Meniu

Albire dinti Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul de albire dinti in Brasov este solicitat tot mai des de pacientii care isi doresc o nuanta cat mai alba a danturii, in special de catre persoanele care nu pot indeparta prin periaj dentar regulat anumite pete de la nivelul dintilor. Culoarea alba a acestora se pierde in timp din cauze precum fumatul si consumul de cafea, dar si din cauza unei igiene orale deficitare.

Albirea dentara profesionala este un tratament modern si nedureros, disponibil in cadrul a numeroase clinici stomatologice din Brasov. Printr-o singura vizita la medicul dentist, poti obtine o nuanta imbunatatita a dintilor, importanta pentru o mai mare incredere in sine.

Unde se face tratament de albire dinti in Brasov?

Tratamentul de albire a dintilor se face la multe cabinete stomatologice din Brasov, unde se utilizeaza tehnici de ultima ora si se folosesc materiale calitative. Daca te intereseaza acest tratament si vrei sa beneficiezi de o calitate superioara a actului medical, dar si de un raport excelent calitate-pret, este posibil ca urmatorul tabel sa iti fie de folos. Acesta rezuma cateva informatii importante despre cele mai renumite cabinete si clinici stomatologice dintre care poti alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dentara
Rating
Website
Esdent
Clinica-Verificata
880 Ron
 • Pret Albire dentara profesionala 880 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
Topaltdent
600-1.200 Ron
 • Pret Albire dentara profesionala 600-1.200 Ron
 • Act stomatologic de inalta calitate
 • Profesionalism si comunicare eficienta
 • Echipament ultramodern
 • Ambient placut
Dental West
500-800 Ron
 • Pret Albire dentara profesionala 500-800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Design modern
 • Atmosfera placuta
Unident
1.500 Ron
 • Pret Albire dentara profesionala 1.500 Ron
 • Medici cu experienta
 • Tehnologie medicala ultramoderna
 • Aparatura performanta
 • Buna coordonare a colectivului
 • Amabilitate
Dent Estet
1.700-1.900 Ron
 • Pret Albire dentara profesionala 1.700-1.900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica dentara pentru tratamentul de albire dinti in Brasov?

Albirea dintilor prin metode profesionale este disponibila in cadrul unor clinici stomatologice din Brasov cu o reputatie foarte buna, ca urmare a calitatii actului medical. Medicii folosesc cele mai noi tehnologii pentru a asigura eficienta tratamentului si confortul pacientilor.

Urmatoarele clinici dentare din Brasov sunt alese de un numar foarte mare de pacienti pentru albirea dentara profesionala, dar si pentru alte tratamente stomatologice:

1. Esdent

Clinicile Esdent ocupa o pozitie fruntasa in preferintele pacientilor din Brasov, atat pentru albire dentara si alte tratamente de estetica dentara, cat si pentru interventii chirurgicale complexe. Se asigura o gama completa de servicii medicale stomatologice, puse la dispozitie de catre o echipa formata din 28 de profesionisti care folosesc tehnologii moderne. Pentru a bifa o calitate superioara a tratamentelor, se implementeaza constant echipamente de ultima ora. Cu 12 ani de experienta, clinicile Esdent gazduiesc o echipa de medici stomatologi pregatiti in diverse ramuri ale medicinei dentare.

Tariful pentru albire profesionala este de 440 lei pe arcada. Pentru trei sedinte de albire profesionala cu lampa, vei plati 1.350 lei. Pentru albirea profesionala cu lampa Philips ZOOM, pretul este de 1.850 lei.  

Pacientii sunt foarte multumiti de activitatea si serviciile acestei clinici, dupa cum reiese din numeroasele mesaje de apreciere exprimate in mediul online. Medicii ofera solutii potrivite si asculta pacientii, oferindu-le acestora explicatii amanuntite si pe inteles. De asemenea, personalul medical este bine pregatit, deschis, pasionat si atent. Angajatii de la receptie sunt descrisi ca fiind amabili si primitori. Metodele de lucru sunt moderne, iar aparatura folosita este performanta. Un alt aspect care ii determina pe cei care au trecut pragul clinicii sa o recomande si altora este curatenia. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti care spun ca tarifele practicate de aceasta clinica sunt prea mari.

Vezi parerile pacientilor despre Esdent
Vezi Pareri

2. Topaltdent

O alta clinica din Brasov unde se face tratamentul de albire a dintilor si unde poti beneficia de servicii stomatologice complete este Topaltdent. Avand multi ani de experienta in domeniu, medicii ofera tratamente din orice ramura a stomatologiei si pot sa efectueze interventii complexe, necesare in cazul unor probleme dentare avansate. Experienta specialistilor este completata de dotarile clinicii, care dispune de tehnologii de ultima ora, ce permit depistarea cu precizie a afectiunilor si efectuarea unor tratamente rapide, eficiente si nedureroase.

Pretul pentru albirea dentara profesionala este de 600 lei/arcada.

Serviciile sunt de inalta calitate, asa cum subliniaza numerosi pacienti care au decis sa isi impartaseasca pe internet experienta. Clinica este dotata cu echipament ultramodern si ambientul este placut. Printre calitatile medicilor se numara profesionalismul, rabdarea si modul de comunicare foarte eficient, intrucat procedurile sunt explicate in detaliu. Un alt avantaj il reprezinta preturile accesibile.

3. Dental West

Cu 4 clinici stomatologice in Brasov, grupul Dental West constituie una dintre cele mai bune alegeri pentru tratamentul profesional de albire a dintilor. De peste 20 de ani ofera servicii stomatologice, activitatea clinicilor gravitand in jurul unor standarde inalte de calitate. Se ofera o gama completa de servicii stomatologice, pentru pacienti de toate varstele. Prima clinica a grupului a fost infiintata in 1997, iar cea mai noua in 2016.

Albirea profesionala cu laser medical costa 800 lei in cadrul acestei clinici. Albirea profesionala cu gel in gutiere are tariful de 500 lei.

Dintre cei care au beneficiat aici de servicii stomatologice, cei mai multi se arata multumiti si recomanda cu incredere clinicile din grupul Dental West. Medicii sunt atenti, rabdatori, deschisi, amabili, comunicativi si profesionisti, inclusiv cu cei mai mici dintre pacienti. Designul clinicii este foarte apreciat, la fel si atmosfera placuta.

4. Unident

O clinica dentara foarte apreciata de pacientii din Brasov este Unident, pe care o poti alege nu numai pentru albirea dintilor, dar si pentru orice alt tratament stomatologic. Brandul medical Unident Group ocupa o pozitie foarte buna in topul clinicilor dentare din Romania si integreaza tehnologii ale viitorului din domeniul stomatologiei. Prezenta si in alte orase mari din Romania, clinica reuneste peste 80 de specialisti, al caror obiectiv este sa ofere servicii medicale premium.     

Albirea dentara profesionala costa 1.500 lei.

Clinica este foarte apreciata de brasoveni, care spun ca au fost placut impresionati de caracteristici precum amabilitatea intregii echipe, experienta medicilor, coordonarea personalului si empatia acestuia. Tehnologia medicala si aparatura din clinica sunt ultramoderne, iar pacientii spun ca s-au simtit in siguranta inclusiv datorita conditiilor foarte bune de igiena.

5. Dent Estet

Dent Estet din Brasov reprezinta una dintre optiunile de top in vederea tratamentelor de albire a dintilor, dar si pentru orice alt tratament din sfera stomatologiei. Face parte din reteaua Dent Estet, care este cea mai complexa retea de servicii stomatologice din tara, fiind prezenta in mai multe orase. In cadrul celor 15 clinici din grupul Dent Estet profeseaza medici supraspecializati, care ofera tratamente premium la standarde internationale. Prima clinica a fost infiintata in 1999, cu misiunea de a oferi un act medical stomatologic de calitate superioara.

Pretul pentru albirea dentara profesionala variaza intre 1.700 si 1.900 lei.

Aceasta clinica este primitoare, curata si ofera servicii calitate, asa cum mentioneaza foarte multi dintre pacienti. Profesionalismul, atentia, rabdarea si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile personalului. Alte avantaje notate de cei care au trecut pragul clinicii sunt atmosfera foarte placuta, aparatura de ultima generatie si preturile accesibile.

Concluzii

Albirea dintilor este un tratament modern, care nu provoaca durere si disconfort, fiind disponibil in cadrul clinicilor stomatologice de top din Brasov. Datorita tehnologiilor moderne, pacientii pot dobandi rapid o nuanta mai alba a dintilor. Pentru garantia unor rezultate pe masura asteptarilor, este recomandat sa alegi albirea profesionala in detrimentul produselor din comert, care pot fi periculoase pentru dinti.