Meniu

Varice Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu primele semne ale varicelor, ai o predispozitie genetica sau ai incercat diverse remedii si boala a evoluat cauzandu-ti dureri, umflaturi inestetice si sangerari? Trebuie sa incerci cele mai noi tratamente pentru varice, iar in Cluj poti gasi de la metode moderne, neinvazive de tratament pana la metode chirurgicale, clasice de abordare a acestei afectiuni a sistemului vascular.

Boala varicoasa, manifestata prin dilatatii permanente si sinuoase ale venelor membrelor inferioare, are astazi o frecventa destul de mare. In Cluj, pacientii pot beneficia de diferite abordari in tratamentul varicelor la numeroase clinici prestigioase, unde activeaza medici cu un parcurs profesional remarcabil.

Unde mergi pentru tratamentul varicelor in Cluj?

In functie de severitatea simptomelor si de tipul de tratament indicat, poti alege una dintre clinicile din Cluj-Napoca specializate in tratamentul varicelor. Iata si un clasament al celor mai apreciate centre medicale din orasul aflat in inima Transilvaniei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratament varice
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
300-400 Ron
 • Tariful unei examinari pentru tratamentul varicelor este 300-400 Ron
 • Retea nationala cu experienta de peste 17 ani in serviciile medicale oferite
 • Medicina clasica si terapii de ultima generatie
 • Interventie chirurgicala cu laser endovenos cu mare lungime de unda si dispersie de 360 de grade
 • Clinica este mereu foarte curata
 • Procedurile sunt explicate in detaliu
Cardiomed
380 Ron
 • Tariful unei examinari pentru tratamentul varicelor este 380 Ron
 • Peste 130 de medici specialisti
 • Aparatura performanta
 • Personal medical cu experienta
 • Tratamente eficiente
 • Nemultumiri legate de managementul clinicii
Union Medical
400 Ron
 • Tariful unei examinari pentru tratamentul varicelor este 400 Ron
 • Experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor medicale din Cluj
 • Tratamente moderne pentru varice
 • Personal cu empatie fata de pacienti
 • Atmosfera prietenoasa
 • Timp de asteptare scurt
 • Ar trebui imbunatatit serviciul de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in tratamentul varicelor in Cluj

In continuare, vor fi prezentate cele mai populare alegeri in materie de clinici in randul persoanelor din Cluj care vor sa beneficieze de un tratament pentru varice eficient:  

1. Laurus Medical

Clasamentul clinicilor unde se poate recomanda un tratament pentru varice pacientilor din Cluj si nu numai incepe cu Laurus Medical, o retea de clinici cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, printre care si Cluj-Napoca, venind in intampinarea pacientilor cu o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii de ultima generatie.

Tariful consultatiei este de 300 – 400 lei la centrul din Cluj, iar, pacientii pot beneficia de interventia chirurgicala cu laser endovenos cu cea mai mare lungime de unda si dispersie de 360 grade, prin care se poate trata orice vena afectata, indiferent de diametrul acesteia.

In privinta satisfactiei, pacientii clinicii se declara foarte multumiti de rezultate, mentionand interiorul foarte curat al clinicii si experienta placuta avuta cu medicii de aici, care sunt profesionisti, amabili si rabdatori. Sunt apreciate tratamentele de ultima generatie, aplicate in conformitate cu felul in care evolueaza varicele. Procedurile sunt explicate in detaliu, oferindu-se raspunsuri la intrebari si nelamuriri intr-o maniera ce denota profesionalism si in acelasi timp empatie, comunicarea fiind un punct forte.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Cardiomed 

O alegere principala pentru tratamentul varicelor este si Cardiomed, unde foarte multi pacienti din Cluj se prezinta cu aceasta afectiune si isi doresc un tratament adecvat. Cei peste 130 de medici specialisti ai clinicii situate in Cluj-Napoca, ajutati de o aparatura performanta si experienta in actul medical, sunt la dispozitia pacientilor pentru a le asigura evaluarea starii de sanatate, si recomandari pentru prevenirea rezolvarea diferitelor afectiuni.

Pentru tratamentul varicelor la centrul Cardiomed din Cluj, tariful perceput pacientilor este de 380 lei.

Majoritatea clientilor tratati la acesta clinica se declara multumiti de serviciile medicale si de rezultatele obtinute. Echipa medicala este caracterizata pozitiv, fiindu-i atribuite calitati precum profesionalismul si amabilitatea. Tratamentele sunt eficiente si sunt oferite explicatii amanuntite, intr-un limbaj simplu. Exista si persoane care sustin ca managementul clinicii este un aspect care i-a nemultumit.

3. Union Medical

Cu o experienta de 10 ani, cunoscuta initial sub numele de Policlinica Union, ofera astazi clientilor sai 24 de specializari medicale si un personal de 19 de angajati si peste 60 de colaboratori, facand parte din clasamentul clinicilor de top pentru tratament varice. Abordarea medicilor clinicii localizate in cartierul Manastur din Cluj este una moderna, cu empatie fata de pacient si responsabilitate profesionala.

Tariful unei examinari pentru tratamentul varicelor este 400 lei.

Referitor la satisfactia pacientilor, unii dintre clientii care au calcat pragul clinicii din Cluj afirma ca personalul este amabil si bine pregatit din punct de vedere profesional. Atmosfera este una prietenoasa, tocmai pentru ca intreaga echipa a clinicii, de la receptie pana la medici si asistente, este politicoasa. Timpul de asteptare este scurt, insa o parte dintre pacienti nu sunt multumiti de sistemul de programari, ce ar putea fi imbunatatit.

Concluzii        

Fie ca problemele tale cauzate de varice sunt intr-un stadiu incipient, fie ca ai incercat diverse tratamente pentru ameliorarea durerilor, inflamatiilor si afectiunea a degenerat, nu ezita sa alegi Clujul pentru rezolvarea simptomelor bolii varicoase printr-un tratament de varice eficient. Aici gasesti proceduri moderne de tratament, de la cele mai putin invazive, pana la interventii chirurgicale efectuate fie cu metode traditionale, fie cu laser endovenos. Preturile sunt accesibile, iar optiunile depind de recomandarile medicului curant, de cauzele aparitiei bolii, dar si de severitatea afectarii venelor.