Albire dinti Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Zambetul tau va fi mai stralucitor si mai atractiv daca optezi pentru un tratament de albire dinti in Bucuresti! In acest oras sunt cateva clinici stomatologice foarte bine cotate, in care medicii utilizeaza echipamente si tehnologii de ultima ora pentru a le oferi clientilor sansa la proceduri cu rezultate foarte bune si fara durere.

In privinta optiunilor in materie de albire dentara, cele mai populare pe piata, la aceasta ora sunt albirea cu laser, cu lumina Led sau cu lampa Zoom, dar mai sunt intrebuintate si gutierele pentru albirea profesionala la domiciliu. Poti descoperi in acest articol care sunt locatiile din Bucuresti spre care sa-ti indrepti atentia pentru o albire de dinti!

Pretul pentru o albire de dinti in Bucuresti

Pretul pentru albirea dintilor, in Bucuresti, variaza de la clinica la clinica, in functie de tehnologia utilizata si de multi alti factori. Descopera in tabelul de mai jos tarifele percepute pentru un astfel de tratament:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dinti
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
1.500-1.700 Ron
 • Pretul pentru o Albire dentara in cabinet este 1.500-1.700 Ron
 • Medici cu experienta
 • Dotari medicale de ultima generatie
 • Tratamente de albire dentara in clinica sau la domiciliu
 • Conditii de lux
 • Curatenie impecabila
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Dental Premier
1.200-1.600 Ron
 • Pretul pentru o Albire dentara in cabinet este 1.200-1.600 Ron
 • 9 cabinete stomatologice
 • Centru de excelenta Dentsply Sirona
 • Servicii stomatologice integrate
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Uneori nu se respecta programarile
Trident
1.300-2.035 Ron
 • Pretul pentru o Albire dentara in cabinet este 1.300-2.035 Ron
 • 7 cabinete individuale
 • Dotari de ultima generatie
 • Tratamente de albire dentara profesionala si cu lumina Led
 • Medici cu experienta vasta
 • Nu dispune de parcare proprie
 • Preturi mari
Dent Estet
1.800-2.100 Ron
 • Pretul pentru o Albire dentara in cabinet este 1.800-2.100 Ron
 • Servicii stomatologice diverse
 • Instrumentar, echipamente si materiale moderne
 • Diverse tratamente de albire dentara
 • Locatie eleganta si moderna
 • Toate serviciile sunt la un loc
 • Preturi mari
Life Dental Spa
697-1.597
 • Pretul pentru o Albire dentara in cabinet este 697-1.597
 • Tratamente fara dureri
 • Personal medical tanar si amabil
 • Dotari moderne
 • Proceduri rapide
 • Locatie accesibila
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Bucuresti unde se face si albire de dinti

Iti prezentam, in continuare, un top al clinicilor din Bucuresti unde se efectueaza tratamente moderne de albire a dintilor:

1. DentalMed

Pentru o albire de dinti in Bucuresti, clinica stomatologica DentalMed este de luat in considerare. Cu o experienta de 15 ani pe piata de profil, DentalMed, care este si furnizor al Casei Regale, pune la dispozitie numeroase servicii, intr-un mediu avangardist: consultatii stomatologice, implant dentar, fatete, endodontie la microscop, aparate dentare, radiografie dentara etc. Tratamentele de albire dentara se fac cu laser sau cu accelerator de albire (Zoom, Beyond), care sunt cele mai eficiente tehnici pentru deschiderea culorii dintilor, in unele cazuri chiar si cu 14 nuante.

Pretul pentru o albire dentara in office, cu Lampa cu accelerator de albire, este de 1.500 de lei. Un tratament profesional de albire cu laser, care include doua aplicari succesive, in aceeasi zi, costa 1.700 de lei. Tratamentul de albire pentru acasa, cu gutiere, costa 1.500 de lei.

Aprecierile nu mai contenesc, pe internet, in dreptul clinicii DentalMed Bucuresti. Sunt peste o mie de persoane care au tinut sa-si exprime parerea, iar majoritatea spun ca serviciile sunt de buna calitate, medicii fiind deosebit de bine pregatiti si de amabili, astfel ca rezultatele tratamentelor sunt la inaltime. Pacientii mai apreciaza si conditiile din clinica, aspectul luxos si elegant, precum si curatenia impecabila. Unele persoane spun insa ca nu au fost multumite de raportul calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed
Vezi Pareri

2. Dental Premier

Clinica stomatologica Dental Premier din Bucuresti este o alta optiune buna pentru o albire de dinti. Dispune de 9 cabinete stomatologice dotate la standarde internationale, fiind centru de excelenta Dentsply Sirona, un lider mondial in tehnologia dentara. Clinica din Bucuresti este rezultatul unei investitii de doua milioane de euro. Medicii ofera servicii stomatologice integrate prin cele mai moderne metode in domeniu, avand certificari internationale de mai bine de 10 ani. Tratamentele de albire profesionala se realizeaza cu lampa  Beyond® Polus® Advanced si cu laserul Epic™ Biolase.

Tariful pentru o albire dentara premium, cu Lampa Beyond este de 1.600 de lei, iar albirea profesionala cu laser costa 1.200 de lei.

Pe internet se vorbeste in termeni apreciativi despre clinica Dental Premier, in majoritatea experientelor relatate de clienti. Acestia spun ca au avut parte de servicii de calitate si de tratamente cu rezultate bune. Unii subliniaza ca au venit din alte tari pentru a-si trata aici problemele dentare, pentru ca se folosesc echipamente si materiale de ultima generatie, iar medicii sunt foarte bine pregatiti. Sunt insa si persoane care spun ca in cazul lor tratamentele nu au fost reusite sau ca au asteptat mult pentru a intra la programare.

3. Trident

O alta clinica de top la care poti face albire de dinti in municipiul Bucuresti este Trident, in care specializarea medicilor se face pe etape specifice ale tratamentului, astfel incat fiecare pacient sa beneficieze de o abordare eficienta  si personalizata a cazului sau. Sunt sapte cabinete individuale in clinica Trident, astfel ca se reduce timpul de asteptare, ele fiind si dotate cu echipamente si tehnologii de ultima generatie (aparat CAD/CAM, microscop endodontic, camera intraorala, sistem computerizat centralizat, aparate de radiologie etc.). Tratamentele de albire dentara se efectueaza la dr. Flavia Georgescu si la dr. Andreea Albu, medici stomatologi cu experienta.

Pretul pentru o albire dentara in cabinet este de 1.300 de lei, iar un tratament de albire cu lumina LED tariful costa 2.035 de lei.

Majoritatea clientilor sunt de parere ca aceasta clinica ofera servicii de foarte buna calitate. Oamenii au remarcat si investitiile in aparatura si alte dotari (pardoseli antibacteriene si antiseptice, filtre biologice pentru apa, scaune dentare cu sisteme de autodezinfectie etc.) apreciind atentia si grija clinicii pentru sanatatea, confortul si siguranta celor care ii trec pragul. In plus, si mediul este considerat a fi placut si cordial, iar medicii sunt dedicati si fac performanta in domeniu. La capitolul nemultumiri, unii spun ca nu exista loc de parcare si ca preturile sunt foarte mari.

4. Dent Estet

Grupul Dent Estet este recunoscut pentru serviciile stomatologice de calitate superioara, iar clinica din Bucuresti, in care se face si albire de dinti (dar si multe alte tratamente mai simple sau mai complexe) este un exemplu in acest sens. Inovatia continua si accentul pe stomatologia viitorului reprezinta unele dintre cele mai importante misiuni ale grupului Dent Estet, fondat de dr. Oana Taban. In clinica din Bucuresti, tratamentele de albire dentara se efectueaza prin doua tehnologii noi: laserul Epic Biolase si lampa Zoom Power, existand insa si posibilitatea albirii dentare cu gutiere Opalescence, ce se folosesc acasa, de catre pacienti.

Pretul pentru albirea cu lampa Zoom este de 1.800 de lei, iar tariful pentru albirea dintilor cu laser este de 2.100 de lei. Un tratament de albire dentara profesionala la domiciliu costa 1.100 de lei.

Se spune, in recenziile din mediul online, ca medicii de la aceasta clinica stomatologica sunt tineri, foarte bine pregatiti si implicati sa trateze cu toata atentia fiecare problema. In plus, mai este subliniat si faptul ca toate serviciile sunt la un loc, nefiind nevoie sa iesi din locatie pentru o radiografie, de exemplu. Sunt si cateva persoane nemultumite, din diferite motive: preturile afisate pe site nu coincid cu cele din cabinet, servicii scumpe, organizare nu foarte bine pusa la punct.

5. Life Dental Spa

Nu in ultimul rand, o alta clinica de renume din Bucuresti la care poti apela pentru o albire de dinti este Life Dental Spa. Dupa cum arata si numele sau, clinica se axeaza atat pe tratamentele eficiente si bine realizate, cat si pe confortul clientilor, care trebuie sa se simta relaxati si in siguranta in timpul procedurilor. Clinica a fost infiintata in anul 2008 si inca de la inceput a pus accentul pe tratamentele fara durere, minim invazive si ultratehnologizate, folosind tehnologii noi in stomatologia cu laser.

Pretul pentru o albire dentara cu laser este de 1.597 de lei, iar o sedinta de albire dentara cu lampa cu accelerator de albire costa 697 de lei.

Clinica Life Dental Spa, de pe bulevardul Magheru, din Bucuresti este apreciata in randul clientilor din mai multe motive: personalul tanar si primitor, ambianta placuta, doctori cu rabdare si empatie, care isi dau tot interesul sa salveze dintii naturali si sa propuna cele mai eficiente tratamente. Mai sunt amintite si alte detalii, precum: dotarile moderne, proceduri rapide si fara dureri si locatia accesibila. Unele persoane sunt nemultumite insa de tratamentele realizate aici si de preturile foarte mari.

Concluziile noastre

Avantajul locuitorilor din Bucuresti este ca, daca au nevoie de proceduri stomatologice, inclusiv de albire a dintilor, au de unde alege, avand in vedere ca sunt numeroase clinici de specialitate, cu servicii de foarte buna calitate.

In functie de bugetul de care dispui pentru un astfel de tratament, iti poti indrepta atentia catre una dintre variantele de albire propuse de clinici, fiecare cu avantajele sale, pe care, cu siguranta, ti le va preciza si medicul stomatolog la care te programezi.