoca.